Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα ανάλυσης όταν την συνδέω σε VGA.

Captain_Darling

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aγόρασα την LG 227WT, αντιμετωπίζω όμως ένα πρόβλημα. Όταν βάζω ανάλυση 1690χ1050 η επιφάνεια εργασίας γίνεται μεγαλύτερη από την οθόνη κ πρέπει να κουνάω το ποντίκι για να δω όλη την οθόνη, δεξιά αριστερά πάνω κάτω!!!

Κανονικά λειτουργούν τα πράγματα σε VGA μέχρι ανάλυση 1440χ900.

Το πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο όταν συνδέω την οθόνη με VGA καλώδιο. Όταν την συνδέω με DVI δεν παρουσιάζει πρόβλημα αλλά δείχνει τέλεια σε 1680χ1050

Επίσης στο DVI της κάρτας έχω συνδέσει τηλεόραση (καταλήγει σε HDMI) κ για αυτό θέλω να παίξω με VGA καλώδιο στο μόνιτορ με το PC... Υπάρχει κάποια λύση ?

Αγόρασα έναν αντάπτορα (θυλικο DVI αρσενικό VGA) ώστε να συνδέσω το καλώδιο της τηλεόραση (το οποίο είναι DVI - HDMI) σε VGA για να ελευθερώσω την θύρα DVI της κάρτας που πιάνει ή τηλεόραση, αλλά δεν δουλεύει καθόλου ή τηλεόραση. Δεν την βλέπει κάν. Μπορεί να φταίει ο αντάπτορας?

Παρακαλώ μια μικρή ή μεγάλη βοήθεια από σας! :o :fear: :rolleyes: :shock:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Με βάζεις σε σκέψεις, μήπως αυτό που σου συμβαίνει οφείλεται στο ότι συνδέεις το PC σε 2 οθόνες (την LG και την τηλεόραση). Πολύ πιθανόν να προσαρμόζει την ανάλυση της οθόνης σε αυτήν της τηλεόρασης (κάτι τέτοιο μου έκανε και το laptop μου σε linux).

Σε ό,τι αφορά τον adapter που αγόρασες, κατά πάσα πιθανότητα η έξοδος DVI σου είναι DVI-D, άρα περιέχει μόνο το ψηφιακό σήμα και όχι το αναλογικό (VGA).

Δημοσ.

Orestis_G ακόμα κ όταν συνδέω μόνο το μόνιτορ, χωρίς την τιβι πάνω, συμβαίνει το ίδιο πράγμα!

τον αντάπτορα τον αγόρασα για να συνδέσω το DVI που έρχεται από την tv (απο HDMI σε DVI) στο VGA της κάρτας γραφικών!

Καμιά λύση βρε παιδιά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...