Προς το περιεχόμενο

Oι 20 πιο δακρύβεχτες στιγμές - οι δικές σου;

Em_Zed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι στα γρήγορα, αυτά που μου έρχοντε πρώτα:

Braveheart - "Freedoooooom...." όσες φορές και να το δώ, δεν μπορώ να κρατηθώ.

Forest Gump - Γενικά στο τέλος είναι πολύ συγκινητικό

City of Angels - Καλά.... ούτε εδώ κρατιέμαι!

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Poly dakry sto Eternal sunshine of a spotless mind, mia apo tis POLY agapimenes tainies... imoun kai se asximi psixologiki diathesi... Butterfly effect ena bourkoma... Ennoeitai sto Braveheart kai sto E.T.... Oso antras kai na thelw na to paixw sto simeio me thn Mpanta tou Titanikou fygan kapoia dakrya... kai genika POLLES alles pou den mporw na thymithw alla kai na xehasw...Episis sto teleiwma sta filarakia...

Em_zed mporw na mpw sto fan club tis Aniston?? Einai ka po ton diplano nomo kai egw elpizw akoma alla mallon....DEN.. Ti malakas o Brad Pitt!!!!!

Telos na pw oti to olo topic dimiourgei SPOILERS... an einai efikto na to anaferete prin to peite opws kanan idioi kapoioi... Alloi apla petousan atakes gia to telos h' gia skines tainiwn pou alloi mporei na mhn exoun dei..

Δημοσ.

Με το shawshank redemption ειχα ενα μονιμο λυγμο, εναλλαγη φρικης-μελαγχολιας-καθαρσης.

Απο τις ωραιοτερες ταινιες που εχω δει.

Δημοσ.
...Em_zed mporw na mpw sto fan club tis Aniston??...

Μα φυσικά! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να υιοθετήσεις μια υπογραφή παρόμοια με την δικιά μου, ή και την ίδια αν θέλεις, και γίνεσαι αυτόματα μέλος στο Jenn.A. FanClub. Τόσο απλά. Άλλος για το fanclub μας;;; :)

Δημοσ.
Έτσι στα γρήγορα' date=' αυτά που μου έρχοντε πρώτα:

Braveheart - "Freedoooooom...." όσες φορές και να το δώ, δεν μπορώ να κρατηθώ.

[b']Forest Gump - Γενικά στο τέλος είναι πολύ συγκινητικό

City of Angels - Καλά.... ούτε εδώ κρατιέμαι![/b]

Ούτε εγώ την παλεύω...Ειδικά στο City Of Angels...Έχω άπειρο καιρό να το δώ και σκέφτομαι να το ξαναδώ αυτές τις μέρες!!!

Δημοσ.

Requiem for a dream (καταθλιψάρα)

Τίγρης και δράκος

Big Fish (συγκινητικό αλλά οχι στενάχωρο)

I am Sam (κατάθλιψη)

Ντάξει δεν μιλάμε για κλάμα αλλά οριακά το κρατούσα.

Δημοσ.

Στο τιγρης κ δρακος κλαμα ?

Προσωπικα , το κλαμα που ριχνω στα ελληνικα μελο κ ειδικοτερα στις ταινιες με Ξανθοπουλο ( με κορυφη τις οδυσσειες του ) , δε το ριχνω σε ξενα εργα .

Δημοσ.

Tελικά η μνήμη μου δεν με βοηθάει καθόλου...Όσο ποστάρουν άλλοι ταινίες τόσο θυμάμαι και γώ οτι μπαίνουν και στην δική μου λίστα...

Εγώ με το I am Sam είχα δακρύσει σε αρκετά σημεία...

Δύο σημεία που θυμάμαι είναι εκεί που παίζει Pearl Jam, και το άλλο είναι εκεί που πηγαίνει την τούρτα στην μικρή και τρώει τούμπα...Δάκρυσα με χαμόγελο...Μάλλον η μόνη στιγμή που μου έχει συμβεί αυτό!

Δημοσ.

Τελευταία είδα μια περίεργη ίρλανδική ταινία . DISCO PIGS λέγεται. Τελείωσε και μου άφησε το ίδιο συναίσθημα με το ρέκβιεμ , αν και δεν έχει καμία σχέση η ταινία!!! Αυτό το συναίσθημα, του τελειώνει η ταινία και έχεις φορτιστεί τόσο που ψάχνεις την ευκαιρία να μείνεις μόνος να λιώσεις στο κλάμα.

Πάντως η πιο συγκινητική στιγμή για μένα είναι η τελευταία σκηνή στην τάξη στον Κύκλο των χαμένων ποιητών!!!!!! Oh, Captain, my Captain!!!

Δημοσ.
Στο τιγρης κ δρακος κλαμα ?

Κι όμως φίλτατη πασχαλιά.. το είχα δει θυμάμαι σχετικά μικρός στο σινεμά, γιατί μου το είχαν συστήσει. Δεν είναι οτι έχει κάτι καθαρά δραματικό, αλλά είναι από τις ταινίες που χτίζεται σιγά σιγά η κορύφωση και όλο και υγραίνονται τα μάτια σου όπου έρχεται το φινάλε και απλά δεν μπορείς να κρατηθείς. Στην τελευταία σκηνή που του λέει κάνε μια ευχή και την δείχνει να πέφτει στο κενό.. όσες φορές κι αν την έχω δει, και να την ξαναδώ, θα πλαντάζω στο κλάμα. Την θεωρώ υπέροχη σκηνή γιατί χωρίς να σου δείχνει ξεκάθαρα τι γίνεται -όπως γίνεται πχ. στην σκηνή του Hero- δημιουργεί μια απίστευτα δραματική ατμόσφαιρα.

Δημοσ.

αυτό ακριβώς και πιστεύω ακράδαντα οτι η μουσική σε εκείνο το σημείο είναι που μου προκαλεί εμένα τουλάχιστον αυτή την υγρασία στα μάτια ;)

Δημοσ.

Οταν την ειχα δει - ακομα κ τωρα - η εντυπωση που μου ειχε αφησει ηταν αυτη του εξωπραγματικου κ υπερφυσικου , οποτε δε με αγγιξε ιδιαιτερα αυτη η σκηνη ...

Εξουδετερωνεται κατα καποιο τροπο το συναισθηματικο υφος απο το υπολοιπο υφος της ταινιας , κατα την αποψη μου .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...