Προς το περιεχόμενο

κλείνετε το pc σας?

maggle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό το πράγμα που βλέπετε στην υπογραφή μου έχει να κλέισει από τότε που πρωτοάνοιξε

4 μήνες σερί!!!!

Ο λογαριασμός ήρθε 20 ευρώ παραπάνω απ'ο το συνηθισμένο. τπτ ιδιαίτερο δηλαδή...:lol:

Δημοσ.

Κ το δικο μου δεν κλεινει ποτε,δεν βρισκω το λογο.Η οθονη κλεινει οταν δεν την χρειαζομαι αλλα το πσ παραμενει ανοιχτο

Δημοσ.

Τώρα πλέον το έχω συνέχει κλειστό....Μου αρκούν αυτά που θα κατεβάσω στο 8ωρο της δουλειάς και επίσης έχω εξοπλιστεί με έναν εξωτερικό δίσκο και κανα 2-3 φλασάκια τα οποία τα δίνω σε φίλους και τα γεμίζουν με τα καλά που κατέβασαν....κάντε και λιγάκι οικονομία....

Δημοσ.

έχω τρία: το master pc ( X2 + 8 hdd ) και το wife pc, λειτουργούν όταν χρειάζομαστε κάτι: 1-5 ωρες/μέρα.

το ITX κατεβαστήρι, σβήνει όταν δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον για κατέβασμα... δηλ, γυρω στις 20-50 ώρες/βδομάδα.

Γιατί έκανες το post στη κατηγορία windows, ακόμη προσπαθώ να το καταλάβω...
:o
Δημοσ.

Το δικό μου παλιότερα συνήθως δεν έκλεινε. Τώρα πλέον έβαλα το xbox να μου ανεβοκατεβάζει οτι θέλω και χρησιμοποιώ το pc για οποιαδήποτε άλλη δουλειά.

Δημοσ.

Sorry παίδες νομίζω ότι κάνετε μεγάλο λάθος, όσοι δεν σβήνεται τους υπολογιστές.

Βρήκα αυτό το λίγο παλιό άρθρο, για να πάρετε μια ιδέα. http://blog.foreignpolicy.com/node/2281

Έχω διαβάσει και πιο σύγχρονα αλλά δεν τα έχω πρόχειρα.

Δημοσ.

Το Pc μου λειτουργεί μόνο όταν είμαι εκεί. Αν δεν το χρειάζομαι το κλείνω.

Το Pc του σαλονιού λειτουργεί μόνο όταν χρειάζεται.

Συμπερασματικά δεν τα αφήνω ποτέ ανοιχτά χωρίς λόγο. Κι αν ήθελα να κατεβάσω ποτέ κάτι μεγάλο, τότε αφήνω ένα παλιό laptop να κάνει την δουλειά.

Δημοσ.

Από τα pc-ια του σπιτιού μόνο το κατεβαστήρι-file server δουλεύει 24/7. Σύμφωνα με τον αναλυτή ενέργειας όλο το σύστημα (pc, router, switch, AP και UPS) καταναλώνει 110W :whistle: Πολύ δεν είναι????

Πρέπει να μπει ένα poll σε αυτό το θέμα.

Δημοσ.

και εγώ το έχω όλη μέρα ανοιχτό δεν έχει κανένα πρόβλημα το μονο που του "προστεσα" είναι ένα διπλό "αναμιστιρα" για να κρυώνουν καλύτερα η "σκλιριμου" αλλα όχι πως χρειαζότανε τον έχω ανοιχτό 6 μήνες συνεχόμενα και όταν λοιπό για διακοπές πάλι ανοιχτός είναι θέλω να έχω πρόσβαση σε αυτόν από το "λαπτομου" με από απόσταση

Δημοσ.

σε αντίθεση με τις απαντήσεις που διάβασα στα αλλοδαπά links υπάρχουν μεγάλες διαφορες νοοτροπιας!!!

Αλλά και ισχυροι λόγοι για να μένει κλειστο όταν δεν είναι σε χρήση,

τουλαχιστον όταν ξερουμε πως δεν θα χρησιμοποιηθεί

τις προσεχεις ώρες!

Η δική μου εμπειρία λέει πως έχασα ένα PC κάποιο βράδυ

που το άφησα να κανει μια δουλειά

και εγώ κοιμόμουν τον υπνο του δικαίου!

(Ήταν όμως καιρός για αναβάθμιση!!! :-) )

Δημοσ.

Να τον κλείσω τελείως για πάνω από μια ώρα έχω από πέρσυ το καλοκαίρι που τον είχα κάνει βίδες για καθάρισμα. Τώρα επανεκκινήσεις κάθε 2 με 3 εβδομάδες περίπου, εκτός αν κάνω καμιά εγκατάσταση που το απαιτεί. Δε θα έκανα καθόλου αλλά γεμίζει η μνήμη σκουπίδια και καταντάει να σέρνεται το μηχάνημα.

EDIT: Και στο προηγούμενο μηχάνημα έτσι έκανα και μου κάηκε το τροφοδοτικό σε κάποια φάση. Το άλλαξα και συνέχισα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...