Προς το περιεχόμενο

Oι 20 πιο δακρύβεχτες στιγμές - οι δικές σου;

Em_Zed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tο τηλεοπτικό δίκτυο "Channel 4" πραγματοποίησε έρευνα σε 70.000 άτομα για να καταγράψει τις πιο συγκινητικές στιγμές στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο και τον αθλητισμό.

Η τελευταία σκηνή της ταινίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ "Ε.Τ - Ο Εξωγήινος" θεωρείται ως η πιο συγκινητική σκηνή στην ιστορία του κινηματογράφου που έχει προκαλέσει ποταμούς δακρύων στους θεατές, αναφέρει δημοσκόπηση με τις 100 πιο δακρύβρεκτες ταινίες. Aκολουθούν οι ταινίες "Το Πράσινο Μίλι" και ο "Τιτανικός".

Το φινάλε της τέταρτης συνέχειας της τηλεοπτικής σειράς του BBC "Blackadder" ανακηρύχθηκε ως η πιο συγκινητική στιγμή για τα τηλεοπτικά δεδομένα και από τα αθλητικά στιγμιότυπα που προκάλεσαν δάκρυα ήταν το χαμένο πέναλτι του Γκάρετ Σάουθγκεϊτ στη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ακολουθεί ο κατάλογος με τις 20 πιο δακρύβρεκτες στιγμές του ινηματογράφου και της τηλεόρασης.

1. Ε.Τ ο Εξωγήινος

2. Το Πράσινο Μίλι

3. Τιτανικός

4. Μια υπέροχη ζωή

5. Αόρατος Εραστής

6. Μπάμπι

7. Απόδραση "Ρίτα Χέιγουορθ"

8. The Champ

9. Ο ξυπόλητος Τζο

10.Το Κορίτσι μου

11.Φόρεστ Γκαμπ

12.Beaches

13.Blackadder

14.Οσα παίρνει ο άνεμος

15.Watership Down

16.Σχέσεις Στοργής

17.Στάσου Πλάι μου

18.Σύντομη συνάντηση

19.Η επιλογή της Σόφι

20.Ο κύκλος των Χαμένων Ποιητών

*Πηγή : e-go.gr

Στα δικά μας τώρα... Eσείς ποια σκηνή απο ταινία θυμάστε που να σας έκανε να κλάψετε, ή έστω να συγκινηθείτε;..Ξέρετε, όταν τα μάτια αρχίζουν να γίνονται υγρά και τα ανοιγοκλείνετε γρήγορα, όταν νιώθετε έναν λυγμό να ανεβαίνει.. Δεν πιστεύω να ντρέπεται κανείς να το παραδεχτεί, ε; :)

Και θυμηθείτε... "Ανοίγει τα πνευμόνια, καθαρίζει το βλέμμα, εξασκεί τα μάτια και μαλακώνει τη διάθεση΄ γι' αυτό κλάψτε" Charles Dickens

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ego thimame otan imoun pitsirikas...eixa dei to free willy se therino(me tin proti mou pitsirika kiolas :P )...tora min rotise to ti kai pws...eixa vourkosei :P episeis ston titaniko stin skini me tin mpanta (kai oxi opos olo to cinema stin fasi pou psofa o kriokolos :P) xmm ales den thimame tora...poles me exoun siginisei..apla aftes itan se mikri ilikia kai ta thimame :P

Δημοσ.

Οι τελευταιες σκηνες του 21 γραμμαρια με συγκλονησαν πραγματικα αλλα κ ολη η ταινια στο συνολο της.

Ισως η μοναδική ταινια στην οποια δακρυσα αν κ ημουν στο τσαφ να κλαψω κανονικα...

Δημοσ.

εχω μπηξει κλαματα με λυγμους δηλαδη σε μια μονο ταινια το "πρασινες τηγανητες ντοματες" αλλα ημουν πολυ μικρος και οι γονεις μου λεγανε οτι θα χωρισουν:P

(τελικα αντ αυτου πηγαμε οικογενιακος γαλλια-βελγιο-αγγλια, go figure35.gif)

nevertheless ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ συγκηνουμαι στις εξις σκηνες

1)στο τελος του "You've got mail"

2)στο τελος του "apollo 13" εκει που ο χαρακτηρας του ed harris δακρυζει (με αυτον ταυτιζομαι πιο πολυ τι θετε τωρα?)

3)στο "jurasic park" στη σκηνη που βλεπουν για πρωτη φορα τον βραχιοσαυρο να τρωει απο ενα δεντρο και ακολουθος εκει που γινεται ο εξις διαλογος

-How fast are they?

-well we clocked the t-rex at 30mph

-you've got a t-rex?

-we've got a t-rex

-say...say it again

οποιος τολμησει και σχολιασει εχει μια βδομαδα ban :D:D

Δημοσ.

Μία από τις τελευταίες φορές που δάκρυσα σε ταινία ήταν στο Return Of The King, στην φάση που ο Frodo λέει: "I don't recall the taste of food...sound of water...touch of grass. There's no veil between me and the Ring of Fire! I can see him... with my waking eyes".

Δημοσ.

Μην ξανακούσω καμιά γυναίκα να πει οτι οι άντρες δεν είναι ευαίσθητοι...

Η αλήθεια είναι οτι πολλές αυτές που αναφέρετε, δεν τις έχω δει. Θα συμφωνήσω όμως με το requiem του eurander.. Στα τίγρης και δράκος, & ήρωας κάθε μα κάθε φορά, στο my best friends wedding, στην σκηνή που χορέυουν πάνω στο πλοιάριο, στην 25η ώρα, στα φοβερά φινάλε των εραστές του αρκτικού κύκλου και big fish και στην amelie.. Ναι, ξέρω, είναι κομμάτι weird, αλλά κι αυτή η μουσική δε σαφήνει πολλά περιθώρια..

Δημοσ.

Se mia tainia poy thimamai oxi mono eixa boyrkosei eixa plantaksei htan sto XOREYONTAS STO SKOTADI!!!

Episis oxi toso sygkinitikes alla...:

1)american history x

2)La Haine(To misos)

3)Irrevisible

4)Billy Elliot

5)O Tzony pire to oplo toy

6)Ta omorfa xoria omorfa kaigontai

7)O Basilias(Ellhnikh Tainia)

8)American Beauty(Me prolabe o konnak)

9)Mila tis

10)Braveheart

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...