Προς το περιεχόμενο

Convert X to DVD

pantalewn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να ρωτησω το εξης: φτάνουν 256Μb μνήμης,και τί page file size χρειάζομαι χρησιμοποιώντας το convertX2dvd.Εχω την εκδοση 2.1.12.214και καποια στιγμη μετατρεποντας μια ταινια μου ειπε not enough memory.Ε μετα αρχισε το προβλημα δεν μάφηνε να μετατρεψω τπτ και καποια στιγμη κοιτωντας την VM ειχε παει το μεγιστο οριο 1792 ενω πιο πριν ηταν νομιζω 768.Επισης οταν μετετρεπα μια ταινια δεν μπορουσα να κανω τπτ αλλο για το λιγοτερο 3 ωρες,σε κανονικη μετατροπη μπορουσα να ψιλοκανω και κατι ακομη αλλα παρα πολυ αργα.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Δεν νομιζω να φτανουν τα 256mb ειδικα εαν το λειτουργικο συστημα ειναι windows xp και εχεις βαλει και αρκετα προγραμματα σε αυτο. Πες τα specs του υπολογιστη να δουμε

Δημοσ.

και 256 εχω αλλα μια χαρα ολα.1,5-2 ωρες κανψ για να μετατρεψω μια ταινια

Δημοσ.
Φίλε οι μνήμες πάντως έχουν φθηνείνει πολύ μπορείς να βρέις με 15-20 ευρώ 1 gb.

προφανως δεν εχει DDR2 μνημες, κι αν εχει DDR παει καλα παιρνει μια 512 με 25 αν εχει SDRAM θα δωσει 45 για καινουρια 256.

Δημοσ.

Αμα δεν ειναι στις αμεσες προτεραιοτητες σου να κανεις αναβαθμιση, απλά πηγαινε Πινακας Ελεγχου --> Συστημα --> Για Προχωρημενους --> Κατω από κει που λεει "Επιδοσεις" --> Επιλογες --> Στο "εικονική μνημη" βεβαιωσου ότι εχει γινει ρυθμιση ωστε να ρυθμιζουν τα windows μόνα τους το μεγεθος της εικονικής μνημης. Μετα, βαλε το convertxtodvd στο "Γρηγορη κωδικοποιηση" ωστε να γινει γρηγορα, και θα εισαι ΟΚ. Σου φτανουν τα mb μνημης που εχεις ΑΝΕΤΑ.

ΥΓ Αμα σου βγαλει προβλημα για λιγη εικονικη μνημη, απλά βεβαιωσου ότι το 10-15% του δισκου σου ειναι ελευθερος χωρος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...