Material_Defender_1032 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Eternal Sunshine Of The Spotless Mind Lost In Translation Big Fish Deep Impact Contact Material Defender 1032
_DiMoN_ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Braveheart -> Freeeeeeeeeeeeedom Κι άλλες πολλές αλλά αυτή μου έχει μείνει!
Em_Zed Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 se molis mia tainia exw dakrysei sto I am sam ποια σκηνή να πρωτοθυμηθώ..την φάιφερ που πηγαίνει στο διαμέρισμά του, όταν επισκέπτεται την κόρη του και τον χτυπάει... Se mia tainia poy thimamai oxi mono eixa boyrkosei eixa plantaksei htan sto XOREYONTAS STO SKOTADI!!! Σευχαριστώ που μου το θύμισες...
Gary Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 καουμπόι του μεσονυκτίου Κραμερ εναντίων Κράμερ Blow out
Panathinaikara Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 John q στο τέλος και στην προτροπή του πατέρα του παιδιού να δωρίσει την .... τέρμα τα spoilers, δείτε άμα θέλετε τη συνέχεια και να δακρύσετε
dwarves Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 sto "Το Πράσινο Μίλι " , eidika stis stigmes pou douleue h hlektrikh karekla....brrrr ....to eixa dei kai cinema
little_angel Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Γενικά κλαίω πολυ εύκολα, Όταν είδα το Requiem for a dream, το μόνο που είπα ανάμεσα στα κλάματα είναι ότι εγώ δεν έχω κανένα σοβαρό πρόβλημα στη ζωή μου!!!
epote Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Γενικά κλαίω πολυ εύκολα to kalo pou sou thelo na eisai gynaika (h toulaxiston na MHN eisai 1.92, 107 kila dokimos ton eidikon dinameon 8) )
Em_Zed Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Nα είδες τώρα τι μας έχει κάνει η κοινωνία.. Σε λένε Aγγελική; Mπορείς να κλαις όσο θες. Σε λένε Mπάμπη, "καλά ρε μαλάκα, κλαις;;;" E, αν δεν είναι αυτό αδικία.. Γενικά βλέπω οτι το ρέκβιεμ έχει *κάψει* πολύ κόσμο, με την καλή έννοια.. Γιαυτό είναι ταινιάρα.. γιατί σε ρίχνει μεσ'τα σκ*τά, το ζεις σαν να είναι πραγματικότητα, και όταν τελειώνει ευχαριστείς τον θεό, ή οποιον τέλος πάντων είναι υπεύθυνος, που είσαι όπως είσαι.. που δεν έχεις όλα τα λεφτά του κόσμου, που είσαι 7ο εξάμηνο και ακόμα να περάσεις στατιστική 1, που σε λένε Mπάμπη και κλαις πολύ εύκολα.. YΓ: Δεύτερη μεγαλύτερη αδικία στον κόσμο : που έχασε το όσκαρ η Mπέρστιν, για να το πάρει η Tζούλια...
epote Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Γενικά βλέπω οτι το ρέκβιεμ έχει *κάψει* πολύ κόσμο, με την καλή έννοια.. Γιαυτό είναι ταινιάρα.. γιατί σε ρίχνει μεσ'τα σκ*τά ηταν ο λογος για τον οποιο ξεκινησα τη πρεζα
Panahs Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Ημουν μικρός αλλά θυμάμαι που δάκρυσα στο Amistad: "Give us FREE!!!"... Επίσης είδα και συγκινήθηκα προχθές το "Ο Τζόνι πήρε τ' όπλο του"
dim_b Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Σπανίως συγκινούμε ιδιαίτερα σε ταινίες, αλλά σήμερα στο τέλος του Million Dollar Baby μου ήρθε να βάλω τα κλάματα.
Guerriero4 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 - Garden State Stin skini tou apoxorismou sto aerodromio ( kakes anamniseis)
man_with_no_name Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 million dollar baby ( anatrixiasa ) gia tin prooscariki atmosfera Xoreuontas me tous likous ( u r my friendddddd, kai o likos me tous stratiotes) Braveheart stin maxi i prodosia 4 gamoi kai 1 kideia stin kideia Before Sunrise (Ola exoun ena telos ) Casabalnca (apoxairetismos) Gefires tou madison ( isos apo tis poio sinaisthimatika fortismenes skines sto cinema) Ran 7 Samurai (o thanatos tou polemisti ton polemiston) OldBoy ( mallon sigklonistika) Before Sunset ( to tragoudi tis Celin sto telos ... ) Midnight Cowboy ( sostos o Gary ) to telos aksexasto me to leoforeio na proxoraei... Requiem For A dream ( i skini tis parallilis ptosis) Dancer in the dark ( to tragoudi tou thanatou kai i ektelesi) mprrrrrrrrrrrrrrrrr a kai kati prosopiko Lepti kokkini grammi ( O thanatos tou Faif apo tous kinezous stratiotes)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.