Προς το περιεχόμενο

Τηλεοπτική αξιοπρέπεια και επιλογές.

χάπι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτό δε που με φοβίζει περισσότερο είναι το πόσο εξοικειωμένοι είμαστε πλέον με το χυδαίο. Πόσο εύπεπτο μας έχει γίνει. Πόσο "καθένας για πάρτη του" ! Δηλαδή ο κάθε ένας πρέπειι να προστατεύεται από μόνος του. Όχι ρε παιδιά. Πρέπει να υπάρχει Κράτος που να προστατεύει ακόμη και τους "πτωχούς τω πνεύματι"... Δηλαδή, αν ο άλλος δεν έχει αξιοπρέπεια, ή έχει τρομερή οικονομική ανάγκη (2 όψεις του ίδιου νομίσματος), και είναι διατεθειμένος να βγάλει το βρακί του στο Σύνταγμα για να του δόσουν 5 δεκάρες, θα πρέπει να υπάρχει ένα μπουρδελοκράτος να τον προστατεύσει από αυτήν την ξεφτίλα ! ΕΛΕΟΣ δηλαδή με αυτήν την αναισθησία !

το είπε ο Ισοκράτης ΠΟΛΛΑ χρόνια πριν:

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία.

Δημοσ.
ελεεινή ξεφτίλα... (μα καλά, η λέξη δεοντολογία είναι άγνωστη στην Αμερική ? Ποιος τους αφήνει και βγάζουν τέτοια ριάλιτυ ?)

Καλά, πλάκα κάνετε, ε;

Εμένα μου φάνηκαν νορμάλ άνθρωποι που πήγαν και παίξανε ένα παιχνίδι γνωρίζοντας τους όρους.

Η ξεφτίλα είναι αυτά που δείχνουν τα ελληνικά κανάλια με κάτι καημένους που φαίνονται να χρειάζονται άμεση ψυχιατρική περίθαλψη, και τους οποίους τους γελοιοποιούν οι αστέρες της ελληνικής TV. Ξεφτίλα είναι η ελληνική TV και όχι το βιντεάκι που έβαλε αυτός που ξεκίνησε το topic. Δεν βλέπουμε το δικό μας τριτοκοσμικό χάλι, οι αμερικανοί και τα παιχνίδια τους μας προβλημάτισαν...

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι στην Ελληνική τηλεόραση αντιγράφουμε όλα αυτά τα σκουπίδια, και ακόμα χειρότερα, κατεβάζουμε το (σχεδόν ανύπαρκτο) επίπεδο στο μηδέν. Γιατί όπως είπε και κάποιος παραπάνω, σε τέτοιου είδους ελληνικά σόου βλέπεις μόνο κάτι καημένους που ή είναι όντως διανοητικά καθυστερημένοι ή είναι αμόρφωτοι και δεν καταλαβαίνουν ότι ξεφτιλίζονται....

Δημοσ.

Μπα στημένο είναι.Στην τελευταία ερώτηση (αν πιστεύει οτι είναι καλός ανθρωπος),δεν μπορεί να ήταν τόσο χαζή ώστε να πεί ψέματα.

Δημοσ.

Την αλήθεια είπε αυτή και αυτός ύστερα βγήκε από το στούντιο σκύβωντας στις πόρτες για να μην βρουν τα κέρατα... τι σου κάνουν τα λεφτά...

θα συμφωνήσω με κάποιους άνωθεν εμού. ενήλικες είναι, ξέρουν που πάνε και τι θα αντιμετωπίσουν. αν είναι διατεθειμένοι να σκοτώσουν τις αξίες τους και τον αυτοσεβασμό τους για ένα χρηματικό ποσό, μεγιά τους και χαρά τους. το θέμα είναι κατά πόσο εμείς τα βρίσκουμε αποδεκτά και κατά πόσο θα πηγαίναμε σε ένα τέτοιο παιχνίδι και θα θυσιάζαμε τον αυτοσεβασμό μας για δυο δεκάρες...

δεν θέλω να το παίξω εξυπνάκιας αλλά ο μέσος αμερικάνος είναι τα μάλα ηλίθιος. ένα πλάσμα που δημαγωγείται και οδηγείται σαν πρόβατο από τα ΜΜΕ. δόξα τον θεό δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το επίπεδο ακόμη.

Δημοσ.

ε ναι.. θέλω να ελπίζω ότι έχουμε ακόμη κριτική σκέψη ώστε να καταλαβαίνουμε 1-2 πραγματάκια κ να μην παίρνουμε ότι μας σερβίρουν ασυζητητί.

π.χ. μια συζήτηση που είχα με μια Αμερικανίδα. δεν θυμάμαι πως έφτασε η συζήτηση αλλά πήγε να μου πει ότι για το aids φταίνε οι γκέυ. προσπάθησα να της εξηγήσω ότι αυτό είναι παράλογο και ότι δεν γίνεται να ισχύει. της ζήτησα να μου πει τις πηγές της και αυτή μου είπε η tv και κάτι βιβλία που έχει διαβάσει (δεν ξέρω κατά πόσο ίσχυε ή απλώς μου το είπε για να καλύψει το γεγονός ότι απλώς κάποιος της το είχε πει). μετά την παρέπεμψα στο wikipedia και σε κάποιες άλλες σελίδες όπου έδειχνε ότι ανεξαρτήτου φυλής, μόρφωσης και σεξουαλικών πεποιθήσεων, το aids θερίζει κόσμο και ότι δεν είναι οι gay η πηγή του κακού. η αντίδραση της ήταν να με αποκαλέσει gay, διάφορα άλλα και να με μπλοκάρει....:-(

Δημοσ.

- We are safe because the government says so.

- We must kill all muslim terrorists so not to be afraid.

- Our troops don't kill innocent, only the guilty ones, CNN says it every day.

κτλ κτλ...

Δημοσ.

Αν θέλετε να μιλήσετε περί αξιοπρέπειας βάλτε αντ1 τώρα.Τέτοιες εκπομπές είναι πολύ ελεεινές...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...