Προς το περιεχόμενο

OTEnet - καταγγελία χρηστών για trafic shaping

nucleogenesis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ λέω το εξής: TS φαίνεται να έχουν και στις ΗΠΑ και στη Γαλλία και δεν ξέρω κι εγώ που άλλου. Ε, τους τρόπους που θα σκεφτεί ο Ελληνάρας για να το προσπεράσει δεν θα τους δείτε πουθενά αλλού. Άιντε, πάμε, να πέφτουν οι προτάσεις! :lol::mrgreen:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

ναι αλλά λογικά υπάρχουν και πακέτα (πιο ακριβά) που δεν έχουν...υπάρχει η επιλογή...όχι σώνει και καλά να το τρως στη μάπα

Δεν καταλαβαίνω γιατί να δουλεύουν κάποιοι torrent clients και να μην δουλεύουν κάποιοι άλλοι... Όλα τα πράγματα στα οποία θα μπορούσε να βασιστεί ένα σύστημα TS για να εντοπίσει torrent traffic (connection patterns και header information) είναι standard (ορίζονται από το bittorrent protocol). Η χρήση encryption ("MSE/PE", ένα extension στο bittorrent protocol το οποίο υποστηρίζουν οι περισσότεροι clients) για headers και payload πρακτικά κάνει αδύνατη την αξιόπιστη απομόνωση bittorrent traffic.

Ένας φίλος με Otenet πάντως, κατεβάζοντας με bittorrent και full data encryption, δεν έχει ούτε υποψία τεχνητού περιορισμού στο bandwidth. Θα του πω να δοκιμάσει χωρίς, από περιέργεια.

Ρε SM GReek Μας δουλεύεις.

Αν θές να πληρώνεις πάντως μπορώ να σου δίνω εγώ τα προγράμματα και να με πληρώνεις.

OPENSOURCE όλα και να μην πληρώνουμε τιποτα !!!!

Κι όμως το OpenSource δεν είναι πανάκεια. Ούτε πρόκειται στο άμεσο μέλλον να γίνουν ΟΛΑ OpenSource, οι εφαρμογές που πουλάνε θα συνεχίσουν να είναι proprietary.

Αντίθετα τα torrents ΕΙΝΑΙ πανάκεια, αυτά είναι που θα έπρεπε να αφήσουν εντελώς ελεύθερα. Έτσι ξεφορτωνόμαστε και τους middlemen (βλ. συμπαθείς τύποι με γάντζο στο χέρι που χρεώνουν όσο γουστάρουν) :mrgreen:

Αντίθετα τα torrents ΕΙΝΑΙ πανάκεια, αυτά είναι που θα έπρεπε να αφήσουν εντελώς ελεύθερα. Έτσι ξεφορτωνόμαστε και τους middlemen (βλ. συμπαθείς τύποι με γάντζο στο χέρι που χρεώνουν όσο γουστάρουν)

Τα torrents είναι πανάκεια επειδή μας επιτρέπουν να κατεβάζουμε παράνομα λογισμικό και το free software που μας δίνει μια έγκυρη και νομιμότατη εναλλακτική δεν είναι;

Αν θέλουμε να αναφερθούμε στο θέμα διάθεσης λογισμικού -το οποίο είναι παντελώς άσχετο με το BitTorrent- προφανώς δεν είναι δυνατόν να χαρακτηρίζουμε πανάκεια μια κατάσταση όπου υπάρχει διάσταση νομιμότητας - πράξης.

Αν το torrent είναι πανάκεια, είναι με την τεχνική έννοια: επειδή είναι ένα πολύ αποδοτικό και βολικό πρωτόκολλο αποκεντρωμένου διαμοιρασμού δεδομένων το οποίο είναι τόσο ηλίθιο να σαμποτάρεις όσο ηλίθιο είναι να κόψεις το χέρι σου επειδή πονάει ένα δάκτυλο.

Άλλωστε... και να ίσχυε αυτό που λες, δεν θα είχε καμία ισχύ σαν επιχείρημα προς τον ISP -ενώ το τελευταίο έχει ;)

Βρε εγώ πλάκα κάνω, σιγά μην χρησιμοποιήσουμε την torrent-"πανάκεια" σαν σοβαρό αντεπιχείρημα. Απλώς ήθελα να πω ότι καλό και άγιο το Open Source λογισμικό, κι εγώ μαζί του είμαι. Αλλά δεν λύνει όλα μας τα προβλήματα. Γιατί αν στο Linux το free software είναι το στάνταρ, στην... αντίπερα όχθη δεν ισχύει το ίδιο. Sorry για το offtopic.

Και τι κέρδισαν με τον περιορισμό στα p2p? Αφού οι περισσότεροι χρησιμοποιούν πλέον file hosters (rapidshare etc.). Εγώ ας πούμε, εδώ και 3 μέρες ανεβάζω σε http (rapidshare) και θα συνεχίσω να ανεβάζω για καμια δυο βδομάδες (κάνουν ώρα να ανέβουν 7 σεζόν :P) -forthnet έχω βέβαια εγώ, αλλά δεν πειράζει :P-

Το limewire τωρα δεν συνδεεται κανονικα και δειχνει μονο 1 πρασινη μπαρα. Χμ, χμμμ. Μπορει να εχει σχεση με ΟΤΕΝΕΤ? Γιατι δοκιμασα τα παντα αλλα τιποτα.:cry:

Πριν 2 μερες ηταν καλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...