Προς το περιεχόμενο

mp3 player apo microland

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

mi mi!<BR>makria!<BR>an viazesai na pareis, tha sou protina to napa h to rio apo to plaisio.<P>Apo tin alli, an mporeis perimene! Erxontai para polla mp3 cd-players!!!!<BR>Idi evgale kai i Kenwood enw to kainourgio tis RIO (to 125) se mavro einai apaixto!!

Δημοσ.

to mauro to riovolt einai to sp250 pou eilikrina g***i!!!!! alla tha erthei kai pote??? (timi se usa einai kamia 70-80 opote den to sizitame an erthei kai toso edw)<BR>gia kenwood den kserw kana linkaki?<BR>teac exei bgalei ena para poli kalo kai ayto me blue leds kai id tag.

Δημοσ.

Ontws o agnanta exei dikio.<BR>Apo pleura Mp3-Cd player to riovolt einai to TOP!<P>Apo flash memory mp3s to Nomad II MG einai to kalhtero epishs!<P>To perimenw pws kai pws na mou er8ei apo Amerikh grin.gif" border="0

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by TslpOuRo:<BR><STRONG>mi mi!<BR>makria!<BR>an viazesai na pareis, tha sou protina to napa h to rio apo to plaisio.<P>Apo tin alli, an mporeis perimene! Erxontai para polla mp3 cd-players!!!!<BR>Idi evgale kai i Kenwood enw to kainourgio tis RIO (to 125) se mavro einai apaixto!!</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Skeftomai na agorasw ena NAPA twra stis giortes alla endiaferomai gia ayto poy paizei kai VCD.3erete an einai kalo h' 8a klaiw ta $$$ moy?<BR> confused.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...