adi32 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2001 sto microland exei CDmp3 player JazzPiper mcd650<BR>me akoystika, mpataries epanaf, metasximatisti, kalodio line out, kit aytokinitoy me 41500<BR>Pos sas fainetai?
TslpOuRo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2001 mi mi!<BR>makria!<BR>an viazesai na pareis, tha sou protina to napa h to rio apo to plaisio.<P>Apo tin alli, an mporeis perimene! Erxontai para polla mp3 cd-players!!!!<BR>Idi evgale kai i Kenwood enw to kainourgio tis RIO (to 125) se mavro einai apaixto!!
imported_agnαnta Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2001 to mauro to riovolt einai to sp250 pou eilikrina g***i!!!!! alla tha erthei kai pote??? (timi se usa einai kamia 70-80 opote den to sizitame an erthei kai toso edw)<BR>gia kenwood den kserw kana linkaki?<BR>teac exei bgalei ena para poli kalo kai ayto me blue leds kai id tag.
Cue Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 Ontws o agnanta exei dikio.<BR>Apo pleura Mp3-Cd player to riovolt einai to TOP!<P>Apo flash memory mp3s to Nomad II MG einai to kalhtero epishs!<P>To perimenw pws kai pws na mou er8ei apo Amerikh
-K@G Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by TslpOuRo:<BR><STRONG>mi mi!<BR>makria!<BR>an viazesai na pareis, tha sou protina to napa h to rio apo to plaisio.<P>Apo tin alli, an mporeis perimene! Erxontai para polla mp3 cd-players!!!!<BR>Idi evgale kai i Kenwood enw to kainourgio tis RIO (to 125) se mavro einai apaixto!!</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Skeftomai na agorasw ena NAPA twra stis giortes alla endiaferomai gia ayto poy paizei kai VCD.3erete an einai kalo h' 8a klaiw ta $$$ moy?<BR>
TslpOuRo Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 den paizoun ola ta Napa VCD.<BR>Na to prosekseis!!!!<BR>Nomizw oti afto pou ta paizei, den diavazei id tags twn mp3s.
apokaliptis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 Egw padws prin mia vdomada pira to napa316.Apla einai to kalitero gia ta 40000 pou eskasa...<BR>Twra an exete ta trela ta fraga kalitera perimente ligo gia na xtipisete ena mp3 minidisc...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.