Προς το περιεχόμενο

Μια βοηθεια παιδια....

mariza_t

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα σε ολους! θα ηθελα τα φωτα σας αν ειναι ευκολο! ειμαι κολλημενη με το παιχνιδι Heroes of might and magic. εχω το τελευταιο, το 5 και εχουν κυκλοφορησει 2 expansions. ως φραγκορουφ, τα κατεβασα αντι να τα αγορασω.

το προβλημα ειναι οτι κατεβηκε σε μορφη φακελου, γεματου με πολλα ζιπαρισμενα αρχεια, που εχουν το ιδιο ονομα. καθε αρχειο, οταν το ξεζιπαρω, βγαζει ενα αλλο ζιπαρισμενο αρχειο, με το ιδιο ονομα. ξερει κανεις τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω για να μπορεσω να τα εγκαταστησω και να παιξω τα πολυποθητα expansions? καθε βοηθεια, πολυτιμη!!!!

θενκς!!!!

Δημοσ.

γεια χαρα σε ολους! θα ηθελα τα φωτα σας αν ειναι ευκολο! ειμαι κολλημενη με το παιχνιδι Heroes of might and magic. εχω το τελευταιο, το 5 και εχουν κυκλοφορησει 2 expansions. ως φραγκορουφ, τα κατεβασα αντι να τα αγορασω.

το προβλημα ειναι οτι κατεβηκε σε μορφη φακελου, γεματου με πολλα ζιπαρισμενα αρχεια, που εχουν το ιδιο ονομα. καθε αρχειο, οταν το ξεζιπαρω, βγαζει ενα αλλο ζιπαρισμενο αρχειο, με το ιδιο ονομα. ξερει κανεις τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω για να μπορεσω να τα εγκαταστησω και να παιξω τα πολυποθητα expansions? καθε βοηθεια, πολυτιμη!!!!

θενκς!!!!

Δημοσ.

όταν μπαίνεις μέσα σε ένα απο τα zip τι εμφανίζει_επίσης με ποιο πρόγραμμα κάνεις extraction?για δοκίμασε με το win rar και αν δε γίνεται τίποτα δοκίμασε να το ανοίξεις κατευθείαν με κάνα power iso αν και χλωμό το βλέπω...πάντως περίεργο ακούγεται το όλο θέμα...αυτό που κατέβασες δεν έχει κανά nfo αρχείο με οδηγίες??

Δημοσ.

σας ευχαριστω ολους παιδια! τα καταφερα. το εκανα extract με winrar και μετα δεν ξερω πως το πετυχα, αλλα εκανα mount (πρωτη φορα απο εσας το ακουω αυτο το mount) και ξεκινησε η εγκατασταση. ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΞΑΝΑ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...