Προς το περιεχόμενο

Ποια συσκευη GPS ειναι η φτηνοτερη?

AGGANIS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεταξυ αυτών των δύο ποια είναι καλύτερη;

1)RYE Traveler 3503

2)MIO PNA C220

Μπορούμε και στις 2 να βάλουμε destinator;

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Μεταξυ αυτών των δύο ποια είναι καλύτερη;

1)RYE Traveler 3503

2)MIO PNA C220

Μπορούμε και στις 2 να βάλουμε destinator;

Ευχαριστώ

Το 1ο πάρε - ταχύτερος επεξεργαστής (400mHz) και μπαίνει πανεύκολα το Destinator 7 (έκδοση για PNA).... Και είναι και μικρούλι και βολικό...

Δημοσ.
Το 1ο πάρε - ταχύτερος επεξεργαστής (400mHz) και μπαίνει πανεύκολα το Destinator 7 (έκδοση για PNA).... Και είναι και μικρούλι και βολικό...

Μπαίνει σίγουρα το Destinator 6 ή 7; Γιατί σε άλλο forum λένε ότι δεν γίνεται!

Δημοσ.

400ρη επεξεργαστή έχει και το Μιο.Μη λέμε ότι θέλουμε!Αν ξεκλειδώσεις το Μιο

(που είναι 10-20 λεπτά δουλειά) τρέχεις πανεύκολα Dest 6 -7,Igo, και μερικά άλλα

Δημοσ.
400ρη επεξεργαστή έχει και το Μιο.Μη λέμε ότι θέλουμε!Αν ξεκλειδώσεις το Μιο

(που είναι 10-20 λεπτά δουλειά) τρέχεις πανεύκολα Dest 6 -7,Igo, και μερικά άλλα

Δίκιο έχεις - νόμιζα ότι είχε 300άρη... Αλλά βλέπω 32mb RAM μόνο έναντι 64 του RYE.

Τέλος πάντων, το Destinator7 για PNA το πέρασα στο RYE φίλου και παίζει άψογα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Το κάνεις paste σε μια κάρτα SD (ή μέσω activesync με USB στην εσωτερική NANDflash μνήμη του) και πας στο μενού του RYE και στις επιλογές της πλοήγησης του δείχνεις που βρίσκεται το Destinator.exe... A, ξέχασα, είναι και φτηνότερο!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επειδή ψάχνομαι κι εγώ να πάρω gps, κατέληξα μετά από

ανάγνωση πολλών topics στις εξής λύσεις:

MIO C220 και να το σπάσω για να βάλω destinator,

RYE Traveler 3503 που είναι ήδη ξεκλειδωμένο,

MLS DESTINATOR A3850 ή απλά να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω το αυθεντικό προϊόν?

Ευχαριστώ!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν, να πω και εγώ την γνώμη μου. Αποφάσισα να αγοράσω το RYE Traveller, επειδή άκουγα οτι ήταν ξεκλειδωμένο και κυρίως λόγω τιμής (πηρα μια προσφορά που είχε για 2-3 μέρες με 99 ευρώ, όποιος κατάλαβε από που το πήρα κατάλαβε....) Το φέρνω σπίτι, το βάζω να φορτίσει κανα 5ωρο, παω αγοράζω και μια καρτούλα 1GB, φορτώνω το destinator 7 στην κάρτα, και πάω να δουλέψω. Περιττό να πω οτι το σύστημα πλοήγησης που είχε μέσα δεν κατάφερα να το δουλέψω, ούτε στίγμα έβρισκε, ούτε χάρτες έδειχνε. Πάω λοιπόν να δουλέψω με το dest, και στα καλά καθούμενα κλείνει από μόνο του. Το ξανανοίγω και μετά από λίγο ξσανακλείνει από μόνο του. Αυτό ήταν, μετά ούτε άνοιγε όταν πατούσα το κουμπί να ανοίξει ούτε τίποτα. Το αφήνω λιγάκι για να ψάξω στο net τι παίζει, και ανοιγει σε κάποια φάση από ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!! Βρήκα λοιπόν στο internet οτι όλος ο κόσμος έχει το ίδιο πρόβλημα με το RYE,ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και οτι πολλοί έχουν αλλάξει 3-4 μηχανάκια προκειμένου να βρουν κάτι που δουλεύει. ΤΟ βάζω στο κουτί του να το πάω πίσω και μέσα στο αυτοκίνητο άνοιξε πάλι από μόνο του. Βέβαια μετά από 5 δευτερόλεπτα έκλεισε.

Και το πιο εξοργιστικό είναι οτι όταν τους το πήγα, πήγα στο χώρο που κάνουν service, είδα γύρω στα 10-15 κουτιά από αυτά τα gps, όλα βγαλμένα έξω και να τα φορτίζουν να δου τι παίζει με τις μπαταρίες τους. Τους λέω έφερα και εγώ ένα με πρόβλημα, και μου λένε οτι δεν έχουν πρόβλημα τα άλλα, μια χαρά είναι. Τους το δίνω τέλος πάντων, το κοιτάνε και μου λένε οτι εγώ φταίω γιατί δεν το έβαλα να φορτίσει για 8 ώρες.... Τους λές οτι το είχα για 5, και όπως και να έχει, θα έπρεπε να είναι μειωμένη η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, όχι να κλείνει στο 1ο λεπτό. Απλά συνεχίζανε να μου λένε οτι δεν είναι σωστή η φόρτιση. Δεχτήκανε να πληρώσω την διαφορά και να πάρω το c220 (το οποίο δεν το είχανε εκεί, θα το φέρουνε και θα πάω να το πάρω), και λογικό είναι που το δεχτήκανε, διότι ξέρουν το πρόβλημα, αλλά δεν θέλουν να το παραδεχτούν, αλλιώς σιγά μην με αφήνανε να αλλάξω προιόν με το επιχείρημα της εγγύησης, άμα ξέρανε οτι όντως έχω κάνει μαλακία εγώ....

ΤΟ θέμα της υπόθεσης είναι μακριά από το RYE. Δεν ξέρω τι συμφωνία έχουνε, αλλά με ένα ψάξιμο στο internet, θα δείτε πάρα πολύ κόσμο να έχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...