Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Καλησπερα στο φορουμ! Μετα απο 2 μηνες απουσιας, καταφερε να μου ενεργοποιηθει η γραμμη! Ειμαι πλεον στο δικτυο της Vivodi. Η γραμμη ενεργοποιηθηκε την ημερομηνια που ειχε οριστει (Τεταρτη 27/2/2008). Απο τη πρωτη στιγμη της ενεργοποιησης, η γραμμη ειχε κλειδωσει στα 9,7mbps, και κατεβαζε σταθερα με 950KB/s. Αλλα ειχε τις πρωτες 2 μερες προβληματα αποσυγχρονισμου (καθε 5 λεπτα κιολας...). Την επομενη απο αυτες τις 2 μερες, ειχε κανει μολις 2 αποσυνδεσεις, με ταχυτητα 9,7mbps. Ομως το τηλεφωνο απο τη μερα της ενεργοποιησης εως και τωρα κανει σα να ειναι μονιμα κατειλημμενο, και στις 2 γραμμες γινεται αυτο. Πηρα τηλεφωνο (απο κινητο) για να τους το πω (τεχνικο τμημα). Ο ανθρωπος ηταν ευγενεστατος μου ειπε να δοκιμασω 2-3 πραγματακια και αφου ειδε οτι δεν γινοταν τπτ μου ειπε οτι θα επιληφθει του θεματος και εως τη τριτη θα εχω και τηλεφωνο. Μαλλον ομως θα ειδε οτι υπηρχαν αποσυνδεσεις και μου ανεβασε το (οριακο) SN Margin του μοντεμ (Speedtouch 780WL) απο 6 σε 13, με οποτε πλεον η συνδεση κλειδωνει στα 6,1mbps! Φυσικα τηλεφωνο ακομα δεν εχω! Εχθες εγινε αυτο, και απο τοτε εως και το βραδυ δεν ειχα ΟΥΤΕ ΕΝΑ αποσυγχρονισμο. Σημερα ομως (ακομα στα 6,1 κλειδωνει), καθε μιση ωρα με το ρολόι εχω και απο ενα disconnect... Τι στο καλο να κανω?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Μαλιστα, μετα απο 3500ποστ βοηθεια προς ολους ουτε ενα δεν ξερει να με βοηθησει κι εμενα... Οκ.
cbr600RR Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 φιλε δε ξερω αν σε βοηθησω αλλα κατι παρομοιο ειχα και εγω με το double play και ειχα παρει τηλεφωνο και το παλευαμε λιγες μερες.. μου ειπαν οτι αν εχεις τηλεφωνικη μπριζα στο σπιτι που γραφει ΟΤΕ πανω της, να την βγαλω και να βαλω μια απλη.. γιατι την χρησιμοποιω ή οχι δε παιζει ρολο.. επειδη αυτες οι μπριζες του οτε εχουν πηνιο μεσα τους για να δυναμωνουν το τηλεφωνικο σημα.. και σαν αποτελεσμα να προκαλει παρεμβολες στο σημα του παροχου.. τσεκαρετο και αν εχει βγαλτη τελειως ...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Τελικα εφταιγαν τα XP (ναι κι εμενα μου φαινεται καπως...). Με Vista εστρωσε. Αναμενομεν το τηλεφωνο πια... αντε να δουμε. Ευχαριστω παντως.
cbr600RR Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 δε μπορω να καταλαβω πως μπορει να φταιγανε τα XP !
titikos46 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Στην αρχη ειναι λιγο οπως τα γραφεις μετα θα στρωσουν ολα,πιο προγραμμα εχεις στην Vivodi.
titikos46 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 edit: Λολ μου ξεφυγε απο κεκτημενη ταχυτητα κι εγραψα πορβληματα στον τιτλο, αν θελει καποιος mod ας το φτιαξει) Μπορεις να το διορθωσης μονος σου.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Οπ ναι θενξ! Το εφτιαξα... Πωπω 3500 ποστ εδω περα και δεν ειχα κανει ποτε λαθος σε τιτλο χαχα.. Ειναι αναλογα τις διαθεσεις. Π.χ. σε ενα συγκεκριμενο μερος ενος site με το που μπαινω αποσυγχρονιζει (κανει restart το ρουτερ δηλαδη...). Χτες οταν εμπαινα απο το αλλο pc με το ασυρματο εκανε και παλι ρεσταρτ κατευθειαν... Αλλα τωρα δεν κανει... Τι να πω δεν ξερω πια... Οσο για το τηλεφωνο, ειπαν οτι ειναι λαθος στη φορητοτα απο τον ΟΤΕ (ελεος πια με τον ΟΤΕ), και οτι η γραμμη ειναι πληρως ψηφιακη, αλλα τους εδωσε το τηλ σε αναλογικο... Ξερω γω... Τι λετε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 τα κλασικά τα έχεις κάνει? test με το router ΜΟΝΟ πάνω στην γραμμή χωρίς καμία άλλη συσκευή? φιλτράκια επίσης υπάρχουν σε όλες τις συσκευές? το router το έχεις στην κεντρική μπρίζα του τηλεφώνου?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Κοιτα την ηλεκτρικη εγκατασταση στο σπιτι την εχει κανει ο πατερας μου. Το ρουτερ της βιβοντι δε θελει φιλτρα. Παιρνει τη dsl και βγαζει γραμμη dsl για pc και 2 γραμμες ΠΑΝΩ στο ρουτερ που συνδεεις απευθειας τα τηλεφωνα. (για να υπαρξει τηλεφωνία θελει και ρουτερ δηλαδη).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 προς Θεού δεν είπα να βάλεις φίλτρο μπροστά από το router...αλλά οι υπόλοιπες συσκευές στο σπίτι χρειάζονται...(τηλέφωνα,fax,συναγερμός)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Οχι δε χρειαζεται. Δε με καταλαβες. Απο το ρουτερ φευγουν οι 2 γραμμες για το τηλεφωνο. Δεν χρειαζονται φιλτρο. Αφου και ετσι οπως ειναι τωρα κανει τουτ τουτ τουτ αλλα δε λειτουργει. Σα να ειναι κατηλλειμενο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 hmmm πατεντιά της Vivodi... kk my mistake τότε...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μέλος Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 No problem φιλε, απλα το προβλημα ειναι οτι μια εβδομαδα τωρα δεν εχω τηλεφωνο ΚΑΘΟΛΟΥ και εχει τελειωσει η υπομονη. Σε κανενα mail δεν απαντησανε, μονο απο το τηλ μου ειπαν αυτο: ''ειναι λαθος στη φορητοτα απο τον ΟΤΕ. οτι η γραμμη μου ειναι πληρως ψηφιακη, αλλα ο οΤΕ τους εδωσε το τηλ σε αναλογικο... η ολη διαδικασια βρισκεται υπο ελεγχο''
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 αιντέ... btw πόσο Downstream Line Attenuation έχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.