Lucifer Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Der Untergang The Fountain Oldboy Όλες καταπιάνονταν με κάποιο θέμα που με τσούζει.
livewire Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Για την πιο συγκινητική, δύσκολα θα ξεχωρίσω κάποια. Αλλά μια που μου ήρθε αμέσως και είναι αρκετά ψηλά.... Ο Γιαννάκης πήρε τ'όπλο του.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Dead Man Walking, αποχαιρετόντας την οικογένεια του...
Panathinaikara Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 The pursuit of happiness, John Q(ειδικά εκεί που ο πατέρας προσφέρει -- όσοι την έχουν δει ξέρουν- για το γιο του), και μια α συγκίνηση μου προσέφερε το Chocolat
Wooolf78 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Romeo is bleeding πολλά κιλα κλάμα... In the mood for love... The road home πολλοι κουβαδες κλαμα και η αναισθητη η κοπελα μου τιποτα (ρεζιλιιιιιιι) Lover's concerto... The fountain... Dolls...
Wooolf78 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 αααα... και η αγαπημενη μου... Crazy marriage (κορεατικη)
kotsalo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Big Fish Fountain My life without me με μια πρόχειρη σκέψη (ταινιάρες και τα 3) α,και το Finding neverland με Johnny
kegre Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Το ''Φόρεστ Γκαμπ'', πολυ κλαμα και το ''Με λενε Σαμ'', και αυτο πολυ κλαμα. Τι τραβανε αυτα τα ατομα με χαμηλο IQ....Πολυ πακετο....
χάπι Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Ερωτική Ιστορία Σινεμά "Ο Παράδεισος" Requiem for a Dream Ο κύκλος των Χαμένων Ποιητών Η Λίστα του Σίντλερ Τόσο Κοντά. Τόσο Μακριά. Εις το Όνομα του Πατρός. κι άλλες που δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή...
Harkon Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 The Fountain Η ζωή είναι ωραία Η λίστα του Σίντλερ Braveheart Ο Τελευταίος των Μοϊκανών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.