Προς το περιεχόμενο

Σκληρος και προβλημα με αποσυμπιεση αρχειων

stefanos_79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπαινω στο θεμα αμεσως κατεβαζω καποια αρχεια απο το rapidshare μορφη rar.τελειωνει το download κανω αποσυμπιεση και μου βγαζει σφαλμα.Αλλαζω τη τοποθεσια του κατεβασματος στον 2ο σκληρο που εχω που ειναι μόνο για αποθηκευση data και τιποτα άλλο.Τα ιδια αρχεια που κατεβασα πριν παλι βγαζουν σφαλμα.Κανω απεγκτασταση -εγκατασταση το winrar παλι σφαλματα.Κατεβαζω τα ιδια αρχεια απο αλλο pc τα αρχεια ειναι οκ!!!Μετα απο αυτο βαζω να κατεβαινουν τα αρχεια σε ενα εξωτερικο σκληρο που εχω στο πισι και ως δια μαγειας τα αρχεια ειναι οκ κατα την αποσυμπιεση.Τι μπορει να συμβαινει με τους εσωτερικους μου και δεν μπορουν να κανουν ενα σωστο extract?Ειναι θεμα σκληρων,motherboard,windows?Τι απ όλα?Εχω εκνευριστει αφανταστα.

Δημοσ.

Κάνε ένα scandisk (με έλεγχο για bad sectors) ή από command prompt chkdsk <γράμμα partition>: /r.

Είχα το ίδιο πρόβλημα πριν μια βδομάδα και τελικά είχα bad sectors. Δε λέω πως σίγουρα είναι το ίδιο σε σενα αλλά δοκίμασε.

Δημοσ.

Εεε τι να εχει παθει παω να κανω check disk απο command prompt και μου λεει οτι ο δισκος χρησιμοποιειται και αν θελω να κανω αναγκαστικο τσεκαρισμα ,αρχιζει κανονικα και στο τελευεταιο της διαδικασιας μενει στο 0% και δεν προχωραει με τιποτα,not responding το cmd κλασσικα εικονογραφημενα των windows :).Μαλλον θα φορμαρω το partition που εχει το προβλημα

Δημοσ.

1. εχεις την τελευταία έκδοση Winrar ?

2. εχεις ενεργό καποιο Antivirus?

απενεργοποιησέ το πριν κανεις την αποσυμπίεση. αν δεν γίνεται, απεγκατεστησέ το.

3. ποσο ελευθερο χώρο εχεις σε κάθε δισκο (οχι μονο στον data) και τι μεγεθος εχουν τα rar ?

4. λες οτι ξανακατεβασες τα αρχεια απο αλλο pc και ολα ΟΚ.

μην το κανεις ετσι.

Τα αρχεια τα κατεβασμενα απο το 1ο PC, αντεγραψε τα με φλασακι ή οπως μπορεις, στο 2ο PC να τα αποσυμπιέσει.

5. memtest

ετσι να δουμε αν υπαρχει προβλημα:

α. στο κατεβασμα (μπορει να φταει το προγραμμα που τα κατεβασε, ή το μοντεμ/ρουτερ, ή ο σκληρός )

β. στην αποσυμπιεση (σαν προγραμμα + λειτουργικό)

γ. στο υλικό (προβλημα σε μνημες ή σε σκληρο δισκο).

Επισης, θα μπορουσες να κανεις μια δοκιμή στο PC 1, με Linux Live CD, να αποσυμπιεσει τα αρχεια, αλλα δεν ξερω πολλα απο linux,

δηλ. ποιο προγραμμα ανοιγει RAR, και σε ποιες διανομες υπάρχει.

Δημοσ.

1.Εχω βαλει το τελευταιο winrar

2.Υπαρχει το Avg αλλα υπαρχει και στο 2ο πισι και δεν υπαρχει κανενα προβλημα

3.Προβλημα χωρου δεν υπαρχει 50gb ελευθερα εχει.Τα αρχεια ειναι 100μβ

4.το εχω κανει ηδη και μου τα βγαζει παλι corrupted

5.Δεν εχω κανει εχεις να προτινεις καποιο αξιοπιστο?

α.προγραμμα flash get (και στα 2 pc) Router:philips CGA3600(connx) στο προβληματικο 1ο Pc

b.Winrar XP Sp2 και στα 2 pc

γ.δεν εχω κανει να σου πω καποιο διαγνωστικο ελεγχο στον προβληματικο pc

Δημοσ.

Επίσης περιπτώσεις corrupted rars έχω αντιμετωπίσει στο παρεθόν και οφείλονταν σε download manager.

Αλλά μάλλον αν έκανες το βήμα 4 από πάνω εκμηδενίζεται και αυτή η πιθανότητα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...