Προς το περιεχόμενο

Ποιά κάρτα γραφικών να διαλέξω...

Guard1an

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να πω και εγώ τον πόνο μου, ήμουν πάντα fan της ATI (απο εποχής Radeon 64..:shock:). Μέχρι φέτος. Γενικά απο την εξαγορά της ATI απο την AMD και μετά μου φαίνεται οτι έκανε πολλές βιαστικές κινήσεις και προσπάθεί συνεχώς να μπαλώσει τα αμπάλωτα...

Έκαψε την σειρά 2χχχ που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα βγάζοντας την 3χχχ και πάνω που πήρε μια ανάσα χτυπάει η Nvidia την 8800GT κοντα στα 200Ε και πάει χάθηκε η μπάλα....

Έγώ πήρα μια ASUS EN8800GT στα 213Ε (τώρα έχει 203Ε :lol:) και έχω βρεί την υγειά μου. Ησύχασα και απο τους απαράδεκτους drivers της ΑΤΙ. Γενικά θεωρώ οτι η GT είναι η Best value for money αγορά αυτή την στιγμή. Είναι σίγουρα ελαφρώς καλύτερη και απο τις αλλές δύο που αναφέρεις...Πάντως αν με έπαιρνε χρονικά θα περίμενα την 9800. Ακόμα και αν δεν την έφτανα οικονομικά νομίζω οτι θα ρίξει αρκετά τις τιμές των υπολοίπων....

• Super Moderators
Δημοσ.

οι 9800GT/GTX ειναι ουσιαστικά G92 8800 οverclocked...δεν αξίζουν ιδιαίτερα πόσο μάλλον αν έχει κάποιος ήδη G92 8800 :-(

Δημοσ.

Ναι, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα ρίξουν τις τιμές των 8800...B)

Και για του λόγου το αληθές:

6:30 am (PST), 2/21/2008: Yesterday we asked why AMD might be lowering it's prices on its HD 3800 line. Well, now you know. The price drop was in response to Nvidia's new GeForce 9600 GT card. As of this writing, AMD's new prices for the Radeon HD 3850 and HD 3870 have yet to hit the e-stores. However, you should soon see the HD 3870 dropping from $245 to $189 and the HD 3850's price falling to $169 from $199...

http://www.tomshardware.com/2008/02/20/amd_announces_hd3800_price_drops/

Δημοσ.

ThReSh, μην το λες..189$ που θα πάει η 3870 = 133Ε περίπου, αρα λογικά η 8800GT θα παίξει στα 150Ε στην Αμερική τουλάχιστον. Οπότε χαράς ευαγγέλια για όσους ψωνίζουν απο ebay, σαν την αφεντιά μου...Οι δικοί μας "έμποροι" θεωρώ οτι θα την κρατήσουν κοντα στα 180-190 μέχρι να αποσυρθεί....Υποθέσεις φυσικά κάνω...αλλά οτι θα πέσει, θα πέσει...

• Super Moderators
Δημοσ.

η ισοτιμία 189$=133Euro δεν ισχύει πάντως στην Ευρωπαική/Ελληνική αγορά :-(

Δημοσ.

Προσωπικα αν αγοραζα gfx καρτα τωρα και ειχα τα χρηματα θα επαιρνα μια 8800GTS. Aν ηθελα κατι φθηνοτερο θα αγοραζα μια 3870.

Και οι δυο clockαρουν αρκετα ψηλα με τα stock coolers (τα οποια ειναι αρκετα αποτελεσματικα) και παιζουν απροβληματιστα για καιρο χωρις παρατραγουδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...