ultraxmode Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Παιδιά γειά σας ! Μόλις σήμερα έκανα παραγγελία για την αναβάθμισή μου!!! Πήρα : Motherboard : Asus Maximus Formula Memory : 4GB Crucial Ballistix 1066Mhz Graphics : nVidia 8800GTS XXX Alpha Dog 512MB DVD\RW : Pioneer black SATA Keyboard : Logitech LX10 + mouse combo Cooling : Thermalright Ultra 120 Extreme + S-Flex Scythe 120mm Display : Samsung 226CW .... επεξεργαστή όμως ΔΕΝ πήρα.. ήμουν έτοιμος να πάρω Q6600 αλλά ήθελα να πάρω και την δική σας γνώμη, γνωρίζοντας πως σε λίγο καιρό (δεν ξέρω πόσο) θα βγεί ο νέος Quad της Intel, ο Q9450 ... Τί λέτε λοιπόν ? Να περιμένω ? Νομίζω λίγο έμεινε ακόμα.. Θα θελα πολύ να μου πείτε την γνώμη σας. Πάντως Quad επεξεργαστή θα πάρω.. αυτό είναι δεδομένο γιατί θέλω γενικά multitasking (φυσικά και gaming..). Eυχαριστώ προκαταβολικά !
yannis7777 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Να περιμένεις τον 9450 ο οποίος θα δουλεύει και σε χαμηλότερες θερμοκρασίες. Για o/c είναι άγνωστο πόσο καλός θα είναι τελικά (λόγω των χαμηλών multipliers αλλά σίγουρα αξίζει η αναμονή του). Βάσει και κάποιων συγκριτικών που είδα για επιδόσεις σε 3Δ και multitasking, ακόμη και ο 93χχ είναι ανώτερος του q6600 σε stock ταχύτητες.
panos7 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Να περιμένεις τον 9450 ο οποίος θα δουλεύει και σε χαμηλότερες θερμοκρασίες. Για o/c είναι άγνωστο πόσο καλός θα είναι τελικά (λόγω των χαμηλών multipliers αλλά σίγουρα αξίζει η αναμονή του). Βάσει και κάποιων συγκριτικών που είδα για επιδόσεις σε 3Δ και multitasking, ακόμη και ο 93χχ είναι ανώτερος του q6600 σε stock ταχύτητες. Συμφωνω απολυτα με τον προλαλησαντα!!! Να περιμενεις τον 9450. Θα ειναι 40-50 ευρω ακριβοτερος βεβαια αλλα θα ειναι καλυτερος με διαφορα απο τον 6600. Ακομη και 9300 με τη μικροτερη cache ειναι περιπου 10% πιο γρηγορος απο τον 6600 σε καποια τεστ που εχουν γινει!
ultraxmode Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Πώπωωωω!!! Φτιάξτε με !!!! Θα περιμένω ασυζητητί !!!! Ελπίζω μόνο να μην μας βγάλει την πίστη ! Παρήγγειλε και ένας φίλος μου μαζί μου ακριβώς τα ίδια parts και θα έχουμε το PC σπίτι να περιμένει... (F**k!) Αλλά κι εγώ νομίζω αξίζει η αναμονή. Ο άλλος με έχει φάει να πάρουμε τον Q6600. Με νύχια και με δόντια τον κρατάω!! χαχαχα!!! Ευχαριστώ παίδες!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 προς Απρίλιο λογικά ο Q9450...υπομονή...
ultraxmode Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 ΑΠΡΙΛΙΟ ???? 15 Μαρτίου διάβασα... (γκλουπ!) Στο eshop μου είπαν κατα τις 20 Μαρτίου θα είναι στα ράφια.. ) Πώπωωω.. βιάστηκα να χαρώ.. φτου γαμώτο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 ούτε με χειροβομβίδες τον Μάρτιο... καλά την τον θες τον quad και δεν μπορείς να περιμένεις? δεν βολεύεσαι με αυτόν που έχεις τώρα?
ultraxmode Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Ναι μωρέ εντάξει, βολεύομαι.. απλά ξέρεις πώς είναι να έχεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ έτοιμα και να λείπει ο επεξεργαστής... κοινώς.. ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ .. !!! :-D:-D
Strategos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 εγω λεω μην παρεις τπτ γιατι μεχρι να βγουν θα εχει βγει η σειρα 9 τις nvidia(μουφα θα ειναι αλλα θα αλλαξουν οι τιμες) η 3870x2 με ddr4 και στον οριζοντα 4870. Ασε που οπως το κοβο στην τιμη του maximus θα εχει βγει το rampage x48 αλλα περιμενε περιμενε στο τελος μας κοβω χριστουγεννα με gt200 nvidia , nehalem και ddr3(που με τον εκθετικο τροπο που γινεται το delay απο τις εταιριες τα παραπανω σε λογικες τιμες να τα περιμενεις 2010, παλι καλα που το cod4 εχει normal απαιτησης και την παλεβουμε και με τα υπαρχοντα συστηματα). Τι σκατα γινεται και ξεστοκαρουν και εχει πεσει τρελο delay σε ολα τα hardware, αφου βγηκε και ο 8χχχ παλι ευχαριστω να λενε μερικη ελεος.
ultraxmode Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δεν έχεις άδικο.. γιαυτό κι εγώ έκανα την αρχή γιατί στο τέλος όπως λές θα έπαιρνα σύστημα το 2010 κι άν!!!
Strategos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 παντως αν δεις υπάρχει ελλειψη στα p35-x38 για τον λογο που σου ειπα περιμενουν να τελειωσουν για να βγαλουν το x48 και το p45 το καλοκαιρι. Το ιδιο ισως να ισχυει και με τους q6600 και περιμενουν να φυγει κανεις για να βγαλουν τους q9450 γιατι ειδικα ο χρηστης που δεν κλοκαρι δεν το νοιαζει ο πολλαπλασιαστης και δεν θα περνει κανεις τους q6600 αλλα τους q9300.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.