Προς το περιεχόμενο

Μέθοδος Σίλβα

bibibo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, η μέθοδος Σίλβα δεν απευθύνεται μόνο στο στρες και στις ανθρώπινες σχέσεις απευθύνεται σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Όταν χρησιμοποιείται σωστά έχει απεριόριστες εφαρμογές(εφαρμογές που περιορίζονται μόνο από τα όρια του ανθρώπινου νου). Έχει χρησιμοποιηθεί για να επανεντάξει αστέγους στην κοινωνία (χωρίς παροχές από κανένα φορέα απλώς αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης των ατόμων), για να βελτιώσει τις πωλήσεις χρήσιμων αγαθών (θα επανέλθω σε αυτό σε λίγο), για να εξαλείψει άσχημα συναισθήματα και εντάσεις στις ανθρώπινες σχέσεις και γενικώς να γεμίσει την ζωή με αγάπη και όμορφα συναισθήματα. Ανεπτυγμένες χρήσεις απευθύνονται στην τηλεπαθητική επικοινωνία, ανάπτυξη του λεγόμενου ενστίκτου σε βαθμό πέρα από την φαντασία και άλλα πολλά (πάρα πολλά).Η πρώτη της εφαρμογή και αυτό που την έκανε διάσημη ήταν στην διδασκαλία όπου ανέβασε το λεγόμενο IQ χιλιάδων μαθητών στην Αμερική και στην συνέχεια σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου. Σε όλους αυτούς τους τομείς είχε και έχει τρομερή επιτυχία. Το θέμα της αίρεσης… Ο Σίλβα πίστευε στο θεό και οι άνθρωποι που διδάσκουν την μέθοδο του πιστεύουν επίσης (δεν μπορείς να εφαρμόσεις αυτήν την μέθοδο διαφορετικά) απλώς διακρίνει μια διαφορετική σχέση μεταξύ θεού και ανθρώπου. Πιστεύω ότι βλέπει τον άνθρωπο ως μικροσκοπικό κομμάτι του θεού και όχι ως ταπεινό και αβοήθητο πλάσμα. Βασικές ατάκες του Σίλβα :

1. <<You help yourself earn when you help others earn>> <<Seek god’s righteousness ask and you will receive>> με άλλα λόγια όταν θέλεις να βοηθήσεις πραγματικά, ότι χρειάζεσαι θα σου δοθεί, και μέσω αυτής της διαδικασίας θα κερδίσεις και εσύ ο ίδιος.

2. <<Do to others only what you like others to do to you>> <<you must help to make this planet a better place to live>> <<Do what is best for everyone concerned>>

Mind control ναι άλλα απο τον ιδιοκτήτη του μυαλου εσάς.

Τα συμπεράσματα δικά σας

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:56 ----------

Zein η σελίδα σου δεν φορτώνει

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δέν ξέρω τί μέθοδος είναι αυτή αλλά ξέρω ότι η πολυπλοκότητα των εγκεφαλικών λειτουργιών στον άνθρωπο είναι συγκρίσιμη με την πολυπλοκότητα του Συμπαντος (!).. κάπου το είχα διαβάσει σε ένα βιβλίο με μαθηματικά.. οπότε, μήν τρώτε κουτόχορτο..

Δημοσ.
ειναι απιστευτο ποσο πολυ πουλανε κατι τετοια τσαρλατανικα imho

κάνεις λάθος!

κάνεις λάθος, μωρό μου κάνεις λάθος, το ξέρεις καταβάθος πως είσαι να να να... αχ ωραίο τραγουδάκι

κοίτα είμαι ένας άνθρωπος που αμφισβητώ ΤΑ ΠΑΝΤΑ... δεν μπορώ να ενταχθώ σε καμία κοινωνική ομάδα.... κανένα κόμμα δεν είναι καλό για μένα, καμία θρησκεία, καμία ποδοσφαιρική ομάδα,, ούτε καν κάποιο συγκεκριμένο είδος μουσικής.... το μόνο όμως που πιστεύω κι μάλιστα εντελώς ασυναίσθητα θα έλεγα, είναι η εξέλιξη του ανθρώπινου εγκεφάλου.

Δεν ισχυρίζομαι ότι η μέθοδος Σίλβα θα με κάνει από καθυστερημένο,

Αινστάιν, τουλάχιστον όμως προτείνει κάποιες μεθόδους, κάποια παιχνίδια με τα οποία μπορείς να εξασκήσεις το νου σου σε νεες ικανότητες.

Άλλωστε είχα ήδη μια πολύ καλή απόδειξη γι'αυτό.....

Λοιπόν ταξιδευω με το λεοφωρείο και ταξιδευω... και τρώω φλασιά ότι ίσως το πρωι που πότιζα να μην έκλεισα τη βρύση στο σπίτι. Σύμφωνα με τη μέθοδο Σίλβα, αν μπεις στο "επίπεδό" σου μπορείς ευκολα να ανασύρεις ενέργειες που έκανες ασυναίσθητα και παρόλο που είναι καλά τυπωμένες στο υποσεινήδητο σου, δεν μπορείς καθόλου να τις θυμηθείς.... Ευκαιρία λοιπόν σκέφτομαι να προσπαθήσω τη μέθοδο Σίλβα....

προσπαθώ να χαλαρώσω... 100, 99, 98, 97, 96, 95, 94...... είμαι πλέον σε μια φάση μεταξύ ύπνου και ξύπνιου... όχι γιατί το κατάφερα εξαιτίας της μεθόδου Σίλβα, αλλά γιατί αυτό μας συμβαίνει πολύ συχνά όταν βρισκόμαστε σε κάποιο μέρος στο οποιό μας παίρνει ο ύπνος που δε προσφέρεται ωστόσο για κάτι τέτοιο όπως το κάθισμα ενός λεωφορείου.... Τέλος πάντως, το θέμα είναι ότι τελικά δεν κατάφερα να ανασύρω απο το μυαλό μου την πληροφορία αν είχα κλείσει τη βρύση, γιατί δεν είχα απόλυτο έλεγχο του νου μου... (δεν είναι ευκολο να καταφέρεις αυτά που σου προτείνει η μέθοδος αυτή, θέλει πολύ εξάσκηση) ωστόσο όμως κατάφερα να μπω σε μια κατάσταση στην οποία η τηλεπάθεια είναι πολύ πιο πιθανό να συμβεί. Και συμβαίνει το εξής καταπληκτικό...

είμαι μεταξύ ύπνου και ξύπνιου με τα μάτια κλειστά και σκέφτομαι "τώρα θα χτυπήσει το τηλέφωνο με ένα πολύ περίεργο ήχο" και αμέσως, χτυπάει το τηλέφωνο του επιβάτη που καθόταν απέναντι και μάλιστα με έναν ήχο πολυ χαρακτηριστικό που μου έκανε πάντα εντύπωση και πάντα τον πρόσεχα.. το παλιό καλό ΝΤΡΙΙΙΙΝ ΝΤΡΙΙΙΙΝ!

Όταν μου συναίβει αυτό ένιωσα την ανάγκη να ασχοληθώ παραπέρα, ωστόσο όμως θέλει πολύ δουλειά, όπως εξίσου πολύ δουλειά θέλει και το να μάθεις ένα μουσικό όργανο ή να παίζεις καλά τένις... κι αν ήμουν τόσο προκομένο παίδι, δε θα είχα κολλήσει με το ίδιο κομμάτι στο πιάνο για έναν ολόκληρο χρόνο, πριν τελικά αποφασίσω να σταματήσω εντελώς τα μαθήματα... οπότε ας είνα καλά η τηλεόραση και ποιος τη μαμεί και την τηλεπάθεια... ΄

Άλλωστε τώρα που έχουμε το ιντερνετ ποιος χρειάζεται την τηλεπάθεια για να μιλήσει με τον ξάδερφο στο αμέρικα!

( Just for the records.. Ο Χοσέ Σίλβα ήταν βαθιά θρησκευόμενος, πίστευε στο θεό. Το ένα δεν έχει να κάνει με το άλλο)

Δημοσ.
Eτσι εξηγειται.

αυτό έχει μόνο να πεις εσύ;

γιαυτό θα μείνεις μια ζωή φηιπφησφφδσ

MOVE ON!!!!

O άνθρωπος εξελίσστεται ρεεεεε, προχωράει μπροστά, κοιτάζει στο μέλλον

μετά με κατηγόρούν ότι φοβάμαι τους stalkers

Δημοσ.
Δεν εξελίσσεστε. Ποτέ. Ποτέ.

αυτός άρχισε

είδες τώρα τι έκανες; πάλι εμένα μαλώνει ο δάσκαλος

δεν θα ξαναβρίσω ποτέ στο ινσόμνια

θα ξαναβρίσω ποτέ στο ινσόμνια

Δημοσ.

Stavi απ' ό,τι θυμάμαι δεν είσαι άσχημη κοπέλα. Και επιδεικνύεις καλές δυνατότητες αντίληψης και επαρκείς σύνθεσης. Γιατί φέρεσαι σαν κοριτσάκι ενώ μπορείς καλύτερα;

Ξύδια;

Δημοσ.
Stavi απ' ό,τι θυμάμαι δεν είσαι άσχημη κοπέλα. Και επιδεικνύεις καλές δυνατότητες αντίληψης και επαρκείς σύνθεσης. Γιατί φέρεσαι σαν κοριτσάκι ενώ μπορείς καλύτερα;

Ξύδια;

Yes Sir!!!

Δημοσ.

manipulative prick :devil:

χχχ

Δημοσ.
κάνεις λάθος!

κάνεις λάθος, μωρό μου κάνεις λάθος, το ξέρεις καταβάθος πως είσαι να να να... αχ ωραίο τραγουδάκι

κοίτα είμαι ένας άνθρωπος που αμφισβητώ ΤΑ ΠΑΝΤΑ... δεν μπορώ να ενταχθώ σε καμία κοινωνική ομάδα.... κανένα κόμμα δεν είναι καλό για μένα, καμία θρησκεία, καμία ποδοσφαιρική ομάδα,, ούτε καν κάποιο συγκεκριμένο είδος μουσικής.... το μόνο όμως που πιστεύω κι μάλιστα εντελώς ασυναίσθητα θα έλεγα, είναι η εξέλιξη του ανθρώπινου εγκεφάλου.

Δεν ισχυρίζομαι ότι η μέθοδος Σίλβα θα με κάνει από καθυστερημένο,

Αινστάιν, τουλάχιστον όμως προτείνει κάποιες μεθόδους, κάποια παιχνίδια με τα οποία μπορείς να εξασκήσεις το νου σου σε νεες ικανότητες.

Άλλωστε είχα ήδη μια πολύ καλή απόδειξη γι'αυτό.....

Λοιπόν ταξιδευω με το λεοφωρείο και ταξιδευω... και τρώω φλασιά ότι ίσως το πρωι που πότιζα να μην έκλεισα τη βρύση στο σπίτι. Σύμφωνα με τη μέθοδο Σίλβα, αν μπεις στο "επίπεδό" σου μπορείς ευκολα να ανασύρεις ενέργειες που έκανες ασυναίσθητα και παρόλο που είναι καλά τυπωμένες στο υποσεινήδητο σου, δεν μπορείς καθόλου να τις θυμηθείς.... Ευκαιρία λοιπόν σκέφτομαι να προσπαθήσω τη μέθοδο Σίλβα....

προσπαθώ να χαλαρώσω... 100, 99, 98, 97, 96, 95, 94...... είμαι πλέον σε μια φάση μεταξύ ύπνου και ξύπνιου... όχι γιατί το κατάφερα εξαιτίας της μεθόδου Σίλβα, αλλά γιατί αυτό μας συμβαίνει πολύ συχνά όταν βρισκόμαστε σε κάποιο μέρος στο οποιό μας παίρνει ο ύπνος που δε προσφέρεται ωστόσο για κάτι τέτοιο όπως το κάθισμα ενός λεωφορείου.... Τέλος πάντως, το θέμα είναι ότι τελικά δεν κατάφερα να ανασύρω απο το μυαλό μου την πληροφορία αν είχα κλείσει τη βρύση, γιατί δεν είχα απόλυτο έλεγχο του νου μου... (δεν είναι ευκολο να καταφέρεις αυτά που σου προτείνει η μέθοδος αυτή, θέλει πολύ εξάσκηση) ωστόσο όμως κατάφερα να μπω σε μια κατάσταση στην οποία η τηλεπάθεια είναι πολύ πιο πιθανό να συμβεί. Και συμβαίνει το εξής καταπληκτικό...

είμαι μεταξύ ύπνου και ξύπνιου με τα μάτια κλειστά και σκέφτομαι "τώρα θα χτυπήσει το τηλέφωνο με ένα πολύ περίεργο ήχο" και αμέσως, χτυπάει το τηλέφωνο του επιβάτη που καθόταν απέναντι και μάλιστα με έναν ήχο πολυ χαρακτηριστικό που μου έκανε πάντα εντύπωση και πάντα τον πρόσεχα.. το παλιό καλό ΝΤΡΙΙΙΙΝ ΝΤΡΙΙΙΙΝ!

Όταν μου συναίβει αυτό ένιωσα την ανάγκη να ασχοληθώ παραπέρα, ωστόσο όμως θέλει πολύ δουλειά, όπως εξίσου πολύ δουλειά θέλει και το να μάθεις ένα μουσικό όργανο ή να παίζεις καλά τένις... κι αν ήμουν τόσο προκομένο παίδι, δε θα είχα κολλήσει με το ίδιο κομμάτι στο πιάνο για έναν ολόκληρο χρόνο, πριν τελικά αποφασίσω να σταματήσω εντελώς τα μαθήματα... οπότε ας είνα καλά η τηλεόραση και ποιος τη μαμεί και την τηλεπάθεια... ΄

Άλλωστε τώρα που έχουμε το ιντερνετ ποιος χρειάζεται την τηλεπάθεια για να μιλήσει με τον ξάδερφο στο αμέρικα!

( Just for the records.. Ο Χοσέ Σίλβα ήταν βαθιά θρησκευόμενος, πίστευε στο θεό. Το ένα δεν έχει να κάνει με το άλλο)

δεν εκατσα να το διαβασω ολο

απλα ολες αυτες οι self improvement μυστικιστικες-περα απο τα ορια της επιστημης ασολιες εχουν αποδειχθει φεικ με τον καιρο και οσες δεν εχουν αποδειχθει βρωμανε απατη

δεν υπαρχουν ευκολοι και γρηγοροι δρομοι αν υπηρχαν και λειτουργουσαν θα εφαρμοζονταν ευρεως

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:10 ----------

Yes Sir!!!

περα απο αυτο σιγουρα αλλα δεν χρειαζεται περισσοτερα εδω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...