Προς το περιεχόμενο

Borland C!

PaiNakoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα. παιδια στην σχολη μ χρησιμοποιο την BorlandC για προγραμματισμο σε γλωσσα C ειναι σε περιβαλλον DOS σαν τισ pascal αλλα δεν ξερω ποια εκδοση ειναι αν μπορει καποιος να τιν ποσταρει :) παντος πρεπει να ειναι πολυ παλια απο οσο ξερω . ειχα κατεβασει καποιες εκδοσεις που βρικα αλλα ειχαν προβλημα με τισ βιβλιοθηκες δεν εωρισκε την stdio.h sonio.h κτλπ μια βοηθεια σας παρακαλω μηπως την βρω ?

Δημοσ.
καλησπερα. παιδια στην σχολη μ χρησιμοποιο την BorlandC για προγραμματισμο σε γλωσσα C ειναι σε περιβαλλον DOS σαν τισ pascal αλλα δεν ξερω ποια εκδοση ειναι αν μπορει καποιος να τιν ποσταρει :) παντος πρεπει να ειναι πολυ παλια απο οσο ξερω . ειχα κατεβασει καποιες εκδοσεις που βρικα αλλα ειχαν προβλημα με τισ βιβλιοθηκες δεν εωρισκε την stdio.h sonio.h κτλπ μια βοηθεια σας παρακαλω μηπως την βρω ?

Θεωρώ πως πρόκειται για την Borland Turbo C++ 3.0 for DOS.

Δημοσ.

ναι μαλλον αυτη ειναι αν μπορεις να μου τιν στειλεισ ι να την ανεωασεις σε ενα rapidshare γιατι κατεβασα και εγω αυτην αλλα μου πεταει ερρο σε ενα προγραμμα ποθ εκαννα με τιν τελευταια } δεν ξερω αν σου ειναι ευκολο !

Δημοσ.
παντος ενα απλο προγραμμα ποπυ παω να κανω μου βγαζει αυτο :

asko6.th.jpg

ti na kanw ? :(

Άλλαξε το void_main σε void main:

>
void main(void)
{
  /* Πρόγραμμα κτλ.. */
}

και θα είσαι μια χαρά!

Υ.Γ.

return δεν χρειάζεται καθώς έχεις ορίσει ως void την main.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...