Προς το περιεχόμενο

Ψοφησε η γραμμη της forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μενω Κορυδαλλο και ειμαι στο ιδιοκτητο της forthnet (οχι 2play) 6 μηνες περιπου χωρις το παραμικρο προβλημα.Απο χθες η ταχυτητα και του download και του upload επεσε δραματικα.Συγκεκριμενα απο το site της nvidia ενω κατεβαζα με 400-500 τωρα οταν παω να κατεβασω ξεκιναει απο τα 120 και πεφτει μεχρι τα 80.Το ιδιο και σε p2p. Κατεβαζα με 400αρια φουλ και εδινα με 100 και τωρα κατεβαζω σταθερα με 70-80 και ανεβαζω με 30-40. Επειδη διαβασα για διαφορες περιοχες αλλα οχι για εδω τριγυρω Αθηνα και επειδη δεν ειχα το παραμικρο προβλημα ποτε,ειναι κατι που συνεβει μονο σε μενα? Να παρω τη forthnet να μαθω τι γινεται?

Δημοσ.

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα πριν από λίγες μέρες και μένω Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα Καλαμαριά.Γινόταν αυτή η φάση για 2 βδομάδες περίπου μέχρι που κόπηκε και το τηλέφωνο για κάποιες ώρες,τους πήρα και τους τα χωσα και μετά όλα ήταν μια χαρά!

Πάρε τηλεφωνό όπωσδήποτε και να άμα συνεχίσει ξανά μανα τηλέφωνο! :devil:

Υποτίθεται ότι κάνουν κάτι στο δικτυό τους σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και κάτι τέτοια γνωστά! :whistle:

Αλλά και γω πήρα αρκετές φορές μέχρι να μπουν στον κόπο να γράψουν ποια η γραμμή μου που είχε πρόβλημα.:mad:

Αν και έχω forthnet2play

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...