wolf_2002 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Καλησπερα παιδια!! μολις συνδεθηκα στην netone και θα ηθελα να τσεκαρω την ταχυτητα μου!! θεωρητικα ι ταχυτητα ειναι εως 24Mbps!! η μονη δοκιμη που εκανα ηταν να μπω στο στην σελιδα της nvidia και να κατεβασω κατι drivers 43MB!! κατεβαζε με 1070 KB/sec!! Μεσα σε λιγα δευτερολεπτα ειχε κατεβει... καλα ειναι ή επρεπε να ειναι μεγαλυτερη??
Vamire666 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 μπεσ speedtest.net και κανε το τεστ στειλε παλι να μας πεις το ποσα πιανεις ping κ up&down load
wolf_2002 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 μπεσ speedtest.net και κανε το τεστ στειλε παλι να μας πεις το ποσα πιανεις ping κ up&down load το εκανα κ μου βγαζει : 131 ms-ping, Download:2397kbps και upload: 105kbps εχω ξανακανει τεστ εκει κ το max einai 3000 download k 500 upload!!! μολις προχθες συνδεθηκα!!!
Vamire666 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 μαλιστα πιανεις χαμηλες ταχυτητες....παρτους καλου κακου ενα τηλ και πες τους το!!!οσο για τπ πρωτο τεστ εγω που εχω adsm σε περναω στο upload ανετα
gorillas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Νομίζω θα ήταν προτιμότερο να δοκιμάσεις να κατεβάσεις κάτι από κάποιον Server. http://ftp.ntua.gr/pub/ Ακόμα μπορείς να προσπαθήσεις και από το: ati.amd.com/support/driver.html ή www.microsoft.com Τα speedtests δεν αντιπροσωπέυουν την πραγματικότητα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 μπεσ speedtest.net και κανε το τεστ στειλε παλι να μας πεις το ποσα πιανεις ping κ up&down load u fail... έχουμε πει ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ...δεν τεστάρουμε γραμμή με speedtests...εσείς εκεί επιμένετε... σωστά έκανε ο wolf και δοκίμασε από Nvidia...αν και για να ήταν απολύτως σωστός έπρεπε να κατεβάσει το αρχείο με download manager επίσης wolf δεν μας είπες στα πόσα mbit κλειδώνει το router...
kat satan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Καλησπερα παιδια!! μολις συνδεθηκα στην netone και θα ηθελα να τσεκαρω την ταχυτητα μου!! θεωρητικα ι ταχυτητα ειναι εως 24Mbps!! η μονη δοκιμη που εκανα ηταν να μπω στο στην σελιδα της nvidia και να κατεβασω κατι drivers 43MB!! κατεβαζε με 1070 KB/sec!! Μεσα σε λιγα δευτερολεπτα ειχε κατεβει... καλα ειναι ή επρεπε να ειναι μεγαλυτερη?? Λογικα με την ταχυτητα που εχεις24Mbps=3072KB/sec.Ευχαριστημενος πρεπει να εισε εαν εχεις περιπου 2200-2500KB/sec τωρα για το 1070 που λες κατι δεν παει καλα παρτους ενα τηλεφωνο μπας και κανουν κατι που δεν το πιστευω.Αυτο το προβλημα δεν εινε μονο εγχωριο αλλα ευρωπαικο απο οτι γνωριζω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Λογικα με την ταχυτητα που εχεις24Mbps=3072KB/sec.Ευχαριστημενος πρεπει να εισε εαν εχεις περιπου 2200-2500KB/sec τωρα για το 1070 που λες κατι δεν παει καλα παρτους ενα τηλεφωνο μπας και κανουν κατι που δεν το πιστευω.Αυτο το προβλημα δεν εινε μονο εγχωριο αλλα ευρωπαικο απο οτι γνωριζω ωχ Θέε μου...
PETROS13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Λογικα με την ταχυτητα που εχεις24Mbps=3072KB/sec.Ευχαριστημενος πρεπει να εισε εαν εχεις περιπου 2200-2500KB/sec τωρα για το 1070 που λες κατι δεν παει καλα παρτους ενα τηλεφωνο μπας και κανουν κατι που δεν το πιστευω.Αυτο το προβλημα δεν εινε μονο εγχωριο αλλα ευρωπαικο απο οτι γνωριζω ψυχραιμία..εξαρτάται από την απόσταση που έχει από dslam καθώς και την ποιότητα της γραμμής.
kat satan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 οντως εξαρταται απο την αποσταση και την γραμμη αλλα αυτο που εγραψα εινε απλα μαθηματικα και πως πρεπει να εινε κανονικα .Οσω για την ευρωπη εχω 2 φιλους στην ολλανδια και εδω και ενα μηνα εχουν μεγαλο προβλημα γενικα με το δυκτιο
wolf_2002 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 u fail... έχουμε πει ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ...δεν τεστάρουμε γραμμή με speedtests...εσείς εκεί επιμένετε... σωστά έκανε ο wolf και δοκίμασε από Nvidia...αν και για να ήταν απολύτως σωστός έπρεπε να κατεβάσει το αρχείο με download manager επίσης wolf δεν μας είπες στα πόσα mbit κλειδώνει το router... λοιπον το router κλειδωνει σε "Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:1.023 / 14.598" περιμενω σχολια!!!
kallair Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 με λίγα λόγια να περιμένεις μέγιστο download κάπου στο 1500KB/s. κατέβασε κάποιο service pack από microsoft με το flashget. εκεί θα δεις την μέγιστη ταχυτητα σου. τα speedtests είναι απλά γτπ.
wolf_2002 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Επισης θελω να ρωτησω ποσο ειναι τι? π.χ 1Mbps = .... Kb/sec?? κ πως βγαινουν αυτες οι αναλογιες??
PETROS13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Επισης θελω να ρωτησω ποσο ειναι τι? π.χ 1Mbps = .... Kb/sec?? κ πως βγαινουν αυτες οι αναλογιες?? από την ταχύτητα που έχεις είναι πάντα ο αριθμός χ 1/8 . π.χ. στην 768 / 8 = 96 96 βέβαια είναι η ονομαστική,δύσκολο να την πιάσεις. συνήθως πιάνεις το 1/10 σκέψου με το 14.598 θα πιάνεις γύρω στα 1400-1500 download από καλούς server όμως.
PETROS13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 αυτο εγραψα και εγω αλλα μας την μπηκε ο εξυπνακιας 24=3072kbps με 3072 πολύ δύσκολο να κατεβάσεις από κάπου.πόσους server θα βρεις να σου δώσουν τέτοια ταχύτητα? και μην ξεχνάμε.όλες οι εταιρίες είναι μέχρι/εως 24. πάντα ανάλογα με το πόσο κλειδώνει το router θα κατεβάζει ο καθένας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.