Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με σύνδεση ADLS CON X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα.

Μία γνωστή μου αγόρασε σύνδεση con x για να κάνει σύνδεση adsl.Της ήρθε λοιπόν το πακέτο με τον απαραίτητο εξοπλισμό (modem και όλα τα απαραίτητα),αλλά αντιμετώπισε το εξής πρόβλημα.Στο συγκεκριμένου τύπου modem υπάρχουν 2 πράσινα λαμπάκια.Το ένα ανάβει όταν το modem είναι στο ρεύμα και το άλλο όταν μένει αναμένο σημαίνει ότι όλα είναι εντάξει ,αλλά όταν αναβοσβήνει σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα και πιο συγκεκριμένα ότι δεν υπάρχει συγχρονισμός με τη γραμμή(έτσι της έιπαν ,τώρα τι είναι αυτό ακριβώς δε ξέρω).Στη δική μας περίπτωση λοιπόν το φωτάκι αυτό αναβοσβήνει.Και φυσικά δεν έχει σύνδεση στο ίντερνετ.Εδώ πρέπει να πω ότι πήρα το δiκό μου modem και πήγα σπίτι της και κάναμε σύνδεση στο ίντερνετ κανονικά.Το ίδιο και με κάποιο άλλο modem.Αφού λοιπόν σπάγαμε το κεφάλι μας επι πολύ ώρα για να βρόυμε τι φταίει πέφτει το μάτι μας πάνω στη συσκευσία του δικού της modem η οποία έγγραφε "modem pstn".Εδώ λοιπόν θέλω να ρωτήσω αν όντως φταίει αυτό,το ότι δηλαδή το modem είναι για pstn σύνδεση και όχι για adsl που θέλουμε εμείς.Αν δηλαδή έκαναν λάθος απ τον ΟΤΕ και της έδωσαν λάθος modem.Η μήπως δεν έχει σημασία;Απαντήστε μας σας παρακαλώ γιατί άλλη λύση δε μπορούμε να σκεφτούμε...

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...