kifinas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 nske, αυτά που λες ίσχυαν κάποτε. Πλέον ο ΟΤΕ παρέχει υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών και internet. Ακόμα και αν πίσω από το internet είναι η otenet, το προϊόν είναι του ΟΤΕ. Αυτό ενισχύεται κατά πολύ από το τέλος της εμπορικής διάθεση του ondsl. Τώρα αν ισχύει το ts, αν πρέπει να υπάρχει, ή αν είναι απαράδεκτο, σηκώνει πολύ κουβέντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δεν ισχύει αυτό που λές...Εγώ έχω την υπηρεσία ADSL του OTE (connex) και είμαι θύμα traffic shaping.Αρα είναι γενικό .Και ΟΤΕΝΕΤ και ΟΤΕ connex στο κόλπο. Άσχετο ποιος συσκεύασε το πακέτο σου και τι όνομα φίρμας γράφει απ' έξω, έχεις Internet από την Otenet. Αν αμφιβάλεις κάνει ένα whois τη διεύθυνσή σου. Προφανώς θα μπορούσες να επιλέξεις να έχεις ADSL από τον ΟΤΕ χωρίς να έχεις Internet από την Otenet (με το να μην πάρεις ένα έτοιμο πακέτο που περιλαμβάνει και τις δύο υπηρεσίες σαν το Connex), στην οποία περίπτωση δε θα ήσουν θύμα Traffic Shaping. Αυτό λέω τόση ώρα, ότι άλλο η ADSL του ΟΤΕ και άλλο το Internet της Otenet. Το πρόβλημα αφορά μόνο την υπηρεσία Internet της Otenet, όχι την υπηρεσία ADSL του ΟΤΕ, άσχετα αν συμβαίνει να πωλούνται και μαζί με τη μορφή πακέτων και άσχετα από τη νομική σχέση που έχουν οι δύο εταιρίες. Δε ξέρω πώς αλλιώς να το πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mamouxalos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Αν θέλει κάποιος μπορεί να μου πει με τι ταχύτητες κατεβάζετε από Αθήνα ,για torrent μιλάω,ή Θεσ/νικη ή άλλες μεγάλες πόλεις για να κάνω μια σύγκριση με την περιοχή μου είμαι σε νησί ανατολικό Αιγαίο. (ADSL με ΟΤΕ) Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 nske έχουν συγχωνευτεί τελείως OTE με ΟΤΕnet...δεν μπορείς να μην θεωρείς πλέον την ΟΤΕnet ως ΟΤΕ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssonic Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 @nske όσο και να επιμένεις, εδώ και κάποιους μήνες η Otenet δεν υφίσταται σαν εταιρεία (θυγατρική) του ΟΤΕ, αλλά έχει συγχωνευτεί. Οπότε πλέον εκτός από ουσιαστικά είναι και τυπικά ΟΤΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Στο site της Otenet αναφέρεται ότι είναι εταιρία και ο OTE κατέχει το 95% των μετοχών της. Αλλά όπως ξαναείπα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που προσπαθώ να τονίσω (και προφανώς αποτυγχάνω) το ποιος κάνει κουμάντο ή ποιος παίρνει τα κέρδη της Otenet ή το ποια είναι η νομική υπόστασή της Otenet. Αυτό που με ενδιέφερε να τονίσω είναι ο διαχωρισμός ADSL - Internet τον οποίο μπορεί πολύ εύκολα να προσπεράσει ένας αρχάριος χρήστης που στέκεται απλά στις λέξεις "OTE", "ADSL", "P2P". Γι' αυτό, για να γίνει πιο εμφανής η διαφορά, βολεύει ο διαχωρισμός σε OTE - OTENET. O διαχωρισμός, ανεξάρτητα από την νομική υπόσταση της Otenet (η οποία γιατί λες ότι δεν υφίσταται σαν εταιρία ssonic; ) είναι υπαρκτός: όλες οι διευθύνσεις στην RIPE είναι registered στην εταιρία "ΟΤΕΝΕΤ" και το site "ΟΤΕΝΕΤ.GR", στο οποίο η "Otenet" προβάλλεται σαν εταιρία, χρησιμοποιείται από τους συνδρομητές υπηρεσιών Internet για τη διαχείριση των λογαριασμών τους. Το ζουμί είναι ότι: α) οι καταγγελίες αναφέρονται σε υπηρεσία Internet, όχι σε υπηρεσία ADSL. β) => όποιος έχει υπηρεσία ADSL OTE αλλά δεν έχει Internet από οποιονδήποτε πάροχο περιέχει το string "OTE" στο όνομά του (happy now?) δεν επηρεάζεται από το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Αν θέλει κάποιος μπορεί να μου πει με τι ταχύτητες κατεβάζετε από Αθήνα ,για torrent μιλάω,ή Θεσ/νικη ή άλλες μεγάλες πόλεις για να κάνω μια σύγκριση με την περιοχή μου είμαι σε νησί ανατολικό Αιγαίο. (ADSL με ΟΤΕ)Ευχαριστώ. Connx 768/192 με mtorrent 1.8 85kb καμπανα. Με limewire,emule μεχρι 20-25kb και αυτα με 15++ παροχους. Περιοχη,κοντα στην βιμαχανικη της Σινδου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Όντως υπάρχει πρόβλημα, με 2 Mbit πιάνω 10-12 kb/s στο LimeWire και σε όλα τα torrents. Ευτυχώς έχω σχεδόν κόψει όλα τα P2P και αν τα χρειαστώ έχω και δεύτερη σύνδεση από εναλλακτικό πάροχο, οπότε δεν με επηρεάζει ιδιαίτερα το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mamouxalos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Connx 768/192 με mtorrent 1.8 85kb καμπανα.Με limewire,emule μεχρι 20-25kb και αυτα με 15++ παροχους. Περιοχη,κοντα στην βιμαχανικη της Σινδου. Με μtorrent έχω κατεβάσει και με 100 k/bs ( Ικαρία) αλλά το στανταρ είναι 45 με 50 και αν λάβω υπ όψιν την απόσταση που έχω από τον κόμβο μην μιλάω καθόλου. Ευχαριστώ για το of topic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thes1os Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Ευχαριστώ για το of topic. και ένα ακόμα off topic για tease στον ΟΤΕ ...και εγώ με forthnet double play μόνο μέχρι 1,2 ΜΒ/sec... Μου έχουν σπάσει τα νευρα... :-D:-D θα έφταιγε μάλλον που δεν είχε πολλούς seeders... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 δηλαδη αν καταλαβα καλα αυτο υφισταται μονο στο conn-x και οχι εδω? http://www.oteshop.gr/page_content.asp?wid=275&hop=h&scid=138 conn-x 24576/ 1024 Kbps με OnDSL Home Αορίστου Μηνιαίο Τέλος 29,9 ADSL 24576/1024 Μηνιαίο Τέλος 18,12 Αυτα τα 2 ειναι διαφορετικα δηλαδη ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Ναι, ακριβώς, αρκεί να επιλέξεις κάποιον άλλον ISP για Internet πάνω από την ADSL του OTE εκτός της Otenet. Μόνο όπου βλέπεις ολοκληρωμένο πακέτο ADSL + Internet με το λογότυπο OTE/OTEnet υπάρχει το πρόβλημα γιατί η σύνδεση στο Internet παρέχεται μέσω της Otenet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 ε ενταξει λογικο μου ακουγεται απο το ενα ειναι μονο το κυκλωμα. Το TS στο βαζει ο ISP. Αλλα αφου η otenet ανηκει στον ΟΤΕ πλεον οτι κυρωση θα φαει η Οτενετ την τρωει ο ΟΤΕ. Τα ondsl πακετα της οτενετ εχουν σταματησει. Μπορει οι IP που δινει να ειναι οτενετ στο RIPE αλλα νομικα το προστιμο παει στον ΟΤΕ. Αυτο λενε τα παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlcc Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Είχει ακουστεί εδώ και πολύ καιρό αλλά επιβεβιαώνεται όπως συμβαίνει σε πολλές χώρες της Ευρώπης, έτσι αλλοι κατεβάζουν ασύστολα και άλλοι δεν μπορουν καν να σερφάρουν.. τι λεει το παλικαρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δεν είναι παληκάρι.Είναι το κρυφό bot του Insomnia που συνήθως επαναλαμβάνει σε κάθε thread φράσεις-κλισέ. Τώρα μάλλον θέλει update το firmware του, γιατί λέει και ασυναρτησίες .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα