Προς το περιεχόμενο

AMDx2 4800+ πιο αργος και απο το χειροτερο Celeron

papeipa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις πηρα πισω το κουτι που ειχα αφησει για αναβαθμιση στο e-shop . Ειναι:

AMD Athlon x2 4800+

Asus M2N-VM/Hdmi

1GB RAM 800ara

120GB MAXTOR ΑΤΑ 133

NEC DVD-RW

ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΑΡΓΟ!!!!

Μολις ανοιγει κανει 1 λεπτο να αναγνωρισει το σκληρο και το DVD και αλλο ενα για να αρχισει να φορτωνει τα ΧΡ.

Παταω delete και για να μπει BIOS κανει παλι 1 λεπτο

Εκανα 2πλασια Ωρα να περασω τα ΧΡ (οχι γιατι αργουσε να κανει copying files ) αλλα επειδη με ειχε 1 ωρα να περιμενω με Please Wait για να φορτωσει τις αρχικες οθόνες εγκαταστασης.Λαμπακια δεν αναβαν και ετοιμαζομουν για restart μεχρι που ξυπνησε ξαφνικα.

Στα XP προς το παρον δεν αργει απο το λιγο που ειδα , αλλα τωρα που σας γραφω το εχω και περναει Vista σε αλλο partition και δεν το κοβω να τελειωνω συντομα (ειμαι ακομα στα PLEASE WAIT !!)

Ειναι θεμα συνδεσμολογιας? (Η ΜΒ εχει μονο μια θυρα IDE και εκει εχω master ton Maxtor kai slave to DVD ...WTF dld)

Απο Bios μπορω να κανω κατι? Εχω disabled to SATA option αφου δεν εχω SATA....

ειναι φυσιολογικο? να το παω παλι πισω?

Δημοσ.

Μπα δεν είναι φυσιολογικό. Κάνε load optimal settings στο bios και δες μήπως φτιάξει. Μπορεί και το IDE καλώδιο να μην έχει πατήσει καλά ή να είναι χαλασμένο. τσέκαρέ το βγάζοντάς το τελείως να δεις αν μπαίνει στο bios κανονικά.

Δημοσ.

ΑΤΑ ειναι kai to jumperaki tou maxtor einai Master when slave present.

Παιζει ρολο η σειρα τοποθετησης του καλωδιου?

Ασχετη ερωτηση : θελω να βαλω και αλλο σκληρο IDE μεσα αλλα Η ΜΒ εχει μια Θυρα = 2 θεσεις για σκληρους.

Το DVD μπορω να το συνδεσω σε αλλη θυρα ? βλεπω οτι εχει υποδοχη για αλλου ειδους καλωδιο (ποιο ειναι αυτο ?)

Δημοσ.

Στη θέση σου (αφού ΜΟΛΙΣ το παρέλαβες)θα το πήγαινα πίσω στο e-shop,και θα τους άφηνα να βγάλουν αυτοί το bug από την τρύπα.

Δημοσ.

οι βλακεσ κλασσικα δεν ειχαν βαλει καλα το καλωδιο.

το εβγαλα και το ξαναβαλα και μετα δουλευε κανονικα.

Πως μπορς να συνδεσω 2 IDEσκληρους στη μια και μοναδικη θυρα που εχει η ΜΒ αλλα να εχω και το dvd-r συνδεδεμενο??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...