lefi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Εαν ενοείς για την μέθοδο Σίλβα Ναι, ένα μάλιστα έχουν οι εκδόσεις Διόπτρα κοίτα στο google και στο http://www.dioptra.gr.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 και για τα σεμνιναρια πού μπορει να παρει κανεις πληροφοριες?
katerina807 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 εγω δεν ξερω πολλα για την μεθοδο silva (ξερω οτι υπαρχουν σεμιναρια) αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι με το καταλληλο προγραμματισμο του εαυτου μας μπορουμε να κανουμε πολλα!!!! υπαρχουν πολλα βιβλια που κυκλοφορουν στο εμποριο και 'γενικα' πως μπορεις να πετυχεις πραγματα αλλα και πιο εξυδεικευμενα. θα σας πω για 1 'γενικου περιεχομενου' το οποιο εχω διαβασει αρκετες φορες και με εχει βοηθησει σε πολλα πραγματα , το λενε ''Τι να λετε οταν μιλατε στον εαυτο σας'' και ειναι απο τις εκδοσεις Κλειδαριθμος . οποιος θελει να παρει μια ιδεα απο self talk ας το διαβασει και αν δεν του ειναι αρκετο ας προχωρισει σε μεθοδους οπως η silva.
frenzy Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δοκίμασα το self talk αλλά επειδή με κράζανε οι περαστικοί, κατέληξα στο self-sex όπου κι έχω βρει την υγειά μου.
katerina807 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δοκίμασα το self talk αλλά επειδή με κράζανε οι περαστικοί, κατέληξα στο self-sex όπου κι έχω βρει την υγειά μου. ξερεις τι κανει ομως το πολυ self sex!!!!ενω το πολυ self talk μπορει να σου βρει και παρεα για να μην κανεις self sex!!!!
pappous_soulis Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 ξερεις τι κανει ομως το πολυ self sex!!!!ενω το πολυ self talk μπορει να σου βρει και παρεα για να μην κανεις self sex!!!! Ναι αλλά το self sex είναι και safe sex! Και μετά το self sex δεν είσαι αναγκασμένος να ακούς το self talk της συντρόφου.
katerina807 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Ναι αλλά το self sex είναι και safe sex!Και μετά το self sex δεν είσαι αναγκασμένος να ακούς το self talk της συντρόφου. δεν περιμενα οτι τοσος κοσμος αρεσκεται να την βρισκει μονος του!!!! μπραβο παιδια αντε και εις ανωτερα!!! σας ευχομαι να κανετε sex και με γυναικα βρε!!!! και αν διαλεξετε και σωστη δεν θα κανει και self talk μετα το sex!!!!
pappous_soulis Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 δεν περιμενα οτι τοσος κοσμος αρεσκεται να την βρισκει μονος του!!!! μπραβο παιδια αντε και εις ανωτερα!!! Προσπαθούμε διαρκώς για το καλύτερο! σας ευχομαι να κανετε sex και με γυναικα βρε!!!! και αν διαλεξετε και σωστη δεν θα κανει και self talk μετα το sex!!!! Aν υπάρχει αυτό που λες θα'ναι σε κάποιο εργαστήριο και θα το μελετάνε επιστήμονες
frenzy Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Όπως είπα καλό το self sex αλλά έχει αρχίσει να μου τη σπάει που ενίοτε πιτσιλάω το μάτι μου. (καίει κι όλας). Μάλλον πρέπει να προγραμματίσω τον εαυτό μου να σημαδεύει αλλού. Ή να μη σπαμάρει. Ή μήπως δε σπαμάρει και κάτι θέλει να πει? who the fuck knows, not me, that's 4sure
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 τελικα ειναι αληθεια φαινεται οτι οι αντρες τωρα πια οχι μονο περνανε καλα αλλα και παντρευονται τις ''γυναικες - γαριδες'': ομορφο σωμα - (προσωπο χαλια) - IQ ραδικιου. καλυτερα (σου λενε) να σου ξεκανει τη πιστωτικη παρα τα νευρα σου, δε μιλαει - δε λαλαει - εχεις την ησυχια σου καθε βραδυ, πριν ΚΑΙ μετα το ο,τι γινει ...
Lucifer Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Η επεξήγηση της γυναίκας-γαρίδας είναι "κόβεις το κεφάλι, κρατάς το υπόλοιπο" καταπόσοθυμάμαι.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 ναι αλλα επειδη δεν ειναι πολυ πρακτικο να της το κοβουν επιλεγουν γαριδες ακεφαλες απο τη φυση τους ...
Zein Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Παίδες, μην το πάρετε σαν spam αυτό ή σαν διαφήμιση, αλλά έχω διημιουργήσει μια σελίδα όχι για την Σίλβα, αλλά για το μεγάλο και πιο σοφό αδερφό της, τον ΝευροΓλωσσικό Προγραμματισμό. Έχω πάρει τα πιο βασικά και εύκολα στην κατανόηση και χρήση στοιχεία του NLP και της μεθόδου Σίλβα όχι μόνο από βιβλία και αρκετά e-books , αλλά και γενικά από τον κόσμο του Ιντερνετ και τα βάζω στην σελίδα μου, τσάμπα ενοείται Επί του θέματος τώρα μιας και έχω μελετήσει και Σίλβα αλλά και NLP ,θα έλεγα πως η Σιλβα μετά από κάποιο σημείο είναι κάπως... περίεργη και μη πιστευτή , αντίθετα ο NLP όπως ειπώθηκε και σε προηγούμενο ποστ είναι σαφώς πιο επιστημονικός, εύκολος, κατανοητός και συχνά όταν θα μελετάτε τις ιδιότητες του θα πιάνετε τον εαυτό σας να μένει με το στόμα ανοιχτό και να λέει "ουαοοοο , θα το δοκιμάσω αμέσως!!" Αν και το λέω και εκεί μέσα, όσοι δεν γνωρίζουν τι είναι το NLP και είναι καινούριοι, να ξέρουν πολύ καλά πως θα χρησιμοποιοήσουν αυτό το νέο πακέτο ικανοτήτων και εύχομαι να μην πέσει σε λάθος χέρια (τωρα οκ μπορείτε να κάνετε κλικ) http://www.hellasnlp.tricebit.com
johnykim Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Το έχω το βιβλίο,αλλά δεν έχω προλάβει ακόμα να το διαβάσω. Η μητέρα μου ασχολείται με τέτοια, έλεγχο του νου, ενέργειες, γιόγκα κ.α Ενα τέτοιο βιβλίο που μ'αρέσει είναι το ΙΤΖΙΓΚ,είναι ένα κινέζικο βιβλίο που κάνεις σκέψεις για να πάρεις μια απάντηση και πετάς 3 κέρματα.Αναλόγος το συνδιαμό έχει κάποιες ερμηνείες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.