Προς το περιεχόμενο

Oι 20 πιο δακρύβεχτες στιγμές - οι δικές σου;

Em_Zed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

cinema paradiso

dancer in the dark

η επέλαση των βαρβάρων

και όχι ένα δάκρυ που τρέχει στο μάγουλο, με αναφυλλητά

i enjoy a good cry.

και ένα ακόμα λιγότερο σινεφίλ:

Troy, ο Πρίαμος στην σκηνή του Αχίλλεα.

I have endured what no one

on earth has endured before.

I kissed the hands of the man

who killed my son.

Καταστροφή!

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Sorry για τα spoiler και thanks για τα white!!Θα εκανα edit,καποιος καλός mod πρόλαβε και με έβγαλε απτον κόπο!:-D

@Silencer: πως ξέχασα το truman show??τι ταινία...με 1000!!Το shawshank redemption το λάτρεψα αλλά δεν έκλαψα..Τέλειο anyway...

@kkardo: Το requiem for a dream είναι συγκλονιστική ταινία...Ωστόσο όχι δακρύβρεχτη..Εύγε και σε σένα και σ'όλα τα υπόλοιπα παιδιά που έχουν καεί απότι βλέπω!!Και μένα είναι απτις αγαπημένες μου ταινίες!

Οσο για το beautiful mind θαυμάσιο υλικό,ωραίες ερμηνείες,ξενερωτη σκηνοθεσία...Ο Ron Howard είναι καλός για ρομαντικές κομεντί,αλλά μέχρι εκει...(πχ da vinci code,ακυρος επίσης...).

Μμμ,και να προσθέσω:

Solaris: (η Σοντεμπεργκ εκδοση) η πιο υποτιμημένη του ταινία είναι και η δική μου αγαπημένη του σκηνοθέτη...Εκανε κάτι δικό του ο άνθρωπος πολύ διαφορετικό και απτον Ταρκοφσκι και απτο βιβλίο...

Α.Ι. οκ έχει πολλές αδυναμίες σαν ταινία αλλά παραμένει πολύ έντονο και συγκινητικό...(ατιμε Spielberg...)

M.Butterfly,Dead ringers:Ποιος θα τολεγε ότι θα εκλαιγα σε ταινία του Cronemberg...Κορυφαίες και οι 2...

Δημοσ.
Se mia tainia poy thimamai oxi mono eixa boyrkosei eixa plantaksei htan sto XOREYONTAS STO SKOTADI!!!

Episis oxi toso sygkinitikes alla...:

1)american history x

2)La Haine(To misos)

3)Irrevisible

4)Billy Elliot

5)O Tzony pire to oplo toy

6)Ta omorfa xoria omorfa kaigontai

7)O Basilias(Ellhnikh Tainia)

8)American Beauty(Me prolabe o konnak)

9)Mila tis

10)Braveheart

Το τελειο εργο απο αυτο βγαλανε και οι metallica το ONE!!

Δημοσ.

Amelie, η σκηνή που ο Μπρεντοτό βρίσκει το κουτάκι που του έχει αφήσει η Αμελί και πάει στο καφέ και το ανοίγει... εκεί κρατιέμαι...

Επίσης, εκεί που βλέπει την ζωή της ταινία που στο τέλος πεθαίνει...

Στο Moulin Rouge, μετά το μέσο της ταινίας, που τα πράγματα παίρνουν την φθίνουσα...

Στην Αιώνια Λιακάδα ενός Καθαρού Μυαλού...

Και στο Immortal Beloved, το οποίο έχω δει πάμπολλες φορές, αλλά μια γυναίκα με έκανε να το δω διαφορετικά...

Δημοσ.
Amelie' date=' η σκηνή που ο Μπρεντοτό βρίσκει το κουτάκι που του έχει αφήσει η Αμελί και πάει στο καφέ και το ανοίγει... εκεί κρατιέμαι...

Επίσης, εκεί που βλέπει την ζωή της ταινία που στο τέλος πεθαίνει...[/quote']

Moυ φαίνεται αυτή η ταινία σε κάνει να κλαις, όχι γιατί σου βγάζει κάτι στενάχωρο ή λυπημένο, αλλά γιατί τα αισθήματα που σου προκαλεί είναι τόσο έντονα που σου προκαλούν πολύ μεγάλη συγκίνηση. Σε συνδυασμό δε με την μουσική το πράγμα δεν αργεί να πάρει τον -υγρό- δρόμο του...

Y.Γ.: C'est Bretodeau, no Bredoteau.. ;)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ας πει ο καθένας τη γνώμη του.Ποια είναι η πιο συγκηνητική ταινία που έχετε δει;Αν ρωτήσετε εμένα θα πω χωρίς να το σκεφτώ το " A Walk To Remember" (Κεραυνοβόλος Έρωτας) με τον Shane West και την Mandy Moore.Όσες φορές κι αν την δω με παίρνουν τα ζουμια.Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα κομμάτι της ταινίας είναι πραγματική ιστορία...

Δημοσ.

Είναι πραγματικά τόσες πολλές.

Και η κάθε μια με άγγιξε με τόσο διαφορετικό τρόπο.

Ξέρω ότι υπάρχουν και πάρα πολλές που δεν έχω δεί αλλά εδώ είναι λίγες που με άγγιξαν και με επιρρέασαν γενικότερα.

K-Pax,Big Fish,Count of Monte Christo,My Left Foot, Η ζωή σαν τριαντάφυλλο και πάρα πολλές άλλες.

Η ταινία είναι καλή όταν καταφέρνει να σε συγκινήσει και να σε κάνει να σκεφτείς.

Δημοσ.
Η ταινία είναι καλή όταν καταφέρνει να σε συγκινήσει και να σε κάνει να σκεφτείς.

Καλά συμφωνώ σ'αυτό.Και μ'αυτό το σκεπτικό υπάρχουν άπειρες(ειδικά αν τις παίρνεις με το κιλό τις ταινίες απ'το dvd club).Γιατί υπάρχουν π.χ. και περιπέτειες με πολλή δόση συγκίνησης.

Απ'ό,τι κατάλαβα όμως απ'τα λεγόμενα του topicstarter,το πάει σε ταινίες κοινωνικού/αισθηματικού περιεχομένου.

Μια τέτοια ταινία,όχι παλιά,είναι για μενα το The Pursuit of Happyness(Will Smith).

Σίγουρα όχι η πιο συγκινητική,αλλά σε πολύ καλή θέση.

Θέλει μέρες σκέψης τώρα για να βρω τα top του είδους...

Δημοσ.
Αν ρωτήσετε εμένα θα πω χωρίς να το σκεφτώ το " A Walk To Remember" (Κεραυνοβόλος Έρωτας) με τον Shane West και την Mandy Moore.Όσες φορές κι αν την δω με παίρνουν τα ζουμια.Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα κομμάτι της ταινίας είναι πραγματική ιστορία...

Συμφωνώ απολύτως!!!Αυτή την ταινία όσες φορές κι αν τη δω με συγκινεί το ίδιο!!Σ'αυτή την κατηγορία είναι το The Notebook και το Moulin Rouge για μένα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...