Προς το περιεχόμενο

OTEnet - καταγγελία χρηστών για trafic shaping

nucleogenesis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eδώ και μερικές εβδομάδες κάνοντας upload στο DC++ και ενώ είχα μπόλικο bandwidth να δώσω αρκετοί users μου έπαιρναν το πολύ με 1Kb/s.

Τους έλεγχα και έβλεπα ως ISP οτε/οτενετ...

Το ίδιο και όσοι έκαναν παράπονα για πολύ χαμηλές ταχύτητες.Ελάχιστοι είχαν άλλον provider.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

συγγνωμη,δεν εχω τιποτα μαζι σου,αλλα το ποστ αυτο ειναι εξοργιστικο(γενικα,οχι για μενα)

προσωπικα ναι κατεβαζω ΠΟΛΛΑ γιγα ΝΟΜΙΜΟΥ υλικου μεσω Ρ2Ρ.οπως επισης και χιλιαδες αλλοι λινουξακιδες.δεν γινεται μονοκοντυλια να καταδικαζεις στην πυρα μια τεχνολογια η οποια εχει "ξελασπωσει" πολυ κοσμο.ναι,αγαπητε μου οταν κατεβαζω το cd του edubuntu (χτες εγινε) ηθελα 400-500 KB/s και οχι 10-30

Το ubuntu το κατέβασα κι εγώ και, δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάζεται 400-500 ... Μια χαρά κατέβηκε και με την απλή σύνδεσή μου και από το site το επίσημο...

• Super Moderators

τότε εσύ γιατι παραπονίεσαι για το bandwidth που σου "κλέβουν" αυτοί που χρησιμοποιούν p2p ρε Danae? δεν σου φτάνει?

φιλε συγνωμη αλλα εχεις πληρη αγνοια απο το δικτυο. δεν φταινε ο κοσμος που κατεβαζει αλλα οι providers που δεν μπορουν να δωσουν αυτα που ταζουν. και να σου πω δηλαδη επειδη εσυ δεν μπορεις να παρεις το badwidth που σου ταξανε φταει ο γειτονας?

χαχχαχα

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Κι αυτό διότι δεν πιστεύω αυτά που τάζουν... Προσπαθώ να είμαι προσγειωμένος λιγάκι. Δεν πιστεύω ούτε τον ΟΤΕ ούτε τη forthnet (της οποίας οι τελευταίες έντυπες διαφημίσεις είναι παγίδα σύμφωνα με τη γνώμη μου) ούτε τη HOL ούτε τον ένα ούτε τον άλλο. Η άποψή μου είναι ξεκάθαρη: κανείς δεν ενδιαφέρεται να μου προσφέρει υπηρεσίες. Όλοι θέλουν τα φράγκα τους, αδιαφορώντας για helpdesk κτλ κτλ. Για προσπαθείστε να επικοινωνήσετε με εναλλακτικό πάροχο όταν σας κοπεί το τηλέφωνο ξαφνικά...

Κι επειδή φοβάμαι ότι έχω παρεξηγηθεί (ίσως όντως να μην είναι συγκροτημένη η σκέψη μου, πρέπει να το κοιτάξω...) σταματώ εδώ, λέγοντας ότι δεν είχα πρόθεση να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα. Απλά, κάποιες σκέψεις έκανα, επηρεασμένος από τη φαγωμάρα των providers πάνω στη δική μας την πλάτη...

Good Night and Good Luck...

πουθενα στην ευρωπη δεν στο κανουν αυτό και να ψαξτε καλυτερα αυτη που πετανε μπουρδες του τυπου στη γαλλια και στην ευρωπη κλπ. ας πανε εξω να βαλουν συνδεση και ας μας πουν αν εχουν τετοιο προβλημα

Έχω μείνει Αγγλία παλιότερα (για την ακρίβεια Σκωτία), τώρα μένω Γαλλία. Στην Αγγλία το κάνουν αποδεδειγμένα, επειδή έχουν πρόβλημα με το bandwidth. Στην Γαλλία δεν το κάνουν γιατί το δίκτυο είναι καλύτερο, όμως πρόσφατα πέρασε νόμος που λέει ότι αν σε βρουν να κατεβάζεις copywrite protected υλικό σε προειδοποιούν μια φορά, και στην δεύτερη σου κόβουν την σύνδεση.

Πέταξα μπούρδα λες; :rolleyes:

ΦΙΛΕ και εσυ ποιο πανω εισαι ειρωνικος. και ναι γαιτι να μην κατεβαζουμε και σπασμενα προγραμματα οταν αυτα κοστιζουν 100 και 200 ευρω. δεν εχει ολος ο κοσμος τα ιδια χρηματα. και επισης ας αφησουν ενα προγραμμα που το αγοραζει κανεις να μπορει να χρησιμοποιειται σε περισσοτερους απο 10 υπολογιστες να μπορουμε να το αγορασουμε σε ομαδες.

και στο θεμα μας τωρα. πουθενα στην ευρωπη δεν στο κανουν αυτό και να ψαξτε καλυτερα αυτη που πετανε μπουρδες του τυπου στη γαλλια και στην ευρωπη κλπ. ας πανε εξω να βαλουν συνδεση και ας μας πουν αν εχουν τετοιο προβλημα

Όχι φίλε, εγω δεν είμαι καθόλου ειρωνικός.Εγω είπα μια αλήθεια και εν μέρη είχα δίκιο.

Οσο για τις άλλες χώρες αυτό γινεται στην Γαλλία.Εχω ξαδέρφια εκεί και μου το διαβεβαίωσαν απο το msn.

Αν εσύ το πείρες σαν ειρωνεία τι να σου πω...οκ:mad:

εδιτ-όσο για τα προγραμματα που λές εχεις δικιο εν μέρη αλλα και παλι δεν ειναι σωστό να κλεβουμε τον άλλον που καθημερινα εσπαγε το κεφάλι του για να φτιάξει ένα παιχνίδι πχ.Αν δεν έχεις λεφτα δεν αγοράζεις.Δεν λεω οτι έχουν δικιο οι τύποι που βγαζουν τα παιχνίδια, ισα ισα αλλα να μη λέμε και οτι θέλουμε.

Πες τα georgepetrou γιατι νομίζει κι αυτός οτι ολο οι άλλοι πετάνε μπούρδες.Ταααααααααπα!!!!

Και στην Αγγλια δηλαδή γινεται αυτό και στην Γαλλία.Να πω οτι στην Γαλλια εννοούσα αυτό που λέει ο georgepetrou , που στην ουσία είναι παρόμοιο σχετικά με το πειρατικό λογισμικό (και μονο αν το συγκρίνουμε με το παρανομο λογισμοκό- γιατι και στην αγγλια και στην Ελλαδα όλοι ξέρουμε για ποιον λογο γίνεται αυτό...)

Ταπα ολε ολε ολε ολε :P

• Super Moderators
Για προσπαθείστε να επικοινωνήσετε με εναλλακτικό πάροχο όταν σας κοπεί το τηλέφωνο ξαφνικά...

λιγότερα από 5 λεπτά όλες τις φορές που έχω πάρει Forthnet, ευχαριστώ :P (αν και από τον Αυγουστο η μόνη φορά που κόπηκε το τηλέφωνο ήταν του Αγίου Δημητρίου)

λιγότερα από 5 λεπτά όλες τις φορές που έχω πάρει Forthnet, ευχαριστώ :P (αν και από τον Αυγουστο η μόνη φορά που κόπηκε το τηλέφωνο ήταν του Αγίου Δημητρίου)

ε,μηπως τα παραλες;;;μιλαμε για το τμημα του ιντερνετ ετσι;;;

• Super Moderators

2Play τμήμα...όχι δεν τα παραλέω...απλά παρά είμαι κωλόφαρδος :P :p (ασφαλώς αναγνωρίζω πως υπήρχε πρόβλημα...από ότι έμαθα η κατάσταση έχει βελτιωθεί δραματικά)

Τι λέτε ρε παιδιά; Όλα αυτά είναι ασυναρτησίες!!!!

Εγώ πριν από λίγο κατέβαζα από torrent με 800kb και το μόντεμ πιάνει 8ΜΒ. Αλλά έχω Vivodi λες αυτό να φταίει;

Τέρμα η πλάκα. Αν το έκαναν αυτό πριν από 8 μήνες που ήμουν ακόμα ΟΤΕ τώρα θα με έκαναν ΒΑΝ από το ινσόμνια για ευνόητους λόγους. Σίγουρα οι εναλλακτικοί δεν έχουν τεχνική υποστήριξη αλλά τουλάχιστον πληρώνω τα μισά από πριν για ένα τίποτα που θα μου πρόσφεραν τώρα.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

Θανατος στον πΟΤΕ>....

Τι να πω?Εκει που κατεβαζω απο p2p 500μβ-1γβ ανα 2 βδομαδες τι φταω τωρα να μην τα κατεβαζω.

Eπεισοδια subbed naruto,bleach,one piece κατεβαζω ο αμοιρος πριν παω στα αγγληκα για να τα δω μετα,και τωρα με το ζορι αν θα τα δω την αλλη μερα(170μβ το επεισοδιο απο 80-85κβ τωρα 10-20 ειναι κανονικοτατο κλεψιμο).Και το bandwith 0.

Οτι του καπνισει του φιρφιρη,την πεταει μες τον βουρκο...(δεν θελω σχολεια για το ριτο)

Τι να πούμε κι εμείς στην β.Ελλάδα που σερνόμαστε εδω και 2 εβδομάδες ακόμα και στο downloading απο firefox κτλ.

Έχει γίνει πίτα το dslam στην Ξάνθη και αντε τώρα περιμενε μερες,βδομάδες,μήνες...

χρόνο... για να φτιάξει η κατάσταση...

και εγω βορεια ειμαι αλλα στον δικο μας dslam ειμαστε περιπου 700 ατομα και απο αυτα τα μισα δεν κατεβαζουνε ποτε αρχεια.

Bandwith τσιμπαμε τα 2 νετ πυο εχουμε και 50-150 ατομα.

Αλλα αυτο με τα p2p ητανε πολυ μεγαλη π@παρια.

Να ειναι καλα το τελευταιο utorrent :-D(για ποσο ακομα ομως?)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...