mrpink Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Pan's Labyrinth Atonement Million Dollar Baby απ'τα πρόσφατα
Voodooman Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μία μικρή διατριβή περί κλάματος. Έχουμε το πρόσκαιρο, εύκολο κλάμα που προκύπτει σχεδόν εκβιαστικά από τον σκηνοθέτη. Κλασικό παράδειγμα για εμένα ο Τιτανικός. Την πρώτη φορά που το είδα, έσκασα να κλαίω το τελευταίο τέταρτο και κρατιόμουν κιόλας, γιατί ήμουν στο σινεμά. Αλλά όπως είπε και ο Μακεδόνας "μόνο μια φορά έκλαψα για 'σενα πικρά". Το έχω δει άλλες 6-7 φορές από τότε, αλλά όσο το έβλεπα, τόσο δεν ένοιωθα τίποτα Το κλάμα-ξέσπασμα. Στον κύκλο των χαμένων ποιητών έφαγα πολλή πίεση στο τελευταίο μέρος του έργου και στη θρυλική σκηνή ξέσπασα, αλλά για λίγο. Δεν κλαίω πια, αλλά θυμάμαι με νοσταλγία τη συγκίνηση. Τα ίδια και στο Βraveheart. Το διαχρονικό κλάμα-σφίξιμο . Στο Ο θάνατος του εμποράκου αρχίσα να κλαίω από τον καβγά του Hoffman με τον γιο του και με πήγε έτσι ως το τέλος. Ακόμη δακρύζω όποτε το βλέπω. Στο anime Gungrave (έλα λίγο) αρχίζω το κλάμα στο προτελευταίο επεισόδιο και σταματάω κάμποση ώρα μετά το τελευταίο. Το κλάμα-έκπληξη. Το Α.Ι. δεν μου έδινε σημάδια συγκίνησης, αλλά στο τέλος πλάνταξα. Η κατάσταση χειροτέρεψε από τότε που γεννήθηκε η κόρη μου, ποτάμι το δάκρυ. Αν περάσει κανένα τρίμηνο και δεν κλάψω, βάζω τα τελευταίο τέταρτο να το δω, να στανιάρω.Ρε, τον καραγκιόζη τον Spielberg. Και το απόλυτο κλάμα. Στο Ηachiko άρχισα να κλαίω περίπου 8 ώρες πριν την δω (μόλις έμαθα περί τίνος πρόκειται), δεν σταμάτησα σε όλη την ταινία, έκανα διαλείμματα για να ηρεμήσω και επιτέλους κατάλαβα τί θα πει "στέρεψαν τα δάκρυα". Αίσχος, κάτι τέτοια έργα πρέπει να απαγορευτούν.
Zugzwang Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Να υποθέσω ότι πολύ απλά έχει ωραία μουσική; Αν σου πω ότι δε μου έχει μείνει καθόλου η μουσική? Δεν έχω εντοπίσει γιατί με συγκινεί τόσο... :-S
rowan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μια σειρά με έκανε να ...... (νιώσω έτσι) ήταν όταν στο επεισόδιο του Mr. Bean στην εκδήλωση που είχε πάει ένα τανκ του πάτησε το αυτοκίνητο πραγματικά με χάλασε, η φάση είναι ότι αυτός ήταν χαρούμενος στο τέλος που βρήκε την κλειδαριά-λουκέτο που είχε στο αμάξι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.