Προς το περιεχόμενο

OTEnet - καταγγελία χρηστών για trafic shaping

nucleogenesis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η αίτηση καταγγελίας πολύ σύντομα θα παραδοθεί στην ΕΕΤΤ. Παρακαλώ, όσοι έχουν όντως πρόβλημα με το TS του ΟΤΕ/ΟΤΕnet , ας υπογράψουν και αυτοί στο adslgr.com

Για όποιον θέλει, παραθέτω το link,

http://adslgr.com/forum/showpost.php?p=1838006&postcount=147

Ενημερώστε και όποιον άλλο έχει αντίστοιχο πρόβλημα για την αίτηση καταγγελίας,

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όταν εγώ έκραζα και συνεχίζω να κράζω τον (π)ΟΤΕ για τις πολιτικές του παρελθόντος και του παρόντος (και πιστεύω ακράδαντα τώρα πια ότι αυτό θα συνεχίσει να γίνετραι στο μέλλον),κάποιοι έβγαιναν να τον υποστηρίξουν και αντίστροφα έκραζαν τις άλλες μη αξιόπιστες εταιρείες!!!Αυτό δεν γινόταν μόνο σε αυτό το site αλλά και σε άλλα forums!

Τώρα κύριοι "πελάτες" του ΟΤΕ για μία ακόμη φορά φάνηκε ότι αυτό το πράγμα που θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε ότι είναι αξιόπιστη εταιρεία κ.α. είναι τελικά,αναλογικά το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ!!!!

ΝΤΡΟΠΗ στην κ***εταιρεία αυτή,την σιχάθηκα ακόμη περισσότερο!Ευτυχώς που έφυγα και έχω γλυτώσει!Ελπίζω μόνο να μην ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι, αν και πιστεύω ότι δεν θα το κάνουν(τουλάχιστον οι μεγαλύτερες εταιρείες) γιατί θα μείνουν πιο πίσω στον ανταγωνισμό από εκεί που είχαν αυξήσει το μερίδιο τους!

Το συγκεκριμένο πρόβλημα αναφέρεται σε Internet OTEnet, όχι σε ADSL OTE. Επίσης μη ξεχνάς ότι έχουν κατηγορηθεί και άλλοι ISPs στο παρελθόν για τέτοιες πρακτικές.

Αλλά μιας και το θίγεις, οι εναλλακτικοί παροχείς κατά τη γνώμη μου υστερούν σε αξιοπιστία έναντι του ΟΤΕ. Αυτό το λέω αντιπαθώντας τη μονοπωλιακή πολιτική αισχροκέρδειας του ΟΤΕ και έχοντας εμπειρία από όλους σχεδόν τους εναλλακτικούς (Forthnet, Vivodi, On, Tellas, NetOne, HOL). Κάποιες από αυτές τις εταιρίες είναι τόσο αναξιόπιστες που δε μπόρεσα καν να γίνω πελάτης τους επειδή καθυστερούσαν επί μήνες για ψεύτικες δικαιολογίες, οι οποίες εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας όταν αποφάσισα να ακυρώσω. Μια αγνόησε επανειλημένη αναφορά σοβαρότατου προβλήματος με την τηλεφωνία, με αποτέλεσμα να μη υπάρχει τηλέφωνο για εβδομάδες. Άλλη παρείχε προβληματική υπηρεσία ADSL. Οι περισσότερες από αυτές έχουν προβλήματα εσωτερικής συνεννόησης, το δεξί χέρι δε ξέρει τι κάνει το αριστερό. Ούτε έχουν την υποδομή να εξυπηρετήσουν τα μεγέθη των πελατών που έχουν. Δυστυχώς, κατά τη δική μου εμπειρία, βρυκόλακας ξεβρυκόλακας, ο ΟΤΕ είναι όντως πιο αξιόπιστος -δε μιλάω για την OTEnet και την παροχή υπηρεσιών Internet αλλά για τον OTE και την παροχή υπηρεσιών τηλεπ/ών υπηρεσιών (φωνής/adsl)-.

Όταν εγώ έκραζα και συνεχίζω να κράζω τον (π)ΟΤΕ για τις πολιτικές του παρελθόντος και του παρόντος (και πιστεύω ακράδαντα τώρα πια ότι αυτό θα συνεχίσει να γίνετραι στο μέλλον),κάποιοι έβγαιναν να τον υποστηρίξουν και αντίστροφα έκραζαν τις άλλες μη αξιόπιστες εταιρείες!!!Αυτό δεν γινόταν μόνο σε αυτό το site αλλά και σε άλλα forums!

Τώρα κύριοι "πελάτες" του ΟΤΕ για μία ακόμη φορά φάνηκε ότι αυτό το πράγμα που θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε ότι είναι αξιόπιστη εταιρεία κ.α. είναι τελικά,αναλογικά το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ!!!!

ΝΤΡΟΠΗ στην κ***εταιρεία αυτή,την σιχάθηκα ακόμη περισσότερο!Ευτυχώς που έφυγα και έχω γλυτώσει!Ελπίζω μόνο να μην ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι, αν και πιστεύω ότι δεν θα το κάνουν(τουλάχιστον οι μεγαλύτερες εταιρείες) γιατί θα μείνουν πιο πίσω στον ανταγωνισμό από εκεί που είχαν αυξήσει το μερίδιο τους!

παρεπιπτώντος η πρώτη εταιρεία που έβαλε ts ηταν η hol, το οποίο δεν παραδέχτηκε αλλα μετα απο λίγο καιρό το πηρε πισω και ανοιξε κανονικά τις γραμμές τις.

1.OTENET=OTE!!!Είναι σαν να μου λέτε "όχι Γιάννης,Γιαννάκης!"!!!

2.Μην συγκρίνουμε τώρα τους ΙSP που το έκαναν για περιορισμένο χρονικό διάστημα παλιότερα (βλέπε HOL) με το "ΤΕΡΑΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ" (π)ΟΤΕ που μας κοπανάει σε κάθε διαφήμιση!!!Συγκρίνουμε τώρα την υποδομή του "ΜΟΝΟΠΩΛΙΟΥ" με κάποιες εταιρείες;Για εμένα είναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ!ΔΕΝ επιτρέπεται να βρίσκει σαν δικαιολογία το "μπούκωμα" και καλά των γραμμών!Εδώ πέρα άλλες εταιρείες δεν έχουν κανένα πρόβλημα και "κολώνει" ο (π)ΟΤΕ;;;

3.Έχω πει και παλιότερα....προβλήματα έχουν οι εταιρείες αλλά μέχρι ενός σημείου τις δικαιολογούσα!Από τον ΟΤΕ ΔΕΝ δικαιολογώ ΤΙΠΟΤΑ!Μετά από τόσες δεκαετίες που μόνο "έτρωγε",δεν δικαιολογεί τέτοιες πρακτικές!Να πάει να....

1.OTENET=OTE!!!Είναι σαν να μου λέτε "όχι Γιάννης,Γιαννάκης!"!!!

Όχι. Η Otenet παρέχει υπηρεσίες Internet, ο ΟΤΕ παρέχει υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών (ADSL/POTS/ISDN). Η υπηρεσία internet βασίζεται σε ανεξάρτητες τεχνολογίες οι οποίες λειτουργούν πάνω από την τεχνολογία ADSL. Oι συγκεκριμένες καταγγελίες αφορούν τις υπηρεσίες Internet, τις οποίες παρέχει η Otenet και όχι ο ΟΤΕ. Μπορεί κάποιος να έχει ΟΤΕ για ADSL και οποιαδήποτε εταιρία εκτός της Otenet για Internet, στην οποία περίπτωση δεν τον αφορά το πρόβλημα.

Μακάρι να σπάσει το μονοπώλιο, αλλά αυτή τη στιγμή ο ΟΤΕ, παρά την όποια πολιτική του, είναι πιο αξιόπιστος πάροχος τηλεπικ/ών υπηρεσιών. Το οποίο είναι αναμενόμενο, γιατί έχει περισσότερα χρόνια εμπειρία στην ανάπτυξη του δικτύου του (τεχνικής υποδομής και εξυπηρέτησης πελατών), είναι ο μόνος που έχει εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα φυσικά κυκλώματα μέχρι τα σπίτια μας (last mile) και χρεώνει περισσότερα για τις υπηρεσίες του. Αντίστοιχα, δε θα με εξέπληττε αν η θυγατρική του (OteNET) είχε χειρότερο δίκτυο παροχής υπηρεσιών Internet από άλλους ISPs, καθώς έχει μικρότερη εμπειρία στον χώρο από αυτούς.

Όποιος θέλει να κάνει αντάρτικο για να σπάσει το μονοπώλιο στον τομέα των τηλεπ/ών (τονίζω, άσχετο το Internet) μπράβο του, απλά καλό είναι να ακριβολογεί σε ό,τι κατηγορεί. Δυστυχώς κάποιοι, αν και είμαστε δυσαρεστημένοι με τις πρακτικές του ΟΤΕ, δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχτούμε την αυξημένη αναξιοπιστία των εναλλακτικών παρόχων (αν θέλεις παραδείγματα για το τι εννοώ κάνε μια αναζήτηση για δημοσιεύσεις μου στην σχετική κατηγορία του Forum).

Και από που καποιος κύριος ενός site αυτο προσδιορίζεται ως "αποστολέας" μιας αίτησης που περιέχει προσωπικά στοιχεία μέσα.Και ποιος έχρισε το adsl.gr και όλα τα ψώνια που χουν μαζευτεί εκεί μέσα αυτόκλητους υπερασπίστες του p2p user.Κ

Κάτσε ρε φίλε μου γιατί θα μας τρελάνεις....

Μου λες ότι ο ΟΤΕ παρέχει DSL υπηρεσίες που στην ουσία (έτσι όπως τα λες) πάνω σε αυτές "πατάνε" οι πάροχοι που δεν έχουν ιδιόκτητο δίκτυο σε κάποιες περιοχές!Δεν είναι λάθος αυτό!ΟΜΩΣ αυτές δεν χρησιμοποιούν τέτοιες πρακτικές που χρησιμοποιεί η ΟΤΕΝΕΤ!Ο ΟΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΤΕΝΕΤ παρέχει υπηρεσίες ίντερνετ και βάζει στην τσέπη του λεφτά από αυτό!Και γενικά μην ξεχνάμε ότι θεωρητικά ο ΟΤΕ θα προτιμήσει να "σαμποτάρει" τις άλλες εταιρείες με τσάτσικους τρόπους παρά την ΟΤΕΝΕΤ!!!!

Επίσης μου λες....άσχετο το ίντερνετ!!!Μα για ποιο πράγμα μιλάμε εδώ;;;;Για το TS ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!!Και όπως είπα....κάποιες εταιρείες τις δικαιολογώ τον ΟΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!

Είχα Vivodi,και εκτός από 1-2 φορές που ε΄χια προβλήματα στον λογαριασμό με ένα e-mail ξεμπέρδευα!Με την Forthnet που είμαι τώρα έκαναν 3 μήνες να με συνδέσουν (το περίμενα αυτό),έκανα μόνο 2 τηλέφωνα για να δω πότε υπολογίζουν να με ενεργοποιήσουν και από τότε που έχω ενεργοποιηθεί είμαι ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΛΑ!ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ από υπηρεσίες,ποιότητα κ.α.!Δεν αντιλέω ότι σε κάποιες περιοχές μπορεί να έχουν προβλήματα ή γενικά πολλοί χρήστες μπορεί να είχαν προβλήματα με πολλές εταιρείες αλλά όπως είπα και πιο πριν....ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΓΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ" ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ!

Ότι καταγγελίες και να κάνουν....Ο ΟΤΕ θα το διορθώσει ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ όπως λέει κι ενας φίλος μου...

Μετά από μετρήσεις διαπίστωσα οτι είμαι κι εγώ και ο φίλος που αναφέρα παραπάνω,θύματα traffic shaping.Εγώ με ΟΤΕ connex κι αυτός με ΟΤΕΝΕΤadsl.Με το utorrent 1,8 λύθηκε το πρόβλημα.Προσωρίνα....

• Super Moderators
exxmm μηπως εχει γινει συγχωνευση τον δυο??

oh yeah

ναι αλλα ποιοι ειναι αυτοι οι εξελιγμενοι torrent clients που δεν πιανει ο οτε? στειλτε μου προσωπικο μυνημα pleasseee

uTorrent 1.8 είπαμε...

Μου λες ότι ο ΟΤΕ παρέχει DSL υπηρεσίες που στην ουσία (έτσι όπως τα λες) πάνω σε αυτές "πατάνε" οι πάροχοι που δεν έχουν ιδιόκτητο δίκτυο σε κάποιες περιοχές!Δεν είναι λάθος αυτό!ΟΜΩΣ αυτές δεν χρησιμοποιούν τέτοιες πρακτικές που χρησιμοποιεί η ΟΤΕΝΕΤ!Ο ΟΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΤΕΝΕΤ παρέχει υπηρεσίες ίντερνετ και βάζει στην τσέπη του λεφτά από αυτό!Και γενικά μην ξεχνάμε ότι θεωρητικά ο ΟΤΕ θα προτιμήσει να "σαμποτάρει" τις άλλες εταιρείες με τσάτσικους τρόπους παρά την ΟΤΕΝΕΤ!!!!

Επίσης μου λες....άσχετο το ίντερνετ!!!Μα για ποιο πράγμα μιλάμε εδώ;;;;Για το TS ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!!Και όπως είπα....κάποιες εταιρείες τις δικαιολογώ τον ΟΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!

Αυτό που λέω είναι να μη παθιαζόμαστε και να εξετάζουμε όλες τις καταναλωτικές επιλογές σε συνάρτηση με την εκάστοτε κατάσταση. Έτσι πρέπει να κάνει ο σωστός καταναλωτής. Όπως τα λες κάποιος που δε γνωρίζει καθόλου τα τεχνικά μπορεί να καταλάβει ότι "ο OTE κάνει πουστιές στα P2P' date=' πρέπει να σταματήσω κάθε συνεργασία με τον ΟΤΕ αν θέλω να έχω γρήγορα P2P στο Internet"[/i']. Ενώ στην προκειμένη μπορεί κάλλιστα να απορρίψει τις προτάσεις της Otenet, πηγαίνοντας σε μια άλλη εταιρία για Internet, χωρίς να διακόψει τη συνεργασία του με τον OTE για την υπηρεσία ADSL και να μην έχει κανένα πρόβλημα με τα P2P. Προσωπικά, επειδή έχω αηδιάσει με την απαράδεκτη υποστήριξη, τα ψέματα, την γραφειοκρατία και την ασυνεννοησίες των εναλλακτικών, αυτό έχω κάνει. Ο ΟΤΕ μπορεί να μας πίνει ανεμπόδιστος το αίμα με απαράδεκτες χρεώσεις ~10 χρόνια, να χρησιμοποιεί ύπουλες Microsoft-Like πολιτικές και να κάνει αθέμιτη χρήση του ρόλου του ως διαχειριστού του δημόσιου ενσύρματου δικτύου, αλλά στην παροχή τηλεπ/ών υπηρεσιών τον έχω βρει πιο συνεπή και σοβαρό από όλους τους εναλλακτικούς που ανέφερα. Προφανώς βγάζει κέρδος ο κατά τα άλλα κακός και τσάτσος ΟΤΕ από μένα, όμως εμένα τον εγωιστή (και πολλούς άλλους) με ενδιαφέρει το δικό μου άμεσο συμφέρον, όχι να εκδικηθώ τον ΟΤΕ επειδή είναι κακός και τσάτσος ή να δικαιολογήσω τους άλλους παρόχους επειδή τους σαμποτάρει ο κακός και τσάτσος ΟΤΕ.

Οπότε είναι σημαντικό να γίνει αντιληπτό ότι οι συγκεκριμένες καταγγελίες δεν έχουν σχέση με την υπηρεσία ADSL του OTE αλλά με τις υπηρεσίες Internet OTEnet. Το αν τα λεφτά καταλήγουν στις ίδιες τσέπες δεν ενδιαφέρει απαραίτητα τους χρήστες που απλά θέλουν να αποφύγουν το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Οπότε είναι σημαντικό να γίνει αντιληπτό ότι οι συγκεκριμένες καταγγελίες δεν έχουν σχέση με την υπηρεσία ADSL του OTE αλλά με τις υπηρεσίες Internet OTEnet. Το αν τα λεφτά καταλήγουν στις ίδιες τσέπες δεν ενδιαφέρει απαραίτητα τους χρήστες που απλά θέλουν να αποφύγουν το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Δεν ισχύει αυτό που λές...Εγώ έχω την υπηρεσία ADSL του OTE (connex) και είμαι θύμα traffic shaping.Αρα είναι γενικό .Και ΟΤΕΝΕΤ και ΟΤΕ connex στο κόλπο.:mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...