Προς το περιεχόμενο

Μαθηματα Ισπανικων

__D3mIaN__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω! Προκειται κατα πασα πιθανοτητα να παω ερασμους Ισπανια. Παρ ολο που επιβεβαιωσα οτι η επιση γλωσσα μαθηματων των ισπανικων πανεπιστημιων για ερασμους ειναι η αγγλικη, οστοσο χρειαζονται εμαθα και ισπανικα.

Αυτο λοιπον που θελω να ρωτησω, και επειδη δεν εχω χρονο και λεφτα για ιδιαιτερα μαθηματα ισπανικων και φροντιστηρια, γνωριζει κανεις καποιον τροπο με τον οποιο μπορω να μαθω τιποτα?

Υπαρχει καποιο site, καποιο βιβλιο, η καποιες μεθοδοι που καποιος γνωριζει η εχει να προτινει? Το ξερω οτι αυτο που ζηταω ειναι καπως... γενικο, αλλα δε ξερω κ πολλα περι του θεματος. Ελπιζω σε σας..

Δημοσ.

Όταν θα φύγεις για εράσμους τσέκαρε καμιά καλή ισπανίδα συμφοιτήτρια και θα στα μάθει αυτή όλα τα ισπανικά;)

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 1 Μαΐου 2012 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 1 Μαΐου 2012 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Καλησπέρα μπορείς να μάθεις και μόνος σου ισπανικά εχωδεί μια πλατφορμα e-learning στο διαδικτυο www.ispanika.edu.gr παράλληλα με βιβλίο βημα-βήμα και εχει και καθηγητη με video conferance .

ελπίζω να βοηθησα .

post-234654-0-53652500-1335814989_thumb.gif

Φίλε η καλύτερη μέθοδος εκμάθησης είναι της Rosetta Stone Link. Ο θείος σου πρέπει να το έχει τα έχει οπότε πάρε τα από εκεί!

Φίλε μου για εμένα το καλύτερο από όλα και πλήρες είναι αυτό

Όταν θα φύγεις για εράσμους τσέκαρε καμιά καλή ισπανίδα συμφοιτήτρια και θα στα μάθει αυτή όλα τα ισπανικά;)

Μην το παραβλεπεις αυτο!Φιλη μου εμαθε ελληνικα σε 3 μηνες για τους ιδιους λογους. Οποτε ετσι οταν πας μπορεις να τελειοποιησεις τα ισπανικα σου συντομα. Γιατι να ξερεις οι ισπανιι μιλανε λιγα αγγλικα και δεν θα μπορεις να συννενοηθεις.

Καλημέρα μπορείς να μάθεις και μόνος σου ισπανικά εχω δεί μια πλατφορμα e-learning στο διαδικτυο εχει και Demo μαθημάτων απο ελληνικά προς Ισπανικά www.ispanika.edu.gr παράλληλα με βιβλίο βημα-βήμα και εχει και καθηγητη με video conferance .

ελπίζω να σας βοηθησα .

post-234654-0-55711800-1335853660_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...