theo182 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Γεια χαρα σε όλους. Κατέβασα το cpu z για να τσεκάρω κάτι στη μνήμη και προς μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι στισ πλιροφορίες του επεξεργαστή μου λεει ότι εχει 3 πυρήνες(συγκεκριμένα λεει:Cores 3 ,Threads 3 ).... μα καλά ο Q660 υποτίθεται ότι είναι 4πύρηνος... Επίσης τσέκαρα και στον πίνακα ελέγχου και στους επεξεργαστές πάλι λέει 3 οπότε δεν είναι λαθος του cpu z. Φαντάζομαι ότι είναι αδύνατον να αφερέσεις 1 πυρήνα... Τί γίνεται???? Έχουν κάνει πατάτα στο Πλαίσιο από όπου τον αγόρασα... Το έχουν κάνει για κατανάλωση ρεύματος ή για τις θερμοκρασίες???? Εάν γνωρίζετε πως να τους ενεργοποιήσω ολους παρακαλώ πείτε μου kai αν μπορείτε να είστε λίγο αναλυτικοί γιατί δε ξέρω και πολλά πράγματα... Ευχαριστώ
gdp77 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Πόσταρε ένα screenshot του cpu-z και του πίνακα ελέγχου.
theo182 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Πόσταρε ένα screenshot του cpu-z και του πίνακα ελέγχου. sorry πως γίνεται αυτο??? πως να το "ποστάρω"??
@topos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Μηπως σου βγαζει 3# επειδη μετραει απο το μηδεν(0#)....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.