Προς το περιεχόμενο

γιατι?

stiv78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολο το φορουμ.αντιμετωπιζω το εξης προβλημα,εδω και μια εβδομαδα εντελως ξαφνικα τα βιστα δεν αναγνωριζουν το antivirus μου με αποτελεσμα να με βγαζει συνεχεια μηνυματακια οτι δεν εχω προγραμμα κατα των ιων.εχω το νοντ 32 αυθεντικο το οποιο ληγει τον ιουνιο.το εβγαλα και το ξανεγκατεστησα απο την αρχη αλλα τα ιδια.εγκατεστησα και διαφορα δωρεαν οπως το αβαστ και avg αλλα παλι τιποτα και καθε φορα μονο ενα προγραμμα .σπασαν τα νευρα μου....αν μπορει καποιος να βοηθησει....ευχαριστω...

Δημοσ.

Μπες στο κέντρο ασφαλείας των vista και δες μήπως είναι απενεργοποιημένο τπτ άλλο που και καλά είναι για την ασφάλεια του Η/Υ

Δημοσ.
Μπες στο κέντρο ασφαλείας των vista και δες μήπως είναι απενεργοποιημένο τπτ άλλο που και καλά είναι για την ασφάλεια του Η/Υ

μπηκα στο κεντρο ασφαλειας και ολα ειναι καλα μονο το antivirus δεν αναγνωριζει και απο το κεντρο ασφαλειας ερχεται η προειδοποιηση....εβαλα και διαφορα demo απο πολλες εταιρειες αλλα τα ιδια το συνεφακι παλι βγαινει....και παντα ενα προγραμμα την καθε φορα...:-(

Δημοσ.

Δεν το κάνει πάντα αλλά καμιά φορά το κέντρο ασφαλείας δυσλειτουργεί τώρα άμα πέσεις στην περίπτωση δεν θα βρείς άκρη.Δική μου πρόταση, πες στο κέντρο ασφαλείας να μην σε ειδοποιεί και κοίτα από το περιβάλλον του antivirus εάν είναι ενεργοποιημένο και ενημερωμένο. Για extra επιβεβαίωση της αυτόματης προστασίας χρησιμοποίησε το Eicar test string.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...