panoramix222000 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Θα ήθελα να αλλάξω τα δικαιώματα σε ένα δεύτερο εσωτερικό σκληρό και θέλω να του αλλάξω τα δικαιώματα, να μπορώ να γράφουν όλοι οι χρήστες και όχι μόνο ο root!!! Έχω δοκιμάσει το chmod και δεν δούλεψε!!! Καμμία άλλη ιδέα??? Ευχαριστώ για την προσοχή σας!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jojos170304 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Τροποποίησε το /etc/fstab σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dealer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 για δες εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nisok Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Αν δεν το έχεις λύσει ακόμα το θέμα πες το να σου πώ ακριβώς τι να κάνεις. Χώρις περίεργες εντολές και τροποιήσεις αρχείων. Με 2 βήματα μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoramix222000 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Nisok για πες μου τα δύο βήματα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nisok Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Θα φτιάξεις ένα νεο caustom application launcher , πολύ απλά με δεξί κλικ στο desktop. Θα το ονομάσεις όπως θέλεις... και στην εντολή θα βάλεις "gksudo nautilus". Όταν ανοίγεις το launcher γίνεσαι root user και κάνει ό,τι θέλεις. Και όπως στα Windows πάς και αλλάζεις τα δικαιώματα μέσω των properties ... click click click Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoramix222000 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Έκανα αυτά που μου είπες Nisok και μου βγάζει το παρακάτω error: http://www.imageshack.gr/view.php?file=dgp6fv351w48czdc8fmb.png Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Ποιο error? (Sorry στην αρχή δεν φαινόταν το URL) suser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nisok Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Ποιό distro έχεις???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoramix222000 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Τι είναι αυτό το distro ?? Είμαι καινούργιος χρήστης Linux!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nisok Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Ποιό distribution (p.x. uduntu , fedora)?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoramix222000 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Fedora 8 i386 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Θα ήθελα να αλλάξω τα δικαιώματα σε ένα δεύτερο εσωτερικό σκληρό και θέλω να του αλλάξω τα δικαιώματα, να μπορώ να γράφουν όλοι οι χρήστες και όχι μόνο ο root!!! Έστω ότι το filesystem βρίσκεται mounted στο /mnt/disk: ># chmod -R a+rw /mnt/disk # find /mnt/disk -type d | xargs -n 1 chmod a+x Το παραπάνω θα προσθέσει δικαιώματα ανάγνωσης και εγγραφής από όλους τους χρήστες του συστήματος, αναδρομικά σε όλα τα αρχεία και τους καταλόγους που βρίσκονται στο /mnt/disk και δικαιώματα εκτέλεσης επίσης αναδρομικά σε όλους τους καταλόγους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Μήπως, λέω μήπως, είναι NTFS ο σκληρός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nisok Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Σωστή παρατήρηση αν είναι NTFS πρέπει να εγκαταστήσεις το NTFS- 3g και να κάνεις, έστω /media/sda/ η διαδρομή του δίσκου > su mount -t -ntfs-3g /media/sda/ [στο φακελο της επιλογής] Ας με διορθώσουν οι πιο έμπειροι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.