Προς το περιεχόμενο

κλείνετε το pc σας?

maggle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω το βραδυ το κλεινω,γιατι φοβαμαι για διαφορα π.χ υπερθερμανση βραχυκυκλωμα κ.λ.π αλλα ετσι χανω πολυτιμο χρονο download.εσεις?

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νομίζω άδικα φοβάσαι, εφόσον δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα στο pc.

Έχω να κλείσω το κατεβαστήρι καν 2 χρόνια, αν εξαιρέσεις 10 μέρες που έλειπα διακοπές. Φαντάζομαι και πάρα πολλοί άλλοι το ίδιο κάνουν.

Δημοσ.

σε περιπτωση που δεν ειναι κανεις σπιτι δεν υπαρχει κινδυνος ?

γιατι εχω δει κατι τροφοδοτικα που αρχιζουν και καπνιζουν

Δημοσ.

καλο ειναι να τα κλεινουμε ετσι για να λεμε πως κανουμε κατι υπερ του πλανητη μας....αλλα μαλλον απο αυτο περναει στα ψιλα γραμματα....μην χασουμε και κανα Bite....

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν έχω air condition και γενικότερα κάνω οικονομία στο ρεύμα εκτός από το θέμα του PC...πιστεύω είμαι οκ mourlos :-)

Δημοσ.

Στη δουλειά μου μένουν 2 υπολογιστές οούπερ ανοικτά όλο το 24ωρο εδώ και χρόνια, αυτά στη πρώτη δουλειά μου στο ραδιόφωνο. Στην εφημερίδα αργά το βράδυ κλείνουν..

Δημοσ.

Μόλις πήρα καινούριο μηχάνημα και ακόμα το στρώνω. Το ανοίγω 8-10 ώρες την ημέρα. Μετά το πρώτο service και μετά την αλλαγή λαδιών, φίλτρων και το ανάλογο γρασάρισμα θα μένει ανοιχτό.

Σοβαρά πάντως, ενώ πριν δεν είχα ενδοιασμό να τον αφήνω ανοιχτό τώρα με τον καινούριο το σκέφτομαι λες και υπάρχει λόγος.

Δημοσ.

Kαλό θα ήταν να γίνει δημοσκόπηση, και τα αποτελέσματα να σταλούν στην "ΠράσινηΕιρήνη" για να πάθουν εγκεφαλικά!

Τον κλείνω μόνο όταν συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας(διακοπή internet/ρεύματος,καθάρισμα κλπ.)Ελάχιστες ώρες κατ έτος δηλαδής.

Τον αφήνω ακόμα και όταν δεν κάνω download(έχω πολλούς στο queue μου στο dc!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...