ViPeRMaN Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 V[/b']iperman που ψάχνεις? Γιατι σίγουρα δεν ψάχνεις σε video-club! an sou pw oti exo rotisei se ola ta video club tis kozanis k den to exei kanena ti tha mou peis? kati tha ginei omws.mallon tha to paraggilo
dim_b Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Αν δεν έχεις πρόβλημα με την έλειψη Ελληνικών υποτίτλων, δες την πολύ καλή έκδοση 2 δίσκων που έχει το play.com με 12?. Από την Ελλάδα θα το πάρεις στη διπλάσια τιμή.
dpolal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 dpolal2' date=' έκλαψες με το American Pie!;!;!;!;! (x70) Μήπως, λέω τώρα εγώ μήπως, εννοούσες το American Gladiator; Ε, συγγνώμη, το American Beauty ήθελα να πω. Το επισημαίνω απλά, μη πάει κανείς να δει το American Pie κ περιμένει να κλάψει. By the way, η σκηνή με τη σακούλα ήταν όλα τα λεφτά (αν κ δεν έκλαψα, αλλά τη βρήκα πάρα πολύ όμορφη)[/quote'] ΠΩΠΩ ΤΙ Μ@Λ@ΚΙ@ έγραψα, άκου το american pie..... Δίκιο έχεις.......... ΠΩΠΩ...... Ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Ποιό πολύ μου άρεσε η σκηνή που καθόταν στην κουζίνα πριν το τέλος και κοίταζε την φωτογραφία από το λουνα πάρκ πάντως...
psilos2000 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Ρε σειρά Manuel, το παράδειγμα του τιτανικο ήταν πέρα ως πέρα άστοχο. Οι δύο ταινίες αυτές δεν νομιζώ οτι σκηνοθετικά ειναι κάτι το τρομερό, αλλά το σενάριο και οι ερμηνίες σε γεμίζουν συναισθήματα. Θετικά στο Shawshank Αρνιτικά στο Green mile. Εγώ προσωπικά δεν θυμαμαι καθόλου την μουσική αυτών των δύο ταινιών,δεν νομίζω οτι επηρέασε η μουσική σε μεγάλο βαθμό...
predator Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 LEON x8es to eida gia pollosti fora kai pali me piran ta zoumia sto telos.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Anyway, psilos2000, απ'οτι φαίνεται διαφωνούμε. Ακούστηκαν οι απόψεις μας, ας μην συνεχίσουμε για να μην βγούμε off topic. Πάντως η μουσική πάντα επηρεάζει (μουσικός είμαι, έχω παρακολουθήσει ένα κάρο σεμινάρια για το πως η μουσική έχει άμεση επίδραση στη ψυχική διάθεση κάποιου). Αν θες να συζητήσουμε κι άλλο, private πάντως, για να μη χαλάμε το topic
haris_ch02019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 LEON x8es to eida gia pollosti fora kai pali me piran ta zoumia sto telos. teleia tainia...
stranger_77x Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 1) Cinema o Paradeisos (eidika sto telos) 2) Tigris kai Drakos 3) American Beauty 4) Dracula 5) O kiklos twn xamenwn poiitwn 6) Braveheart (enoeitai) 7 Romeo and Juliet (an kai ksereis ti tha ginei panta elpizeis pws sto telos tha ksipnisei prei aftoktonisei) 8) Forrest Gump 9) Ta Omorfa Xoria Omorfa kaigontai 10) City Of Angels 11) Amelie (dakria xaras tha elega) kai polla alla pou den mou erxontai sto mialo aftin tin stigmi
KaizerSoze Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Bloody Sunday(oxi apo lypi,apo neura,poly klama leme gia na min spasw tin tileorasi)
soko Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 -Χορεύοντας στο σκοτάδι -Απ ό,τι θυμάμαι μικρός "Ο κύκλος των χαμένων ποιητών" ήταν must για κλάμα Οh captain, my captain.. πω πω, δημοτικό νομίζω ήμουν.. Για όσους ψάχνουν "Τους εραστές του αρκτικού κύκλου" το play.com το έχει σε DVD με 24? στην πόρτα σας. εδώ
hexenlord Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 +Λοιπον ξεκιναω με την σκηνη που τα μαμουνια τρωνε την Des στο starship troopers. +The Life aquatic +Μετα εχουμε braveheart στο τελος. +Υστερα το αφηνοντας το Λας Βεγκας+Πολη των αγγελων +Μια γαλλικη ταινια με ενα ζευγαρι που επαιζαν ενα παιχνιδι ερωτησεων (θαρρος η αληθεια στην ουσια) χρησιμοποιωντας ενα καρουζελ-δυστυχως δεν θυμαμαι πως την ελεγαν. +Πολη των χαμενων παιδιων +Ψαλιδοχερης +25η ωρα και bigfish +Nausucaa of the valey of the winds (πολυ κλαμα) και land before time (oταν πεθανε η δεινοσαυρινα) και μερικες ακομα αλλα οκ δεν εκλαιγα,απλα συκγινηθηκα,οπως -ενω εσυ κοιμοσουν -τιτανικος -4 γαμοι και 1 κηδεια -Μερα της μαρμοτας
stranger_77x Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 hexenlord i galliki tenia stin opoia anaferese einai to Love me if you Dare kai prepei na symfonisw oti ontos einai poly sygkinitikh
Em_Zed Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Γαμώτο σου ρε stranger, με πρόλαβες. Θα αναφέρω όμως τον γαλλικό τίτλο, jeux d'enfants και ναι όντως είναι συγκινητική. Δεν σου 'ρχεται να βάλεις τα κλάματα, προσωπικά δηλαδή δεν μου ήρθε να κλάψω, αλλά είχα ένα χαζό χαμόγελο στην αρχή, και μετά είχα μείνει κόκκαλο από την τροπή που παίρνουν τα πράγματα. Aσε που δεν πίστευα με τίποτα αυτό το τέλος. Mετά που κατάλαβα ότι ................... ήταν συμβολικό................. ένιωσα φοβερή ανακούφιση. Tρομερή μουσική και πολύ ωραία φωτογραφία. Kαι μην ξανακούσω ότι είναι αμελί #2 !! Hexenlord κλαίγαμε στις ίδιες ταινίες!!! 25 και μπιγκ φισ. Tις άλλες που λες δεν τις έχω δει. όλες..
hexenlord Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Ne re pedia brovo Jeux d'enfants!!!Milame prin katalavo oti to telos itan simvoliko ke sinehisi i tenia me tis teleftees skines imoun ETIMOS na bixo apistefta klamata! (e isos ke na ta ebixa )
Fozzy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 paidia egw de mporw na dw gallikh tainia... to amelie prospathisa mataia na to dw 2 fores... gallika me TPT...den kathetai kala sto afti mou h glwssa..eilikrina den kserw... k ola afta parolo pou vlepw giapwnezika anime (xwris kanena prob), milaw 3 glwsses, kai koutsa strava kserw kati gallika apo to sxoleio...(se antithesh me japanese pou de kserw xristo)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.