Vice Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Αυτό το πράγμα που βλέπετε στην υπογραφή μου έχει να κλέισει από τότε που πρωτοάνοιξε 4 μήνες σερί!!!! Ο λογαριασμός ήρθε 20 ευρώ παραπάνω απ'ο το συνηθισμένο. τπτ ιδιαίτερο δηλαδή...
vag_del Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Αμα δεν κατεβαζω κλεινει το pc, ειδικα τωρα με τα black out καλο θα ειναι να το κλεινετε...
jas13gr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Κ το δικο μου δεν κλεινει ποτε,δεν βρισκω το λογο.Η οθονη κλεινει οταν δεν την χρειαζομαι αλλα το πσ παραμενει ανοιχτο
leukonas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Τώρα πλέον το έχω συνέχει κλειστό....Μου αρκούν αυτά που θα κατεβάσω στο 8ωρο της δουλειάς και επίσης έχω εξοπλιστεί με έναν εξωτερικό δίσκο και κανα 2-3 φλασάκια τα οποία τα δίνω σε φίλους και τα γεμίζουν με τα καλά που κατέβασαν....κάντε και λιγάκι οικονομία....
random Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 έχω τρία: το master pc ( X2 + 8 hdd ) και το wife pc, λειτουργούν όταν χρειάζομαστε κάτι: 1-5 ωρες/μέρα. το ITX κατεβαστήρι, σβήνει όταν δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον για κατέβασμα... δηλ, γυρω στις 20-50 ώρες/βδομάδα. Γιατί έκανες το post στη κατηγορία windows, ακόμη προσπαθώ να το καταλάβω...
capthookb Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Το δικό μου παλιότερα συνήθως δεν έκλεινε. Τώρα πλέον έβαλα το xbox να μου ανεβοκατεβάζει οτι θέλω και χρησιμοποιώ το pc για οποιαδήποτε άλλη δουλειά.
naftis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Sorry παίδες νομίζω ότι κάνετε μεγάλο λάθος, όσοι δεν σβήνεται τους υπολογιστές. Βρήκα αυτό το λίγο παλιό άρθρο, για να πάρετε μια ιδέα. http://blog.foreignpolicy.com/node/2281 Έχω διαβάσει και πιο σύγχρονα αλλά δεν τα έχω πρόχειρα.
Sorath Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Το Pc μου λειτουργεί μόνο όταν είμαι εκεί. Αν δεν το χρειάζομαι το κλείνω. Το Pc του σαλονιού λειτουργεί μόνο όταν χρειάζεται. Συμπερασματικά δεν τα αφήνω ποτέ ανοιχτά χωρίς λόγο. Κι αν ήθελα να κατεβάσω ποτέ κάτι μεγάλο, τότε αφήνω ένα παλιό laptop να κάνει την δουλειά.
kx5 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Από τα pc-ια του σπιτιού μόνο το κατεβαστήρι-file server δουλεύει 24/7. Σύμφωνα με τον αναλυτή ενέργειας όλο το σύστημα (pc, router, switch, AP και UPS) καταναλώνει 110W Πολύ δεν είναι???? Πρέπει να μπει ένα poll σε αυτό το θέμα.
kanatokefalos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 και εγώ το έχω όλη μέρα ανοιχτό δεν έχει κανένα πρόβλημα το μονο που του "προστεσα" είναι ένα διπλό "αναμιστιρα" για να κρυώνουν καλύτερα η "σκλιριμου" αλλα όχι πως χρειαζότανε τον έχω ανοιχτό 6 μήνες συνεχόμενα και όταν λοιπό για διακοπές πάλι ανοιχτός είναι θέλω να έχω πρόσβαση σε αυτόν από το "λαπτομου" με από απόσταση
antonis_p Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 σε αντίθεση με τις απαντήσεις που διάβασα στα αλλοδαπά links υπάρχουν μεγάλες διαφορες νοοτροπιας!!! Αλλά και ισχυροι λόγοι για να μένει κλειστο όταν δεν είναι σε χρήση, τουλαχιστον όταν ξερουμε πως δεν θα χρησιμοποιηθεί τις προσεχεις ώρες! Η δική μου εμπειρία λέει πως έχασα ένα PC κάποιο βράδυ που το άφησα να κανει μια δουλειά και εγώ κοιμόμουν τον υπνο του δικαίου! (Ήταν όμως καιρός για αναβάθμιση!!! )
titikos46 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Το κλεινω εαν δεν εχω εργασια σε αυτο.Το ιδιο και στα αλλα 2 που ειναι αλλοι οι χρηστες στον ιδιο χωρο.
BadBoy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Να τον κλείσω τελείως για πάνω από μια ώρα έχω από πέρσυ το καλοκαίρι που τον είχα κάνει βίδες για καθάρισμα. Τώρα επανεκκινήσεις κάθε 2 με 3 εβδομάδες περίπου, εκτός αν κάνω καμιά εγκατάσταση που το απαιτεί. Δε θα έκανα καθόλου αλλά γεμίζει η μνήμη σκουπίδια και καταντάει να σέρνεται το μηχάνημα. EDIT: Και στο προηγούμενο μηχάνημα έτσι έκανα και μου κάηκε το τροφοδοτικό σε κάποια φάση. Το άλλαξα και συνέχισα.
tassos1948 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Ποτέ δέ τό κλείνουμε.. πάνtα ανοιχτό... Μόνο καλή ψύξη καί όχι overclocking
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.