CLIORR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 καλησπερα παιδες εχω αυτη την καρτα και εχω κατεβασει το ntuner για ενα ψιλο overclock απο μαμα δουλευει core bus: 513mhz και memory bus:792mhz. Μηπως μπορει να μου πει καποιος αν αξιζει και την ανεβασω και ποσο μπορω να πειραματιστω χωρις να εχω προβλημα? Δεν εχω καποια xtra ψυξη στο συστημα. Σας ευχαριστω και καλη συνεχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 αν ειναι η Fatal1ty, ενας φιλος μου εχει 2 τετοιες σε SLI δεν μπορεις να την πουσαρεις πολυ. και θελεις καλη ψηξη στο κουτι. εγω δυστυχως εχω μια 8600GTS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 από 513mhz core πάει 620-630mhz... από 792mhz memory πάει 950-1000mhz... για shaders no idea...αλλά ανεβαίνουν και αυτοί μην ανησυχείς κατέβασε rivatuner or ati tools και άρχισε τους πειραματισμούς αν θες περισσότερες πληροφορίες κοίταξε το guide που έφτιαξαν ο george_o/c & Vatos_Locos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CLIORR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 thanks ρε φιλε νασαι καλα απο που μπορω να δω το guide? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Commentator Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 @ CLIORR search! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 thanks ρε φιλε νασαι καλα απο που μπορω να δω το guide? στο section overclocking του forum...χρησιμοποίησε το search Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CLIORR Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 thanks guys το max μου τελικα ειναι 670mhz στο core και 1104mhz στο memory, το αφησα 620 και 1000:-) και παλι thanks a lot για το help:mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 ανεβασέ το όσο πάει αρκεί να είσαι artifact free Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 thanks guys το max μου τελικα ειναι 670mhz στο core και 1104mhz στο memory, το αφησα 620 και 1000:-) και παλι thanks a lot για το help:mrgreen: παίζει ρόλο και ποιο rev. της κάρτας σου έτυχε... μέχρι 620 και 1000 φτάνουν όλες όσες έχω δει, εγώ σε ειδικές περιπτώσεις την έφτασα ως τα 645 και 1120 με το shader ''κλειδωμένο'' να ανεβαίνει μαζί με τον πυρήνα. Από εκεί και πάνω αρχίζουν artifacts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.