Προς το περιεχόμενο

Καρτα γραφικων agp οχι πανω απο 150 ευρω

stellw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκευτομαι να αντικαταστησω την παλια μου καρτα με καποια που να παιζει καινουριους τιτλους παιχνιδιων (πx crysis, nfs pro street) .Ψιλοπσαχνομαι σε ATI γιατι ειδα οτι ειναι φθηνοτερες απο n-vidia. οπωσδηποτε σε AGP λογω motherboard και συμβατη με vista και direct x10. Περιμενω προτασεις.Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

directX 10 καρτα σε AGP στα 150 Ε που να παιζει ανεκτα καινουργια παιχνιδια .... just forget it !!! Εκτος αμα πας στην 3850AGP η οποια ομως βγαινει στα 200 Ε!

Αυτή τη στιγμη η καλυτερη επιλογη στα 150 για AGP ειναι αυτή ή καλύτερα αυτή στα 175Ε!! Και η δύο θα σου παιζουν καλα ακομη και νέα παιχνιδια! Αλλά δεν υποστηριζουν DX10!

Αληθεια τι να το κανεις το DX10 το οποίο δενέχει να σου προσφέραι και πολλά παραπανω απο το DX9 προς το παρον και ασε που ακομη και οι καλυτερες καρτες αυτη την στιγμη κολώνουν ασχημα σε λειτουργια DX10!

Δημοσ.

Πρόσφατα αγόρασα την ATI radeon Sapphire HD 2600 pro και παρόλο που το σύστημα μου δεν είναι και τόσο καλό το Crysis το σήκωσε σε medium αναλύσεις!!!

Η συγκεκριμένη κάρτα έχει 512 MB ddr2 μνήμη και κοστίζει γύρω στα 100 ευρώ..

Δεν ξέρω αν θα σε ικανοποιήσει πάντως εμένα μου λειτουργεί ως τώρα πολύ καλά:-)

Δημοσ.

Σε τί σύστημα???

Αν έχεις την καλοσύνη να μας πεις μπας και γλυτώσουμε τα χρήματα για full hardware upgrade...

Δημοσ.

Και εγώ πριν 3 μέρες πήρα την asus hd2600pro 512mb agp και είμαι πολύ ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές, η τιμή της είναι 87 ευρώ από E-SHOP.Το σύστημα μου είναι P4 ,3.2ghz, 1gb 400mhz ram, 2*160gb sata as raid kai 350w τροφοδοτικό με windows Vista. Παρατήρηση ότι με την προηγούμενη κάρτα κατά περίεργο τρόπο παρόλο που ήταν πολύ ποιο χαλιά (ati radeon 9250 , 256mb) ,δεν είχα κάτι ψιλό κοληματακια στα HD Video , όπως έχω με αυτήν . Πιστεύω όμως είναι ότι επειδή η μνήμη μου είναι λίγη για τα Vista και οτι οι drivers δεν κάνουν καλά την δουλειά τους

Δημοσ.

Το σύστημα μου είναι 5 χρόνων με μία αλλαγή στην μνήμη...

Έχω έναν P4 στα 3 GHZ, ram 2x512 400mhz DDR, μητρική ASUS P4P800,80 gb σκληρό δίσκο sata, Windows Xp...

Όσο για τα κολλήματα που λες tempes μάλλον πρέπει να είναι λόγω Vista και της μνήμης που έχεις γιατί εμένα δεν μου έχει κανένα πρόβλημα με τα HD videos...

Πάντως η κάρτα για τα λεφτά της αξίζει και με το παραπάνω!!!(το COD4 παίζει πολύ άνετα στο σύστημα μου):-)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510626

Δημοσ.

Παιδια εχω ακριβως το ιδιο συστημα με τον psolid-snake αλλα 1,5gb RAM. Σε συνδιασμο με την SAPPHIRE RADEON HD2600PRO 512MB AGP RETAIL θα μπορω να παιξω nfs prostreet?

Δημοσ.

Ειμαι ομως κατοχος 22''αρας οθονης καλως η κακως και οτι τρεχω θα πρεπει να ειναι σε μεγαλη αναλυση. θα επιρεασει αυτο την καρτα σε επιπεδο που να μη σηκωνει καποιο game?

• Super Moderators
Δημοσ.

7900 ή 1950...διαλέγεις και παίρνεις(εκτός αν δώσεις 200 για την 3850)...όλες οι άλλες φτηνότερες agp κάρτες στην native ανάλυση της 22αρας θα σε απογοητεύσουν κατά την άποψή μου

Δημοσ.

για όσους έχουν ένα αξιοπρεπές agp σύστημα και θέλουν να παίζουν games κατά την άποψη μου οι λύσεις είναι 1)ati 3850 , 2)ati x1950pro,3)nvidia7900 δεν υπάρχει κάτι άλλο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...