DJ_WOODY Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Tο Ίδρυμα Mozilla ανακοίνωσε πως ο Firefox έφτασε το κομβικό σημείο των 500.000.000 downloads, κάτι που το χαρακτηρίζει ως "φαινόμενο". Η ανακοίνωση, με πολύ χιούμορ, αναφέρει: "Είναι κάπως δύσκολο να κατανοήσει κανείς τι σημαίνει αυτός ο αριθμός. Από μια άποψη, αυτό είναι με το ζόρι το μέγεθος του κοινού 10.000 Κολοσσαίων της Ρώμης μαζί. Θα μπορούσε να ήταν επίσης το βάρος σε κιλά 8.500 αεροπλάνων Boeing 747. Αν ήταν δολάρια, εσείς και 15 φίλοι σας θα μπορούσατε να ταξιδέψετε στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό". Αντί όλων αυτών, όμως, το Ίδρυμα Mozilla προσκαλεί όλους τους χρήστες του Firefox να προσκαλέσουν με τη σειρά τους 15 φίλους τους να συμμετάσχουν σε ένα παιχνίδι που θα δώσει τροφή σε 25.000 ανθρώπους. Με το πρόγραμμα FreeRice, στο Mozilla φιλοδοξούν να κατακτήσουν άλλο ένα ορόσημο: να δωρίζουν 500.000.000 κόκκους ρυζιού σε μία ημέρα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη από τροφή. Πηγή: e-pcmag Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Στις ειδήσεις δεν έπρεπε να πάει το post ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALFR3D Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 μπραβο πολυ καλη κινηση απο την μοζιλλα,δινω και εγω λεφτα να νοικιασουν ενα αεροπλανο να πετανε γλυφιτζουρια,πανω απο τα παιδια της αφρικης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Όχι ότι αμφισβητώ την κυριαρχία του αλλά δεν είναι και απόλυτο. Εγώ κατα καιρούς έχω κατεβάσει περίπου 5 φορές τον firefox.Εννοώ με format και τέτοια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Πολύ πιο πολλές φορές, ειδικά αν λαμβάνονται υπόψη και τα upgrades ως καινούριο download... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Όχι ότι αμφισβητώ την κυριαρχία του αλλά δεν είναι και απόλυτο. Εγώ κατα καιρούς έχω κατεβάσει περίπου 5 φορές τον firefox.Εννοώ με format και τέτοια so true...συμφωνώ απόλυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 και οι διαφορετικές version κιόλας που κυκλοφορούν..μήπως βάζουν και τα διάφορα extensions μέσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 μπα που να φάω τη γλώσσα μου, εσείς θα το ρίξετε σε 100 πραγματικούς χρήστες. Δεν νομίζω να μετράν updates και τέτοια, ειδικά όταν στηρίζουν μια φιλανθρωπική ενέργεια στο πλήθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotoserres Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 επιτέλους... ας βοηθήσουμε να βγει κάτι καλό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Αν και φιλανθρωπική κίνηση μου ακούγεται λίγο γύφτικη. 500.000.000 κόκκοι ριζιού; Γιατί όχι 50.000.000 κιλά ρίζι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Αν και φιλανθρωπική κίνηση μου ακούγεται λίγο γύφτικη. 500.000.000 κόκκοι ριζιού; Γιατί όχι 50.000.000 κιλά ρίζι; προσπαθεί να το πει διαφoρετικά.. ένα download απλό μέσα στα τόσα που γίνονται, είναι σαν ένας κόκκος ρυζιού.. να δούμε πως θα μαζέψει ακριβώς 500.000.000 κόκκους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 μπραβο πολυ καλη κινηση απο την μοζιλλα,δινω και εγω λεφτα να νοικιασουν ενα αεροπλανο να πετανε γλυφιτζουρια,πανω απο τα παιδια της αφρικης Έτσι κάνετε εκεί στο παλιό ψυχικό; Κύριοι admins, δεν έχετε κάτι να πείτε; .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 500.000.000 λίτρα μπύρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xolloth Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 να δουμε πωs θα το μετρησουν το ρυζι. ενα-ενα κοκκο,θα τουs φαει κανα χρονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citakis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Διαβάζοντας τα μυνήματα μέχρι τώρα παρατηρήρησα, ότι τα πιο πολλά σχόλια είναι χωρίς ουσία και νόημα απλά για να "κάνουμε πλακίτσα και να περάσει η ώρα". Η ειδηση για όσους δεν το πρόσεξαν δεν είναι το ρύζι, που είναι συμβολικό και σίγουρα ουσιώδες για τους ανθρώπους που θα το πάρουν, αλλά ένας αριθμός που από μόνος του δεν είναι καθοριστικός. Όμως αν κάποιος σκεφτεί ότι όσοι κατεβάζουν τον Firefox(όπως και το Opera) το κάνουν συνειδητά και όχι γιατί περιέχεται στο λειτουργικό , όλοι αυτοί οι άνθρωποι αποτελούν μια κοινότητα όπως και οι χρήστες αυτού του forum. Γι'αυτό σας παρακαλώ μην υποβαθμίζεται μια συζήτηση με τις δευτερεύουσες πληροφορίες γιατί έτσι δεν αφήνεται τους υπόλοιπους να συζητήσουν σοβαρά πάνω στην είδηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα