LuNaTiC Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Θελω να μου πειτε/προτεινετε εταιριες για σχεδιασμο σελιδων. Εχω domain και hosting απλα θελω καποιος η καποια εταιρια να αναλαβει την σχεδιαση και ισως και την ενημερωση του site. Επειδη τωρα το θεμα ειναι οτι το site προτιμω να γινει με flash (ξερω ανεβαινει το κοστος) δεν εχω βρει μετα απο αναζητηση κατι το ενδιαφερον. Θα ηθελα μεσα στις απαντησεις σας να μου πειτε και ξενα/γνωστα site εταιριων που αναλαμβανουν τετοια θεμα. Ευχαριστω
ApSiMan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Χμμμμμ δεν ξέρω κατά πόσον οι απαντήσεις που θα πάρεις θα είναι "καλές". Το λέω αυτό γιατί πολλοί από εδώ μέσα (συμπεριλαμβανομένου και εμένα) φτιάχνουν σελίδες. Φαντάσου τώρα ο καθένας να προωθεί τον εαυτό του (ή αντίστοιχα την εταιρία του) θα γίνει ένας ψιλοπανικός.... Τώρα αν επιμένεις πολύ μπορώ να σου πω μια εταιρία που έχουν φτιάξει κάποιοι πρώην συμφοιτητές μου και έχουν και μεγάλο πελατολόγιο σε flash sites.Αν είναι πες μου να σου στείλω με pm το site τους
bill Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Χμμμμμδεν ξέρω κατά πόσον οι απαντήσεις που θα πάρεις θα είναι "καλές". Το λέω αυτό γιατί πολλοί από εδώ μέσα (συμπεριλαμβανομένου και εμένα) φτιάχνουν σελίδες. Φαντάσου τώρα ο καθένας να προωθεί τον εαυτό του (ή αντίστοιχα την εταιρία του) θα γίνει ένας ψιλοπανικός.... Τώρα αν επιμένεις πολύ μπορώ να σου πω μια εταιρία που έχουν φτιάξει κάποιοι πρώην συμφοιτητές μου και έχουν και μεγάλο πελατολόγιο σε flash sites.Αν είναι πες μου να σου στείλω με pm το site τους ναι όμως φίλε μου δεν του ανέφερες τα πλην και τα συν ενός flash site ... όμορφα μεν αλλά δεν τα βλέπουν οι μηχανές αναζήτησης. και μερικοί ΔΕΝ τα θέλουν καθόλου. τα βαριούνται και φεύγουν.
LuNaTiC Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δε με πειραζει να προωθησει ο καθενας τη δουλεια του ... ισως να ποσταρα και γι αυτο τον λογο ! Το οτι δε βλεπουνε τα search engine το flash ειναι ενα θεμα αλλα απο την αλλη ελπιζω οτι δε θα με απασχολισει πολυ γιατι το domain ειναι "πιασαρικο" Δε νομιζω να ειναι πολλοι που δε γουσταρουνε ενα flash site... Μη κοιτας παλια που ολοι ειχαμε pc's οτι ναναι με συνδεσεις GTP και μολις βλεπαμε flash βγαζαμε σπυρακια... So ! οσοι νομιζουν οτι εχουν η μπορυνε να κανουνε κατι καλο ας κανουν reply η εστω στειλτε pm.
kazanas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Μπορεις να την φτιαξεις κ μονος σου κ να μοιαζει επαγγελματικη. Δες εδω: http://kazani.gr/2008/02/20/diki_sas_selida.html Δημιουργήστε εύκολα και δωρεάν την δική σας σελίδα με αυτό το φοβερό Online εργαλείο. Μερικά από τα στοιχεία του: Web 2.0 technology, Real-time interactive editing, Drag-and-drop technology, Gadgets and widgets, Bookmark and tagging, Multiple file upload, On-line document editing, Free hosting, Use your own domain, More than 40 free templates, Import a custom template, Automatic SEO, Articles, Polls, Discussion forums, FAQ, Dynamic lists, E-commerce, Site map, Photo galleries, Full-text searching, Website statistics, Webmail, RSS http://www.webnode.com/en/
ApSiMan Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Ok then. Ξέρω προσωπικά τα παιδιά που έχουν την cool design (αν τους διαλέξεις στείλε Pm μήπως και "κανονίσω τπτ"(http://www.cooldesign.gr) Είχα συνεργαστεί πιο παλιά για θέμα hosting με την http://www.iphost.gr/design/ και ήταν πολύ εξυπηρετικοί.Στο θέμα design δεν έχω ιδέα. Γενικά κοίτα τις εταιρίες hosting συνήθως έχουν και τομές design. Ακόμα κοίτα και αυτό που λέει ο kazanas ότι μπορείς να βρεις εργαλεία να φτιάξεις μόνος τέτοια σελίδα χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις (Α4desk νομίζω λέγεται ένα τέτοιο εργαλείο)...
alexgreat Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Εταιρείες σχεδίασης και δείγματα δουλειάς τους μπορείς να βρεις εδώ.
danaos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Και τι πρόγραμμα θα προτείνατε για την κατασκευή σελίδας;
alexgreat Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Dreamweaver, Frontpage, ή αν θες ξεκίνα με ένα joomla
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.