Em_Zed Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 The fountain...Dolls... Κοίτα να δεις κόσμο που'χει κάψει αυτό το fountain.. Dolls, ε? Τι λες τώρα.. το προτείνω σχεδόν σε κάθε τόπικ και νόμιζα ότι δεν το έχει δει κανείς άλλος. Θέλω πολύ να το παραγγείλω αλλά νομίζω ότι δεν μπορώ να το ξαναδώ. Το έχω δει ήδη 2 -πολύ καιρό πριν- και το αίσθημα που μου αφήνει όταν τελειώνει είναι..γ@μησέ τα. Όλα τα λεφτά - ή εν προκειμένω, όλα τα δάκρυα- η σκηνή που η κοπέλα φυσάει το χαλασμένο μπαλάκι και κλαίει. Δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μένει ασυγκίνητος από αυτή την σκηνή. Και για να περάσουμε σε κάτι πιο πρόσφατο, τελευταία φορά που συγκινήθηκα/δάκρυσα σε ταινία ήταν στο Atonement.
porco_rosso21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Σινεμα ο παραδεισος,the fountain,λιστα σιντλερ,ψαλιδοχερης,διπλη ζωη της βερονικα(εκει με τις κουκλες,με πιανει),στο τελος του nausica of the valley of the winds oπως κ του porco rosso,brother,hana-bi κ γενικοτερα κιτανο,κ,για ενα περιεργο κ ανεξηγητο λογο,οταν πρωτοπεταει ο πητερ παν απο τη κουφαλα του δεντρου κ βολταρει πανω απο τη neverland,στο Χουκ....
vasso286 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Σίγουρα οι: Big Fish - Gataga (το γράφω λάθος το ξέρω) - Schindlers List - Το πράσινο μίλι - Πολίτικη κουζίνα.
movieFan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Οι δικές μου δακρύβρεχτες στιγμές είναι : Armaggedon Girl interrupted Titanic Save private Ryan Stand by me You have got email The Rock An officer and gentlemen Pearl Harbor Monster Last Castle Artificial Intelligence The Bodyguard The postman Last of the Mohicans Romeo and Juliet Apollo 13 Legends of Fall City of angels Meet JOe Black Courage under fire The last samurai Gone with the wind
marantonis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Million Dollar Baby Titanic Ψαλιδοχέρης και αλλες πολλες που δεν τις θυμάμαι Και για να μην ξεχνιόμαστε: Απο τηλεοραση στον 4ο κυκλο του Lost... στην τελευταια σκηνη με την Πενυ και τον Ντεσμοντ. Αλλα και αλλες φορες στην συγκεκριμενη σειρα. (οταν πχ πεθανε ο Εκο, ο τσαρλι κι αλλα πολλα που δε μου 'ρχονται τωρα)
Zugzwang Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Τι πράμα είναι αυτό με το Notebook, ρε παιδιά? Ενώ δεν έχει και κανένα συγκλονιστικό story (απαγορευμένος έρωτας λόγω κοινωνικού status -σιγά το πρωτότυπο!), κάθε φορά με παίρνουν τα ζουμιά. Και το Dead poets society με συγκίνησε, όπως και οι τελευταίες σκηνές απ' το Η ζωή σε 2 πράξεις. Πραγματικά ζηλεύω τη σχέση της γυναίκας που υποδύεται η Susan Sarandon με τα παιδιά της... PS: Too γλυκανάλατα, I know
Aitherovamwn Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 1 Grave of the Fireflies (και ήμουν και μεγάλη όταν το είδα δεν έχω ξανακλάψει τόσο πολύ σε ταινία.Και μόνο που τη θυμάμαι) 2 Η ζωή είναι ωραία 3 Ο ψαλιδοχέρης 4 Μαθήματα Πιάνου 5 Ο Πιανίστας 6 Σινεμά ο Παράδεισος 7 Αμελί 8 Επίμονος Κηπουρός 9 Φόρεστ Γκαμπ 10 Ε.Τ ο εξωγήινος 11 Ντάμπο το ελεφαντάκι 12 Το πράσινο μίλι 13 Η λίστα του Σίντλερ 14 Ψάχνοντας τη Χώρα του Ποτέ 15 Η πόλη των αγγέλων 16 Η επιλογή της Σόφι 17 Ζωή σαν τριαντάφυλλο 18 Ο Άγγλος ασθενής 19 Έριν Μπρόνκοβιτς 20 Όταν ένας άντρας αγαπάει μια γυναίκα
ikaruga24 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 1. Ψαλιδοχερης 2. Το πρασινο μιλι Οι δυο αυτες ταινιες με εκαναν και εκλαψα σαν μικρο παιδακι (και για αλλη μια φορα τωρα που την ξαναειδα στον Ant1 την πρωτη).
Em_Zed Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Τελικά αυτός ο ψαλιδοχέρης έχει κάψει πολύ κόσμο. Η σκηνή που θυμάμαι χαρακτηριστικά είναι όταν κλειδώνει η πόρτα από τον συναγερμό και προσπαθεί να την ανοίξει με τα χέρια (ψαλίδια) του - το ύφος που έχει και το βλέμμα του είναι το λιγότερο σπαρακτικά Στην ίδια κατηγορία θα έβαζα και την σκηνή από το Dolls του Τακέσι Κιτάνο, όταν το παιχνίδι με την μπίλια που κρατάει η Sawako στο αυτοκίνητο χαλάει και αρχίζει να κλαίει. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=hE-HMvcw0Xs[/ame]
slygeo87 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 I have endured what no oneon earth has endured before. I kissed the hands of the man who killed my son :lol::lol:
Ntinaras Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 απ ολες τις χιλιαδες εκατομμυρια ταινιες που εχω δει 2 με κανανε να δακρυσω στο τελος η διασωση του στρατιωτη ραιαν,και το χατσικο
GeorgeVls Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Αν έκλαιγαν με τον E.T. τον εξωγήινο τότε τι θα έκαναν με το Seven Pounds?
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Τι πράμα είναι αυτό με το Notebook, ρε παιδιά? Ενώ δεν έχει και κανένα συγκλονιστικό story (απαγορευμένος έρωτας λόγω κοινωνικού status -σιγά το πρωτότυπο!), κάθε φορά με παίρνουν τα ζουμιά. Να υποθέσω ότι πολύ απλά έχει ωραία μουσική;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.