nick_geek Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Λοιπον ειμαι νεος χρηστης του forum και επειδη και εγω ταλαντευομαι αναμεσα σε 2 laptop λεω να ζητησω τη συμβουλη σας. Να ξεκαθαρισω οτι το θελω για ιντερνετ, μουσικη και ταινιες αλλα να παιζει και ικανοποιητικα καποια παιχνιδια. Επειτα απο μια μικρη ερευνα τιμων και προσφορων κατεληξα σε 2 laptop της toshiba. Αυτο ειναι το πρωτο. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1079832 Και αυτο το δευτερο. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1079913 Το ζητημα δεν ειναι η διαφορα των 100 ευρω που εχουν. Προτιμω βεβαια το 2ο αφου εχει και 17αρα οθονη και τρεχει στα 2.3 ghz αλλα δεν ξερω...με προβληματιζει καπως o Turion.
michalis2610 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Εφόσων διαθέτεις το ποσό, να πας για αυτό. Προτίμησε φορητό που είναι 15,4'' max. Παραπάνω χάνεται το νόημα της φορητότητας.
nick_geek Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Μιχαλη το ποσο διατιθεται λογω του προγραμματος για τις επιδοτησεις φορητων απο το Υπουργειο Παιδειας. Αν εδινα τοσα λεφτα κανονικα, δεν υπηρχε περιπτωση να παρω φορητο. Ετσι κι αλλιως για εξωτερικες χρησεις δεν τον χρειαζομαι ουτε στη σχολη θα τον παιρνω και πολυ, οποτε περισσοτερο χρησεις desktop θα εχει, γιαυτο και προτιμω τον 2ο με τη 17αρα οθονη. Αναμεσα σε αυτους τους 2 παντως, ο επεξεργαστης της Intel ειναι προτιμοτερος απο αυτον της AMD?
michalis2610 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Τι είδους χρήση σκοπεύεις να κάνεις με το φορητό? Ρωτάω γιατί ακομα και με την επιδότηση , πάλι θα χρειαστείς στην καλύτερη περίπτωση να διαθέσεις για τον 17'' σχεδόν 700 ευρώ . Σεβαστό ποσό.
nick_geek Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Η χρηση του φορητου οπως εγραψα πιο πανω θα ειναι για ιντερνετ, μουσικη, ταινιες και παιχνιδια-μη φανταστεις ομως οτι θα το ξεσκισω στο gaming-κυριως μανατζερ παιζω.
michalis2610 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Να ξεκαθαρισω οτι το θελω για ιντερνετ, μουσικη και ταινιες αλλα να παιζει και ικανοποιητικα καποια παιχνιδια. Ξεχνιέμαι ώρες-ώρες... Αν είσαι αποφασισμένος για αγορά ενός εκ των δύο, επειδή και τα δύο είναι πολύ καλά μηχανήματα πάρε το 17 που είναι και ποιο γρήγορο. Οκ έγραψα πριν ότι δεν είναι και ότι καλύτερο 17'' "φορητό" αλλά εαν δεν το μετακινείς, τότε δεν θα σε προβληματίσει το μέγεθος. Η μόνη επιφύλαξή μου είναι αν αξίζει αυτό το ποσό για τη χρήση που γράφεις. Για manager να δώσεις τόσα χρήματα... Δεν κοιτάς και κάτι στα 700-800 ευρώ.
nick_geek Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Ειναι αληθεια οτι για αυτες τις χρησεις που το θελω ισως ειναι υπεραρκετα τα συγκεκριμενα λαπτοπ αλλα δεν πειραζει γιατι τα χρηματα θα τα διαθεσω ουτως η αλλως. Anyway ευχαριστω για τη βοηθεια και οποιος αλλος εχει να προσθεσει κατι ας μου το πει.
apaixtos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Το 17αρι το πηρε πολυ καλο φιλαρακι πριν απο 1 βδομαδα.Εσκασε και 120ευρω για αλλα 2 χρονια εγγυηση..Ειναι ενθουσιασμενος..Και για την τιμη του ειναι σουπερ..Και παιχνιδια θα παιζεις ανετα..Και απο ποιοτητα πολυ καλο.Δεστο ομως και σε κανα μαγαζι..Το ιδιο αλλα με ιντελ στα 2.0 υπαρχει στα μουλτιραμα σε χρηση.Ετσι για να παρεις μια ιδεα..Στα λεφτα αυτα ειναι τοπ επιλογη για 17αρι.
GRECTORAS Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Η δεύτερη επιλογή σου ήρθε στα χέρια μου την προηγουμενη βδομαδα και είναι zuper....Οθόνη,κατασκευή,ακόμα και τα vista άρχισα να πορώνω με τέτοια οθόνη.Αν τα δεις απο κοντά και τα δύο παίζει διαφορά κι αφού τα διαθέτεις μην το συζητάς.
eliasbbl Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1110&v_Item=6789 Εδω εχει καλυτερη τιμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.