Προς το περιεχόμενο

Oι 20 πιο δακρύβεχτες στιγμές - οι δικές σου;

Em_Zed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Gamwto...tous erastes tou arktikou kyklou thelw poly kairo na tous dw... edw k 1' date='5 xrono kapou (tote pou eixan vgei sta sinema) alla de mou katse :(

kai sto videoclub pou na thn vreis...[/quote']

Δεν ξέρω τι θα κάνεις...γύρνα όλατα dvdάδικα, ψάξε σε όλα τα σαιτς, πάντως δεν αυτή την ταίνια σύντομα !

Είχα διαβάσει γιαυτή στο "σινεμά" αρκετές φορές, και μου είχε κινήσει την περιέργεια. Εγώ την πέτυχα στις νύχτες πρεμιέρας on the road, όταν είχαν έρθει καβάλα. Δε μπορείς να φανταστείς την χαρά μου.. Στην προβολή, είμασταν δεν είμασταν 20 άτομα.. Ότι και να σου πω για την ταινία, υπόθεση, γνώμη, κριτική, δεν αρκεί. Πρέπει να την δεις.. Σε βιντεοκλαμπ πολύ χλωμό να την βρεις. Αλλά συνέχισε να ψάχνεις.

Ο Ότο έφτασε μέχρι το τέλος του κόσμου για να βρει την Άνα...

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

re pedia to before sunrise yparxei se dvd?

se kanena video club tis kozanis den mporo na to vro.

mono to before sunset exoun....

oso gia tous erastes tou arktikou kyklou oti k na po einai ligo.

episis damazontas ta kimata,jonhy got his gun kai fisika to pan-megisto The Truman Show!

pos k den to anefere kaneis mexri tora?

mono egw eklapsa me ayto?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Theoritikos, δεν θα το πιστέψεις, αλλά εκείνο το επεισόδιο των x-files, το έψαχνα χρόνια τώρα, ακριβώς για να μπορέσω να ξαναδώ εκείνη τη σκηνή!!! Νομίζω είναι το πιο πολύ κλάμα που έχω ρίξει σε σειρά, εκτός από τα φιλαράκια στο τέλος - δεν ξέρω γιατί. Α ναι! Και πάρα πολύ περιέργως εχω κλάψει με το south park, (μικρό spoiler 5ου κύκλου), στο επεισόδιο που πεθαίνει ο Kenny οριστικά. Ειδικά για αυτό το τελευταίο αισθανόμουν πολύ χαζός, αλλά μετά το έβαλα να το δει και η αδερφή μου, και αυτή πλάνταξε, οπότε αισθάνθηκα καλύτερα ;-)

Το μεγαλύτερο κλάμα όμως το έριξα πριν από 4-5 μέρες. Παιδιά είμαι 21 χρονών, και έχω να κλάψω έτσι από ίσως κ 12 χρονών. Νόμιζα θα μου χτυπήσουν τη πόρτα οι γείτονες να με ρωτήσουν τι έπαθα. It's a wonderful life, η 4η ταινία στην αρχική λίστα, που ενώ στην αμερική είναι διάσημη, (19η στο imdb νομίζω) εδώ δεν την έχει δει κανένας, ενώ εκεί παίζεται κάθε χριστούγεννα. Όσοι δεν την έχετε δει, βρείτε τη (μάλλον δεν υπάρχει σε DVD στην Ελλάδα, αυτοσχεδιάστε για το πώς θα τη βρείτε), δείτε τη κ πείτε μου ότι δεν είναι πραγματικά wonderful. Την είδα βέβαια κ υπο ιδανικές συνθήκες, σπίτι με κλειστά φώτα, βράδυ 2-4, με ήχο αρκετά δυνατά κ μόνος μου, ώστε να μπορείς να κλάψεις με την ησυχία σου κ να μην σου λέει ο άλλος ότι αν είσαι άντρας δεν κάνει να κλαις.

Απο κει κ μετά:

Λεπτή κόκκινη γραμμή

Άνθρωπος στο φεγγάρι (με συγκίνησε ο τρόπος που έβλεπε τη ζωή αυτός ο άνθρωπος. Δηλαδή (spoiler) στο σημείο που ανακαλύπτει ότι οι γιατροί που θα τον θεραπεύσουν είναι απατεώνες κ βάζει τα γέλια αντί να θυμώσει, μου φάνηκε τόσο αισιόδοξο, καθώς κ το τραγούδι Thank you for this friendly friendly world και το γεγονός ότι αυτή η ιστορία είναι αληθινή...)

Requiem για ένα όνειρο (φυσικά)

Braveheart

και μόλις συνειδητοποίησα ότι κλαίω πολύ στις ταινίες. Περίεργο. Μικρός δεν έκλαιγα. Μετά τα 19 μου άρχισα. Σταματάω τη λίστα.

Δημοσ.
Δεν ξέρω τι θα κάνεις...γύρνα όλατα dvdάδικα, ψάξε σε όλα τα σαιτς, πάντως δεν αυτή την ταίνια σύντομα !

Είχα διαβάσει γιαυτή στο "σινεμά" αρκετές φορές, και μου είχε κινήσει την περιέργεια. Εγώ την πέτυχα στις νύχτες πρεμιέρας on the road, όταν είχαν έρθει καβάλα. Δε μπορείς να φανταστείς την χαρά μου.. Στην προβολή, είμασταν δεν είμασταν 20 άτομα.. Ότι και να σου πω για την ταινία, υπόθεση, γνώμη, κριτική, δεν αρκεί. Πρέπει να την δεις.. Σε βιντεοκλαμπ πολύ χλωμό να την βρεις. Αλλά συνέχισε να ψάχνεις.

Ο Ότο έφτασε μέχρι το τέλος του κόσμου για να βρει την Άνα...

K egw sto sinema eixa diavasei gi'afthn...

k eixa pei na th dw alla sinema,kafe,fai k psonia den paw pote monos mou :P

gia ta ypoloipa parea vriskw xwris provlima...alla twra se poion na peis gia tous "erastes tou arktikou kiklou" kai na psithei na th dei?

Kserei kaneis pou mporw na th vrw?

PS: Na pw k kapoies alles tainies me klama

"Dad" me ton jack lemon se enan apistefto rolo (egw toulaxiston siginithika)

gmt einai k alles pou mou diafevgoun...

Kaneis den eklapse me to "Color Purple"?

Δημοσ.

Viperman, δεν ξέρω για τους άλλους, πάντως προσωπικά δεν με συγκίνησε αυτή η ταινία. Πιο πολύ με ψάρωσε..βγήκα έξω και κοίταγα το κόσμο στο πέτο να δω αν έχουν καμιά καρφίτσα με κάμερα μέσα ! Tο τέλος του πάντως είναι ενδεικτικό της τηλεόρασης γενικότερα...

Manuel, μετά τον man with no name, καλοσωρίζω και σένα στον ΑΠΚ (ΑντρεςΠουΚλαίνε, λέμε !) Παιδί μου σοβαρά μιλάς; Εσύ πες είσαι και κοντά στα20 και δικαιολογείσαι. Εγώ που είμαι κοντά στα 25, και δάκρυσα ακόμα και στο what women want, τι να λέω!! Γι αυτό μην ανησυχείς, keep crying -εκ του keep walking- και τύπωσε την ατάκα του charles dickens -λίγο πιο πίσω- σε μπλουζάκι, κούπα και αναπτήρα ! Παρεπιπτοντως, την ταινία που λές δεν την έχω δει, αλλά θα την ψάξω.

Λοιπόν fozzy, γιατί είσαι λάθος; Mη κάνεις τέτοιες μαλακίες. Eγώ από νωρίς το κατάλαβα, και αν θέλω να πάω σινεμά, το λέω μια φορά και όποιος θέλει ύπαγε οπίσω μου. Διαφορετικά, πάω μόνος μου .Tις πιο πολλές ταινίες τις έχω δει μοναχός μου και τις απόλαυσα μπορώ να σου πω. Δεν είναι κακό, δεν είναι καν παράξενο..Eντάξει, μπορεί λίγο στην αρχή, αλλά σου λέω, απολαμβάνεις πιο πολύ και μπαίνεις πιο πολύ στην ταινία. A, και όσο για το ερώτημά σου, ιδού μια καλή απάντηση: http://www.play.com/play247.asp?searchtype=r2title&searchstring=lovers+of+the+arctic+circle&page=search

Δημοσ.

ViPeRMaN, δυστυχώς το Before Sunrise δεν έχει βγει σε DVD από τις ελληνικές εταιρίες διανομής. Με ελληνικούς υπότιτλους υπάρχει μόνο στο γερμανικό Amazon. Αν και υποθέτω ότι το ψάχνεις για ενοικίαση, οπότε αν έχεις video πάρ' το σε VHS.

Δημοσ.
ViPeRMaN[/b'], δυστυχώς το Before Sunrise δεν έχει βγει σε DVD από τις ελληνικές εταιρίες διανομής. Με ελληνικούς υπότιτλους υπάρχει μόνο στο γερμανικό Amazon. Αν και υποθέτω ότι το ψάχνεις για ενοικίαση, οπότε αν έχεις video πάρ' το σε VHS.

epeidi den exo video k epeidi den exo dsl k epeidi PREPEI na do aytin tin tenia tha tin paraggilo apo amazon mesa stis epomenes meres.thanx for the info.

Δημοσ.
epeidi den exo video k epeidi den exo dsl k epeidi PREPEI[/b'] na do aytin tin tenia tha tin paraggilo apo amazon mesa stis epomenes meres.thanx for the info.

Been there my friend...;-) Αν πάντως δεν σε ενδιαφέρουν οι ελληνικοί υπότιτλοι, υπάρχει στο play.com boxset με Before Sunrise και Before Sunset.

Δημοσ.

Προσπαθώ εδώ και μέρες να θυμηθώ ταινίες που με συγκίνησαν και δεν μπορώ !! Ξανακοίταξα τη λίστα μου στο imdb, αλλά αυτές που βρήκα είναι πιο... εμπορικές :( Πειράζει;

Armageddon Eντάξει, ήμουν και 15 χρονών τότε,αλλά οφείλεται να παραδεχτείτε οτι η σκηνή που μιλάνε στους δικούς τους απο τις οθόνες, με αποκορύφωμα την λιβ, είναι όλα τα ευρώ... Kι αυτό το τραγούδι...

City of angels Aυτή η ταινία με έκανε να αρχίσω να συνειδητοποιώ τι θα πει αδικία -και το κατάλαβα καλά με την μπερστυν και το...όχι όσκαρ, μη τα ξαναλέμε-. Mετά το τέλος, κοίταζα το ποδήλατό μου με μισό μάτι.

Message in a bottle Δεν ήξερα γιατί έκλαιγα...Γι αυτά που έβλεπα ή που έβλεπα την μαμά μου να έχει μπλαντάξει στο κλάμα... Kαι μέσα στα αναφιλυτά της ήθελε να κάνει και κριτική, και να βρίζει τον κοστνερ γιατί τι ήθελε να βουτήξει να τους βοηθήσει και δε καθότανε στ' αυγά του;

Notting Hill Mπορεί να είναι απλά ρομαντική, ή και λίγο συγκινητική, αλλά η σκηνή που η τζούλια στέκεται μπροστά στον χιου, και έχει αυτό το μονόλογο, έχει ένα υφάκι, ένα βλέμμα, που μου 'ρθε να μπω στην οθόνη να την πάρω αγκαλιά... τη γλύκα :)

Δημοσ.
Armageddon[/b] Eντάξει' date=' ήμουν και 15 χρονών τότε,αλλά οφείλεται να παραδεχτείτε οτι η σκηνή που μιλάνε στους δικούς τους απο τις οθόνες, με αποκορύφωμα την λιβ, είναι όλα τα ευρώ... Kι αυτό το τραγούδι...

[/quote']

simfono file, siginitiki skini kai kata tin tainia mou h tainia (an kai amerikania) apo tis kaliteres taineies drasis pou exo apolausei pote.

Δημοσ.
Armageddon Eντάξει, ήμουν και 15 χρονών τότε,αλλά οφείλεται να παραδεχτείτε οτι η σκηνή που μιλάνε στους δικούς τους απο τις οθόνες, με αποκορύφωμα την λιβ, είναι όλα τα ευρώ... Kι αυτό το τραγούδι...

shit, em_zed και εσυ!?!? Ενταξι ενταξι ησουν 15, αλλα εγω δεν ειχα προλαβει να σταματησω να γελαω απο το "καβαλαω το μυδραλιο που για καποιο λογο φεραμε και πυροβολαω παντου" για να με ενοχλησει το λογιδριο του μπρους

Δημοσ.
shit, em_zed και εσυ!?!? Ενταξι ενταξι ησουν 15, αλλα εγω δεν ειχα προλαβει να σταματησω να γελαω απο το "καβαλαω το μυδραλιο που για καποιο λογο φεραμε και πυροβολαω παντου" για να με ενοχλησει το λογιδριο του μπρους

Kοίτα, τότε ήμουν ψαρωμένος... απο τη μια τα εφέ, από την άλλη η συγκίνηση - α, ρε λιβ-ε, τι ήθελες δηλαδή. Nα σκουπίσω τα δάκρυα και να αρχίσω εποικοδομητική κριτική; 'Nτάξει, όταν την είδα πριν κάμποσους μήνες μου φάνηκαν αστεία και παρατραβηγμένα τα "κοιταξτε-πόσο-ήρωας-είμαι"...

Aλλά και πάλι η συγκεκριμένη σκηνή εξακολουθεί να είναι συγκινητική.

Y.Γ.: Στην αρχή διάβασα "...λογίδριο του μπους". Kαι να σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ σε ποια σκηνή ήταν ο μ*λάκας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...