Giorgosd.s Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημμα στο laptop μου: Εγκατέστησα τα Windows XP Professional SP2 Greek edition (είχα vista). Επειδή δεν αναγνώριζε το σκληρό δίσκο μου (που είναι SATA) πήγα στο BIOS και έκανα disable το SATA και εγκατέστησα τα xp. Μετά την εγκατάσταση των windows εγκατέστησα (επιτυχώς) καποιους drivers της μητρικής αλλα δεν μπόρεσα να κανω enable το SATA βρήκα καποιους ακόμα drivers (της μητρικής) ειδικά για το SATA αλλα όταν πάω να τους εγκαταστησω μου λεέι ότι ο υπολογιστής μου δεν πληροί τις ελάχιστες προυποθέσεις για να τους εγκαταστήσω.Οι παραπάνω drivers είναι αυτοί που έπρεπε να εγκαταστήσω πατώντας F6 κατα την εγκατάσταση τω windows. Πρσπάθησα να ξαναεκαταστήσω τα windows βάζοντας τους drivers σε flash αλλα και γράφοντας cd που τους περιέχει με το nLite άλλα δέν καταφερα τίποτα. Θα ήθελα μια βοήθεια γιατί όταν κάνω enable το SATA το μόνο που μου βγάζει είναι μια μπλέ οθόνη με κινέζικα Το Laptop μου είναι το HP Pavilion dv6397ea και έχει μητρική με chipsets της Intel Συγνώμη που γράφω πολλά
djpal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Συνήθως απο τα laptop που έχουν πέσει στα χέρια μου για να βαλω xp έβαζα (αναλογα με το bios) "compatible" η "ide" η "disable" και δεν το άλλαζα. είναι ένα μεονέκτημα πιστέυω. δοκίμασε με κανα usb floppy αν βρεις αν και δεν είμαι σιγουρος για το αποτέλεσμα.
bilco Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Στο HP dv6356ea έχω κάνει με επιτυχία αυτά που αναφέρω στο παρακάτω post http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1703834&postcount=28
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.