The_Judas Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Δημοσ. 27 Μαΐου 2008 Και εγώ ψάχνω για φθηνό gps, το πολύ 150?. Ειχα βρει μια προσφορά με το Myguide 3100 σε αυτή την τιμή (με destinator).Αξίζει? Ακουσα όμως οτι εχει αργό επεξεργαστη. Ή να προτιμήσω το MIO C220?
pp6210 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Φίλε DarkOrion έτσι όπως τα λες είναι για τα RYE, εγώ έχω πάρει συνολικά 3, τα 2 πρώτα με την αρχική τιμή 129Ε τα οποία και δούλεψαν απροβλημάτιστα, το δε 3ο το πήρα σε προσφορά (νομίζω 115Ε) αλλά όντως μετά την πρώτη φόρτιση έκλεισε και δεν ξανάνοιξε, οπότε και το πήγα πίσω και το άλλαξαν χωρίς καμμία ερώτηση... Ψιλοαναμενόμενο να έχουν μεγαλύτερο failure rate από τα ακριβότερα και πιό επώνυμα (έτσι και αλλιώς ΟΛΑ στην Κίνα φτιάχνονται), αλλά από τη στιγμή που στο αλλάζουν και μπορείς να χρησιμοποιήσεις από την αρχή όποιο πρόγραμμα θέλεις, το ρίσκο πιστεύω οτι αξίζει. Αν θες gps για δουλειά, τότε σίγουρα χρειάζεσαι κάτι πιό αξιόπιστο... Αναρωτιέμαι αν αυτά που προφανώς τώρα πουλάνε στα 99Ε είναι αυτά που έχουμε γυρίσει εμείς πίσω πριν 2 μήνες....
arkon Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 RYE και απο μενα...δυο συσκευες που εχω παρει λειτουργουν αψογα και με destinator...:-D
DarkOrion Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 σταμάτησαν να το πουλάνε 99, γυρίσανε πίσω στα 129. Τα 99 ήταν προσφορά 2 ημερών για τα εγκαίνια του καταστήματος τους που άνοιξε. Δεν λέω περισσότερες πληροφορίες γιατί μετά μπορεί να κατηγορηθώ για συκοφαντική δυσφήμιση ή όπως αλλιώς λέγεται...
argyk Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΓΝΗΣΙΟ DESTINATOR http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=PDAs&cp_id=140287
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.