teofross Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Φιλε μου το πιο πιθανο ειναι να ειναι προβλημα της vivodi αλλα υπαρχει παντα και η πιθανοτητα να ειναι προβληματικο το router.Δεν τους τα λες λιγο εντονα στο τηλεφωνο να σου φερουν κανενα αλλο routeraki να δοκιμασεις? Και αν μετα απο την αλλαγη γινονται τα ιδια τοτε σχεδον σιγουρα θα ξερεις οτι ειναι κατι απο το δικτιο τους
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Συγχρονιζε στα 9,7mbps με Down Attenuation 36,5 (αρκετο ειναι ναι, αλλα και με τη dsl1 ειχα πολυ). SN MArgin ειχα 6 (οριακο για dsl2) Τωρα μου ανεβασε το SN margin στα 14 (Down Attenuation 36,5) και συγχρονιζει στα 6,1. Αλλα αυτο δεν ειναι τιποτα, τους ζηταω να το κατεβασουν λιγο. Κι εγω υποπτευομαι για τα restart προβληματικο Speedtouch, αλλα για το τηλεφωνο ομως?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 με 36.5db πιάνεις εώς 13mbit μέγιστο θεωρητικό
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Ναι, αλλα η συνδεση ειναι 10ρα. Αρα τα 9,7 καλα ητανε! Θα τους ζητησω να το βαλουν στο 8-9 να πιανει 7-8mbps και ειναι μια χαρουλα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 κανονικά έπρεπε να τα πιάνεις full... κατέβα και στα γραφεία τους στο Χαλάνδρι να αρχίσεις το κράξιμο από κοντά
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μα φουλ επιανε. Κατσε να λυθει το προβλημα με το τηλεχωνο (ναι, τηλεχωνο εχει καταντησει). Τα γραφεια τους μου ερχονται ψιλοκοντα, και οντως θα αρχισει κραξιμο, αλλα αφου εχω τηλεφωνο.
titikos46 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Οχι δε χρειαζεται. Δε με καταλαβες. Απο το ρουτερ φευγουν οι 2 γραμμες για το τηλεφωνο. Δεν χρειαζονται φιλτρο. Αφου και ετσι οπως ειναι τωρα κανει τουτ τουτ τουτ αλλα δε λειτουργει. Σα να ειναι κατηλλειμενο... Ειναι απο το κεντρο αυτο δεν θελει φιλτρα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Oταν καλεσει κανεις απο αλλου το 210xxxxxx λεει οτι καλει αλλα τιποτα... Οταν καλεσει το 211xxxxxx λεει οτι δεν υπαρχει καν...
teofross Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Oταν καλεσει κανεις απο αλλου το 210xxxxxx λεει οτι καλει αλλα τιποτα... Οταν καλεσει το 211xxxxxx λεει οτι δεν υπαρχει καν... Εσυ μπορεις να παρεις τηλεφωνο? Αν ναι, τοτε κατι παιζει με τις λιστες του ΟΤΕ και δεν μπορουν οι αλλοι να σε παρουν.Δεν θα εχουν ενημερωθει σωστα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Οχι δεν μπορω να καλεσω. Με πηρε εχθες ενας τεχνικος και μου ειπε να κανω reset στο ρουτερ για να επιδιορθωθει το προβλημα. Εκανα, με ξαναπηρε τηλεφωνο μετα απο λιγο, αλλα μετα δεν συγχρονιζε καν το Ιντερνετ.... Μου ειπε να ξανακανω ρισετ, και ξανακαλεσε μετα απο λιγο παλι. Δεν ειχε συγχρονισει το ιντερνετ και παλι. Οποτε μου ειπε να του δωσω το S/N του ρουτερ να το προωθησει ως ''επειγον'' για να μου αλλαξουν το ρουτερ. Σημερα οταν επεστρεψα σπιτι το μεσημερι το Internet λειτουργουσε κανονικοτατα, αλλα το τηλεφωνο οχι...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Με πηραν τηλ σημερα στις 7 παρα. Μου λεει ''μολις με ειδοποιησαν οτι εως τις 8 θα εχετε τηλεφωνο''. Εγω εφυγα απο το σπιτι. Οταν γυρισα, 9 παρα ειχε κανονικα τηλεφωνο και με αναγνωριση και αριστη ποιοτητα και οι 2 γραμμες. Τελεια!
r-1nas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Καλησπερα.... Διαβασα το θεμα και δεν καταλαβα τιποτα. Και πολυ φυσικα γιατι ειμαι ασχετος με το θεμα ακομα. 3 μερες τωρα εχω και εγω vivodi με αιτηση απο Οκτωμβρη. Θα ηθελα να με βοηθησετε. Αυτα λεει ο speedtouch 780 : DSL Connection Link Information Uptime: 0 days, 0:05:41 Modulation: G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 701 / 10.430 Data Transferred (Sent/Received) [KB/KB]: 45,00 / 17,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 18,5 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 19,0 / 31,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 21,5 / 6,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 1 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 33 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 0 CRC Errors (Up/Down): 2 / 32 HEC Errors (Up/Down): 163 / 20 Επισης μια δοκιμη στο speedtest.net με Ηρακλειο εδειξε : αλλα μια δοκιμη με Αθηνα ηταν καταστροφη ! Παρακαλω οποιος μπορει να πει την γνωμη του η καποια συμβουλη γιατι ειπαμε, ασχετος
Mystirios Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 a) τα speedtest είναι αναξιόπιστα (για να δεις πραγματική ταχύτητα δοκίμασε να κατεβάσεις αρχεία απο δυνατούς servers π.χ nvidia.com ή microsoft) β) Συγχρονίζεις ψιλο-οριακά στα 10000 , αμα βλέπεις χαμηλές ταχύτητες / διακοπές να τους ρίξεις ένα τηλέφωνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.