Προς το περιεχόμενο

Oι 20 πιο δακρύβεχτες στιγμές - οι δικές σου;

Em_Zed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
The fountain...Dolls...

Κοίτα να δεις κόσμο που'χει κάψει αυτό το fountain..

Dolls, ε? Τι λες τώρα.. το προτείνω σχεδόν σε κάθε τόπικ και νόμιζα ότι δεν το έχει δει κανείς άλλος. Θέλω πολύ να το παραγγείλω αλλά νομίζω ότι δεν μπορώ να το ξαναδώ. Το έχω δει ήδη 2 -πολύ καιρό πριν- και το αίσθημα που μου αφήνει όταν τελειώνει είναι..γ@μησέ τα.

Όλα τα λεφτά - ή εν προκειμένω, όλα τα δάκρυα- η σκηνή που η κοπέλα φυσάει το χαλασμένο μπαλάκι και κλαίει. Δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μένει ασυγκίνητος από αυτή την σκηνή.

Και για να περάσουμε σε κάτι πιο πρόσφατο, τελευταία φορά που συγκινήθηκα/δάκρυσα σε ταινία ήταν στο Atonement.

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σινεμα ο παραδεισος,the fountain,λιστα σιντλερ,ψαλιδοχερης,διπλη ζωη της βερονικα(εκει με τις κουκλες,με πιανει),στο τελος του nausica of the valley of the winds oπως κ του porco rosso,brother,hana-bi κ γενικοτερα κιτανο,κ,για ενα περιεργο κ ανεξηγητο λογο,οταν πρωτοπεταει ο πητερ παν απο τη κουφαλα του δεντρου κ βολταρει πανω απο τη neverland,στο Χουκ....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οι δικές μου δακρύβρεχτες στιγμές είναι :

Armaggedon

Girl interrupted

Titanic

Save private Ryan

Stand by me

You have got email

The Rock

An officer and gentlemen

Pearl Harbor

Monster

Last Castle

Artificial Intelligence

The Bodyguard

The postman

Last of the Mohicans

Romeo and Juliet

Apollo 13

Legends of Fall

City of angels

Meet JOe Black

Courage under fire

The last samurai

Gone with the wind

Δημοσ.

Million Dollar Baby

Titanic

Ψαλιδοχέρης

και αλλες πολλες που δεν τις θυμάμαι

Και για να μην ξεχνιόμαστε:

Απο τηλεοραση στον 4ο κυκλο του Lost...

στην τελευταια σκηνη με την Πενυ και τον Ντεσμοντ. Αλλα και αλλες φορες στην συγκεκριμενη σειρα. (οταν πχ πεθανε ο Εκο, ο τσαρλι κι αλλα πολλα που δε μου 'ρχονται τωρα)

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Τι πράμα είναι αυτό με το Notebook, ρε παιδιά? Ενώ δεν έχει και κανένα συγκλονιστικό story (απαγορευμένος έρωτας λόγω κοινωνικού status -σιγά το πρωτότυπο!), κάθε φορά με παίρνουν τα ζουμιά.

Και το Dead poets society με συγκίνησε, όπως και οι τελευταίες σκηνές απ' το Η ζωή σε 2 πράξεις. Πραγματικά ζηλεύω τη σχέση της γυναίκας που υποδύεται η Susan Sarandon με τα παιδιά της...

PS: Too γλυκανάλατα, I know :-)

Δημοσ.

1 Grave of the Fireflies (και ήμουν και μεγάλη όταν το είδα δεν έχω ξανακλάψει τόσο πολύ σε ταινία.Και μόνο που τη θυμάμαι:cry:)

2 Η ζωή είναι ωραία

3 Ο ψαλιδοχέρης

4 Μαθήματα Πιάνου

5 Ο Πιανίστας

6 Σινεμά ο Παράδεισος

7 Αμελί

8 Επίμονος Κηπουρός

9 Φόρεστ Γκαμπ

10 Ε.Τ ο εξωγήινος

11 Ντάμπο το ελεφαντάκι

12 Το πράσινο μίλι

13 Η λίστα του Σίντλερ

14 Ψάχνοντας τη Χώρα του Ποτέ

15 Η πόλη των αγγέλων

16 Η επιλογή της Σόφι

17 Ζωή σαν τριαντάφυλλο

18 Ο Άγγλος ασθενής

19 Έριν Μπρόνκοβιτς

20 Όταν ένας άντρας αγαπάει μια γυναίκα

Δημοσ.

1. Ψαλιδοχερης

2. Το πρασινο μιλι

Οι δυο αυτες ταινιες με εκαναν και εκλαψα σαν μικρο παιδακι (και για αλλη μια φορα τωρα που την ξαναειδα στον Ant1 την πρωτη).

Δημοσ.

Τελικά αυτός ο ψαλιδοχέρης έχει κάψει πολύ κόσμο. Η σκηνή που θυμάμαι χαρακτηριστικά είναι όταν κλειδώνει η πόρτα από τον συναγερμό και προσπαθεί να την ανοίξει με τα χέρια (ψαλίδια) του - το ύφος που έχει και το βλέμμα του είναι το λιγότερο σπαρακτικά :( Στην ίδια κατηγορία θα έβαζα και την σκηνή από το Dolls του Τακέσι Κιτάνο, όταν το παιχνίδι με την μπίλια που κρατάει η Sawako στο αυτοκίνητο χαλάει και αρχίζει να κλαίει.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=hE-HMvcw0Xs[/ame]

Δημοσ.

απ ολες τις χιλιαδες εκατομμυρια ταινιες που εχω δει 2 με κανανε να δακρυσω στο τελος

η διασωση του στρατιωτη ραιαν,και το χατσικο

Δημοσ.
Τι πράμα είναι αυτό με το Notebook, ρε παιδιά? Ενώ δεν έχει και κανένα συγκλονιστικό story (απαγορευμένος έρωτας λόγω κοινωνικού status -σιγά το πρωτότυπο!), κάθε φορά με παίρνουν τα ζουμιά.

Να υποθέσω ότι πολύ απλά έχει ωραία μουσική;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...