GIANNISPATRA Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 στο 2ο το ίδιο με τον BOUGA .. Πάντως από τότε που έχουμε αξιοπρεπείς ταχύτητες και δεν περιμένεις 30 λεπτά για 100 Mb δεν χρειάζεται να τον αφήνουμε ανοιχτό..
marantonis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 σκεφτήκατε να κατεβάσετε απο private trackers? Δεν βλεπω καμια διαφορα στην ταχύτητα σε σύγκριση με το rs...
Commentator Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 βεβαιως και το κλεινω,για τους εξις 2 λογους: 1)εχω και αλλα πραγματα να κανω,απο το να ασχολουμε ολη μερα με το pc. (δουλευω κιολας,δεν τα βρισκω ολα ετοιμα). 2)εχω σταματησει το p2p εδω και 2+ χρονια,με αποτελεσμα να μην χρειαζετε να περιμενω 40 ωρες για να κατεβασω ενα παιχνιδι,και 10 ωρες για ενα επεισοδιο καποιας σειρας.πλεον χρησιμοποιω rs και μονο.οτι θελω να κατεβασω,το κατεβαζω σε 1 ωρα. βασιλη τι ειναι το rs;
mariosCS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Φυσικά και το κλείνω το βράδυ. 1) είναι αντιοικονομικό 2) δεν υπάρχει λόγος να είναι ανοικτό το βράδυ. η 8 ώρες download δε θα σου κάνουν τη διαφορά... τα αρχεία θα είναι εκεί και αύριο 3) είναι αχρείαστη κατανάλωση ενέργειας, και είμαστε σε ενεργειακή κρίση Γιατί έκανες το post στη κατηγορία windows, ακόμη προσπαθώ να το καταλάβω... transfer---ding-ding-ding
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 σκεφτήκατε να κατεβάσετε απο private trackers? Δεν βλεπω καμια διαφορα στην ταχύτητα σε σύγκριση με το rs... όσοι έχουν ΟΤΕ πλέον με το TS που κάνει στα p2p programs ούτε με private trackers δεν κατεβάζουν με αξιοπρεπείς ταχύτητες...ΟΤΕ FTW OEO
Bougas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 βασιλη τι ειναι το rs; rapidshare. όσοι έχουν ΟΤΕ πλέον με το TS που κάνει στα p2p programs ούτε με private trackers δεν κατεβάζουν με αξιοπρεπείς ταχύτητες...ΟΤΕ FTW OEO ακολουθουν και οι υπολοιπες εταιριες συντομα. περιμενε και θα δεις. (μακαρι να μην γινει ποτε βεβαια).
tzogoula Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 κ γω το κλεινω για λογους ενεργειας....κατι ειναι κι αυτο...
Apoptygma Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Το κλείνω κι εγώ το βράδυ, αρκετά καίει όσο είμαι ξύπνιος. Άμα φύγω βιαστηκά και για λίγο, κλείνω την οθόνη. Το αφήνω μόνο άμα έχει πολύ λίγους seeders αυτό που κατεβάζω,καμιά φορά στο τόσο.
lefi Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 ε καλα τωρα εσυ να σπαταλας ασκοπα ενεργεια ποτέ οπως το λες σαν και εμένα εισαι!! Το ποτέ είναι υπερβολικό το παραδέχομαι άλλο όμως να είναι ανοικτός 10 ώρες το 24ωρο και άλλο επι μία εβδομάδα συνέχεια ένα μέσο προς μικρό τροφοδοτικό όπως το δικό μου καταναλώνει 350 σε πλήρη ισχύ (η κάνω λάθος) καταλαβαίνεις τι επιπτώσεις έχει η κατάχρηση.
rem_rem Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Λίγο συνείδηση ρε παιδιά.. Κλείστε το και λίγο... Οι μισοί περίπου που απάντησαν δεν τον κλέινουν ποτέ..ΕΛΕΟΣ...
sarakinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Εγώ είμαι στα μέσα ...Άλλες φορές έτυχε να είναι ανοιχτό επι μια εβδομάδα και άλλες φορες (όταν έχω διάβασμα φέτος με τις πανελλήνιες) δουλεύει 2-3 ώρες το βράδυ..άντε και καμιά φορά όλη νύχτα αν κατεβάσω τπτ..άν υπολογίσουμε αθροιστικά όμως..επι μονίμου βάση είναι ανοιχτός ένας υπολογιστής στο σπίτι μου μιας και έχω 3 , και είμαστε 3 διαφορετικοί χρήστες..
Reithar Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Ποτέ δεν κλείνει το PC. Δε βολεύει να είναι κλειστό κιόλας, τα πάντα βρίσκονται εκεί. Τηλεόραση, μουσική , σημειώσεις μαθημάτων (καταργήσαμε τα βιβλία πλεον στις σχολές) συν όλα τ'άλλα. Όταν δεν χρησιμοποιήτε μπαίνει σε sleep για εξοικονόμιση ένέργειας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.