Προς το περιεχόμενο

Απαραδεκτο το SERVISE κινητων τις VODAFONE....

ALXIOA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακουστε παιδια να φριξετε...δηλ οι ανθρωποι ειναι τελειως τρελοι...νταβατζηδες-κλεφτες αλητες...εστειλα το κινητο μου ενα Ν73 για SERVISE ...το εριξε ο γιος μου κατω και εσπασε το jouestic... ξερετε δεν θελει και πολυ εκεινο το λεβιεδακι για να σπασει...προσπαθησα να το κολλησω αλλα παλι ξεκολλησε...(το κινητο δουλευει κανονικοτατα χωρις κανενα απολυτως προβλημα....παρα μονο το jouestic...)το εστειλα και τι απαντηση μου εδωσαν οι παλιοκλεφτες...σπασιμο πλακετας και θελουν 255 ευρω για να το φτιαξουν...αυτοι ψαχνουν για μακακες ρε....και το πιο κουφο ηταν...οτι δεν γινεται να μου αλλαξουν μονο το λεβιεδακι γιατι δεν κανουν μερικη επισκευη του κινητου..ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ...θελουν σονυ και ντε να μου αλλαξουν ολοκληρη την πλακετα....ενω το κινητο μου δουλευει αψογα....τους λεω θα πληρωσω μονο για το λεβιεδακι που οντως εσπασε...οχι ομως να αλλαξω και πλακετα απο το τιποτα....παλιοαπατεωνες---νταβατζηδες...μου λεει τελος δηλ αρνηστε το κοστος....του λεω εννοειται....μου λεει θα πρεπει να ηχοχραφησουμε την απαντηση σας....βρε αντε και γ.... σου του λεω....παλιομακακες....

ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΙΣ...ΑΜΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ....

Δημοσ.

Άσε φίλε και εγώ μια απο τα ίδια και με service και με χρεώσεις άκυρες... είναι πραγματικά ου μπλέξεις, και απορώ πως γίνεται όλη η Ελλάδα να την κράζει (την vodafone) και παρόλα αυτά να είναι η 1η ή 2η μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη...

• Moderators
Δημοσ.

Tι γινεται εαν οντως εχει σπασει και η πλακετα μεσα?

Αφου ειπες οτι δεν χαλασε απλα (ενα joystick κανει 5?), αλλα χαλασε μετα απο ΠΤΩΣΗ...

Δημοσ.

Υπάρχουν και τα service κινητών, δηλαδή αυτό της se, nokia, samsung κλπ. Δεν απευθύνεσαι καλύτερα σε αυτούς? Εγώ είχα παλιά ένα SE p910i και χάλασα το πλαϊνό κουμπί ροδέλλα, μου άλλαξαν μόνο αυτό και πλήρωσα 16 ευρώ.

Δημοσ.

παιδια το κινητο επαιζε κανονικοτατα και μετα την πτωση...δεν ειχε κανενα απολυτως προβλημα παραμονω το joystick...τωρα ερωτηση δικια μου αν εσπαγε η πλακετα που λενε αυτοι δεν θα επρεπε το κινητο να μην λειτουργουσε καθολου....λεω εγω τωρα...απατεωνες ειναι...ψαχνουν για κοροιδα...μιλησα με ενα nokia club και μου ειπαν με 30-40 ευρω γινεται....επισης βρηκα το ανταλλακτικο στο ebay mono me 8$....φανταστητε....

Δημοσ.

Κατά 99% δεν έχει σπάσει η πλακέτα. Οι τεχνικοί όμως (συνήθως) σε τέτοιου είδους service δεν έχουν τα απαιτούμενα εργαλεία-πείρα-άδεια για να κάνουν αποκόλληση και συγκόλληση smd εξαρτημάτων. Αλλάζουν την πλακέτα πάνω στην οποία βρίσκεται το φθαρμένο εξάρτημα. Δοκίμασε σε κάποιο άλλο service.

Δημοσ.

Αν πιστεύεις ότι χρεώνουν την επισκευή πολύ ακριβά, μπορείς να απευθυνθείς και σε κάποιο άλλο μη-εξουσιοδοτημένο service. Πάντως εγώ θα διατηρούσα τις επιφυλάξεις μου όσον αφορά το κατά πόσο έιναι σπασμένη ή όχι η πλακέτα. Έπειτα από πτώση μπορεί να δημιουργήθηκαν και άλλα προβλήματα πέραν του σπασμένου joystick.

Επίσης ηρέμησε λίγο. Ο τεχνικός δεν παίρνει προμήθεια ή ποσοστά από την επισκευή σου. Δεν έχει λόγο να σε κλέψει ούτε τον νοιάζει αν κερδίσει περισσότερα λεφτά το αφεντικό του. Μην ξεσπάς λοιπόν πάνω του επειδή δεν έχει καμία όρεξη να σε ακούει.

Δημοσ.

ειναι εκει για να τα ακουει απο κατι τυπους σαν κια εμενα....δεν φταιω και εγω ομως....αλλα θα φτιαξω το κινητο με 30-40 ευρω και θα τους το στειλω φωτογραφια με την αποδειξει και θα τους ξεφτιλισω τους αλητεσ....τους ξερω καλα φιλε μου...δεν ασχολουνται με μικρο ποσα...για αυτους δεν αξιζει τον κοπο...πιστεψε με...σου λεει θα τα βαρεσουμε και οποιον βλακα πιασουμε...ευτυχως εγω δεν ειμαι....

Δημοσ.

Δεν είναι ούτε βλάκες ούτε ψεύτες ούτε αλήτες. Απλώς ο μόνος τρόπος που ξέρουν για να επισκευάσουν το κινητό είναι η αλλαγή πλακέτας.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

από όσο γνωρίζω .. τα επίσημα service δεν μπορούν να κάνουν μερική επισκευή μιας συσκευής ... Δηλαδή μόνο το πληκτρολόγιο ή μόνο την οθόνη... Αν το ανοίξουν και εντοπίσουν σπασμένη ή ραγισμένη πλακέτα ή οθόνη καμμένη ή οτιδήποτε άλλο οφείλουν να την επιδιορθώσουν είτε δουλεύει το κινητό είτε όχι... και αυτό γιατί σου δίνουν εγγύηση στην συνέχεια τριών ή πέντε μηνών (δεν θυμάμαι) για σωστή λειτουργία αν παρουσιάσει εκ νέου πρόβλημα μέσα στο χρονικό διάστημα της "νέας" εγγύησης δεν έχεις επιπλέον κόστος ...

Τώρα, αν πιστεύεις ότι σε αδικούν και δεν σε εξυπηρετούν σωστά μπορείς να καλέσεις το τμήμα εξυπηρέτησης της εταιρείας και να κάνουν μια καταγραφή όλων αυτών που μας ανέφερες ώστε να σε βοηθήσουν από τα κεντρικά τους...

Δημοσ.

firewalker Δεν είναι ούτε βλάκες ούτε ψεύτες ούτε αλήτες. Απλώς ο μόνος τρόπος που ξέρουν για να επισκευάσουν το κινητό είναι η αλλαγή πλακέτας.

Αυτό πήγα να πω και εγώ οι άνθρωποι είναι άσχετοι και το δείχνουν εσύ απο την πλευρά σου έχεις απόλυτο δίκιο .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...