Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση time

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα .

Θα ήθελα την βοήθεια σας για το στήσιμο απλού συστήματος .

Ο υπολογιστής θα είναι απλά για χρήση Ιντερνετ κ αποθήκευσης δεδομένων .

Τα μόνα δεδομένα-απαιτήσεις που θέλω να έχει είναι 2 .

Α. Να μην είναι κανά διαστημικό κουτί

και

Β. Να είναι μεγάλης χωρητικότητας ο δίσκος .

Τα ευρα που θα δωθούν θα είναι μαξιμουμ 700 .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Δημοσ.

pl1jj3.jpg

Παρατηρήσεις:

- Αν θες να γλυτώσεις κάποια ευρώ ακόμα, μπορείς να αντικαταστήσεις τη μητρική με την Asrock

Conroe 1333 DVI και να αφαιρέσεις την κάρτα γραφικών. Η τιμή τότε θα πάει ~565?.

- Στη θέση του επεξεργαστή (8200) θα μπορούσες να βάλεις τον 8400 με μια σχετικά μικρή αύξηση στην τιμή, απλά αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμος στο Πλαίσιο.

- Το κουτί είναι και θέμα γούστου. Feel free να επιλέξεις όποιο στο ικανοποιεί :)

edit: Από στραβομάρα μου έβαλα λευκό DVD-RW. Επέλεξε κάποιο μαύρο (πχ αυτό)

Δημοσ.

Δεδομένου οτι οι χρήσεις που ανέφερε η paschalia δε θέλουν και ιδιαίτερα απαιτητικό σύστημα φαντάζομαι οτι η πρόταση μου θα βολέψει περισσότερο και είναι και πιο οικονομική, αν φυσικά δε χρειάζεσαι 1,5 ΤΒ δίσκο...nwix7ghxa4x57f0i3wym_thumb.jpg

edit : για να μη σας βάζω να αθροίζεται νυχτιάτικα το σύνολο είναι 670,91 και μπορείς να το κάνεις πολύ φθηνότερο προσδιορίζοντας τις ανάγκες σου.

Δημοσ.

εγώ θα πρότεινα κάτι τελείως low budget, που μπορεί να κάνει άνετα την δουλειά που προορίζεται!

έφτιαξα πρόσφατα ένα παρόμοιο HTPC και είναι μια χαρά. :-)

336 ευράκια!

jfv5qya8bhk8qocf9j0m.jpg

Δημοσ.
διαφωνω με τους 2 προηγουμενους και συμφωνω με τον liopyr.

Ευχαριστώ για την συγκινητική σου υποστήριξη Commentator. :-)

Δημοσ.

Προφανώς ρε παιδιά, χαίρω πολύ για το 1,5 ΤΒ για πλάκα το έβαλα, γιατί η προηγούμενη της δικής μου πρότασης ήταν και πολύ high end για τη δουλειά που προορίζεται, οπότε έφτιαξα ένα pc με 400 περίπου ευρώ και πέταξα τα υπόλοιπα λεφτά σε δίσκους. Αν το δεις η πρόταση έιναι λίγο πιο xtreme από του liopyr, αν και αφού αναφέρεται σαν απαίτηση η ικανότητα αποθήκευσης να μη βάλουμε τουλάχιστον 500GB;

Δημοσ.

Τα συμπεράσματά μου από μία πρόσφατη έρευνα αγοράς για low budget καταστάσεις τα έχω συμπυκνώσει εδώ. Αφού θέλεις χωρητικότητα, αγνόησε τα περί δίσκων που αναφέρονται εκεί.

Disclaimer: Το link οδηγεί σε thread άλλου forum όπου μέλη είναι κάθε λογής ρεμάλια. Μην ξεστρατίσετε από το συγκεκριμένο thread και αρχίσετε να διαβάζετε και στο υπόλοιπο forum. Δεν εγγυώμαι σε καμμία περίπτωση για την ακεραιότητα της πνευματικής σας υγείας...

Δημοσ.

Θα ευχαριστούσα τους Λιοπιρ κ Ανγκμαρ για τις προτάσεις τους ... αν τις έβλεπα .

Οι υπόλοιποι τις βλέπετε κανονικά ?

Δημοσ.
Τα συμπεράσματά μου από μία πρόσφατη έρευνα αγοράς για low budget καταστάσεις τα έχω συμπυκνώσει εδώ. Αφού θέλεις χωρητικότητα, αγνόησε τα περί δίσκων που αναφέρονται εκεί.

Το ξέρω ότι δεν σημαίνει και τα πάντα αυτό που θα γράψω αλλά μου έχουν μείνει 2 τέτοια Trust τροφοδοτικά στα χέρια.

Αντικατάσταση έγινε άμεσα βέβαια αλλά και πάλι οφείλω να το πω.

Δημοσ.
Το ξέρω ότι δεν σημαίνει και τα πάντα αυτό που θα γράψω αλλά μου έχουν μείνει 2 τέτοια Trust τροφοδοτικά στα χέρια.

Αντικατάσταση έγινε άμεσα βέβαια αλλά και πάλι οφείλω να το πω.

Τί να σου πω alexzzz; Στη δουλειά πριν ένα περίπου χρόνο παραγγείλαμε μία πολύ μεγάλη ποσότητα. Έκτοτε είχαμε μόνο 2 αστοχίες, χωρίς να πάρουν «παραμάζωμα» μητρική, δίσκο ή οτιδήποτε άλλο. Εμένα με έχουν πείσει πάντως, για τα χρήματά τους. Το μειονέκτημα που τους βρίσκω είναι ότι το θόρυβό τους τον κάνουν όσο να'ναι, καμμία σχέση με λίγο ακριβότερα τροφοδοτικά που έχουν έναν 12άρη fan.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...