Προς το περιεχόμενο

Oι 20 πιο δακρύβεχτες στιγμές - οι δικές σου;

Em_Zed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ψαξω να την δψ...εγω δεν κλαιω συχνα,αλλα η μοναδικη ταινια που ειδα κ ελιωσα στο κλαμα ηταν το A walk to remember

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
θα ψαξω να την δψ...εγω δεν κλαιω συχνα,αλλα η μοναδικη ταινια που ειδα κ ελιωσα στο κλαμα ηταν το A walk to remember

Δεν την έχω δει....Πάντως το John Q αξίζει να το δεις.Δείχνει μέχρι που μπορεί να φτάσει ένας πατέρας για να σώσει το παιδί του....Συγκλονιστικό έργο...:)

Δημοσ.

Edward Scissorhands- μετα από 15667783453 φορές που το έχω δει πάντα στο τέλος θα έχω 1 κόμπο στο λαιμό, τα μάτια θα βουρκώσουν...Απίστευτη ταινία..

ΕΤ- classic!!

The crying game-θεός ο Jordan...

Leaving Las Vegas-από τις ωραιότερες ερωτικές ιστορίες του σινεμά..

Elephant man-η ευαίσθητη πλευρά του Lynch!Ακρως συγκινητικό ολόκληρο αλλά ειδικά το τέλος με αποτέλειωσε...

Dracula-στο φινάλε όπου η Mina του χαρίζει τη λύτρωση...

Gattaca-Επίσης στο τέλος, όπου ο Ethan Hawke πραγματοποιεί το όνειρο του ενω ο Jude Law αυτοκτονεί..

Brazil,Fisher king,12 monkeys- οι 3 φοβερές ταινίες του Gilliam..Η Brazil είναι 1 θαύμα ολόκληρη, αλλά το τέλος με τον ήρωα στην ηλεκτρική καρέκλα, έτοιμο να πεθάνει αλλά με τη πνεύμα του ελεύθερο ('we lost him!') είναι από τα ωραιότερα φινάλε που εχω δει...Όμοια και το χρονικό παράδοξο στους 12 πιθήκους με το Bruce Willis να βλέπει τον ίδιο του το θάνατο,απλά ασύλληπτο!!

Dancer in the dark σ'ολη την ταινία προσπαθούσα να κρατηθώ,το τελευταίο 20λεπτο πλανταξα...H Bjork αρκεί και μόνο!!

Αυτά με μια πρώτη σκέψη, με πάρα πολλές ταινίες έχω δακρύσει..

Δημοσ.

Αmerican History X.

Το τέλος, όταν νομίζεις ότι όλα παίρνουν το δρόμο τους, έχουν συνειδητοποιήσει τα λάθη του παρελθόντος και.. (ε, δεν το λέμε)

Αξίζει, όποιος δεν την έχει δει ας πεταχτεί να την πάρει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρακαλείστε να ΜΗΝ αποκαλύπτετε την υπόθεση ή το τέλος ταινιών που έχετε δει. Μπορεί να γίνει χρήση του λευκού χρώματος, με τον ακόλουθο τρόπο:

εδώ μπαίνει το κείμενο που θέλουμε να κρύψουμε

όπου ΧΧΧΧΧΧ βάζουμε τη λέξη White.

;)

Δημοσ.

Πραγματικά ωραία ταινία ο ψαλιδοχέρης μιας και το αναφέρατε....Πολύ παλιά ταινία και όμως ακόμα την θυμάμαι....Και μένα μου έχει αφήσει κάτι ρε παιδί μου....:) :)

Και καλά λέει ο paredwse μη λέτε το τέλος των ταινιών,γιατί μερικοί δεν τις έχουν δει....όπως κι εγώ μερικές από αυτές που αναφέρατε δεν τις έχω δει....

'Οσον αφορά τους 12 πίθηκους,μην ξεχνάτε ότι ο Bruce αρέσκεται στο να βλέπει το θάνατο του ή ότι είναι νεκρός....(βλέπε έκτη αίσθηση).Το μόνο που μένει είναι να παίξει στο καινούργιο final destination....:mrgreen:

Δημοσ.

Brazil - απλά συγκλονιστικό...

Truman Show - τρελλό κλάμα στο "...and who am I? - You 're the star!"

12 Μοnkeys - επίσης απίστευτο, τα λόγια ειναι περιττά...

Dolce Vita - η σκηνή που ο Μαστρογιάννι κοιτάζει την κοπέλα που προσπαθεί να το πείσει να έρθει μαζί της, και θλιμμένος γυρίζει την πλάτη και φεύγει με τους άλλους...

Leaving Las Vegas - όλη η ταινία

The Shawshank Redemption - "Ι hope I can make it across the border. I hope to see my friend and shake his hand. I hope the Pacific is as blue as it has been in my dreams. I hope."

Fear And Loathing In Las Vegas - o μονόλογος του Dr. Gonzo σχετικά με την acid generation, τον Tim Leary και το τούνελ στην άκρη του οποίου δεν υπάρχει τίποτα... Και μουσική υπόκρουση το Expecting To Fly...

Star Trek VI: The Undiscovered Country - η τελική σκηνή με όλο το κλασσικό crew ("...second star to the right, and straight on till dawn...")

και αρκετά άλλα, θα γράψω αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...