seitan2102 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να κάνω μια αναβάθμιση στο PC μου, το ψάχνω εδώ και καιρό το πράγμα αλλά δυσκολεύομαι να καταλήξω. Αφού μάλλον θα φύγει κανα 500άρικο, πρέπει να'μαστε σίγουροι. Είμαι τώρα στα εξής: Athlon 64 X2 4200+ σε socket 939... δυστυχώς 4Χ512 DDR στα 400 Mhz σε λειτουργία Dual Channel Nvidia 6600GT (έχω μείνει πολύ πίσω εδώ) Το καλό είναι ότι έχω υπεραρκετό τροφοδοτικό στα 550Watt της Tagan και Full Tower Thermaltake VB Armor Black. Έχω ήδη αγοράσει (και περιμένω παραλαβή) μια 3850 στα 512mb Τώρα, θέλω καινούρια M/B, επεξεργαστή και RAM: Εδώ είμαι ανάμεσα στα εξής: AMD πλατφόρμα: AMD PHENOM 64 9500 2.2GHZ QUAD-CORE BOX σε άγνωστη μέχρι στιγμής m/b ή σε INTEL πλατφόρμα: INTEL CORE 2 QUAD CORE Q6600 2.40 GHZ LGA775 μάλλον πάνω σε μια ASUS P5K PRO. Βέβαια, θα αγοράσω νέες μνήμες DDR2 - 2χ2GB σε 800Mhz. Τα κριτήρια επιλογής motherboard (που θα καθορίσουν και επεξεργαστή) είναι η απροβλημάτιστη λειτουργία σε Windows Vista 32 αλλά και 64bit για την περίπτωση μελλοντικής αναβάθμισης σε 8GB RAM και όχι μόνο βέβαια. Ένα ακόμα θέμα είναι ότι δεν επιθυμώ να πετάξω λεφτά για νέους σκληρούς δίσκους και αυτοί που έχω τώρα είναι SATA, όχι SATA II. Θα ήθελα να ακούσω ιδέες και προτάσεις καθώς και γνώμες για την αναγκαιότητα της όλης αναβάμισης (χρήση του PC γίνεται καθολική - δημιουργία απαιτητικών γραφικών με Photoshop - Illustrator, gaming, multimedia εφαρμογές κ.ο.κ). Κυρίως όμως συγκεκριμένα πάνω στα επιμέρους τμήματα της αναβάθμισης. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.