Προς το περιεχόμενο

Απαραδεκτο το SERVISE κινητων τις VODAFONE....

ALXIOA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aφου φταιει η vodafone επειδή αλλαζουν λογισμικο στα κινητα και ειναι λογικο να μην γίνεται service και αναβάθμιση.Αμα το κινητο θα το έπαιρνες απο τον γερμανο θα γινοταν το service και η αναβάθμιση.Και εγω που εχω το sony ericsson w810 το είχα παρει απο την vodafone και πήγα να τους πω να μου κανουν αναβαθμιση αλλά δεν έκαναν τιποτα.Αλλά ευτυχως εβγαλα το vodafone live απο το κινητό μου και το έκανα κανονικό sony ericsson μόνος μου.

Δημοσ.

Στην αρχη που το ειχα vodafone πήγα σε ένα σερβις κινητών που φτιαχνουν motorola,sony ericsson,lg και samsug αλλά δεν εκαναν τιποτα και τζαμπα εδωσα εγγυηση.Ετσι νευρίασα και εψαχνα στο ιντερνετ και βρήκα αυτο εδω το site και ευτυχως μου ειπαν σε ποιο site θα μπω να το κανω κανονικό.

Το εκανα μόνος μου κανονικό.Στο site myphone.gr εκει το εμαθα να το κανω.

Δημοσ.
Στην αρχη που το ειχα vodafone πήγα σε ένα σερβις κινητών που φτιαχνουν motorola,sony ericsson,lg και samsug αλλά δεν εκαναν τιποτα και τζαμπα εδωσα εγγυηση.Ετσι νευρίασα και εψαχνα στο ιντερνετ και βρήκα αυτο εδω το site και ευτυχως μου ειπαν σε ποιο site θα μπω να το κανω κανονικό.

Το εκανα μόνος μου κανονικό.Στο site myphone.gr εκει το εμαθα να το κανω.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...